Τάσος 1 Report post Posted December 4, 2007 Kala τοσος κοσμος ημασταν επανω, καμια φωτο κανεις δεν εβαλε γι αυτους που δεν ηρθανε κανω εγω την αρχη αν και εβγαλα πολυ λιγες, γιατι ηταν τοσο ωραια που δεν ηθελα να σταματησω το σκι Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 4, 2007 Δείτε στην επάνω φωτογραφία πάνω από τις πίστες το πέπλο του αιωρούμενου χιονιού. Είναι το βομβάρδισμα των κανονιών Quote Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 4, 2007 Σας χαιρετώ σαν νέο μέλος ελπίζω να με καλωσορίσετε και όχι να με στειλετε λόγω ότι σαν πιο νέος έχω πολλές απορίες .. Βασικά σκεφτόμαστε να πάμε οικογενειακα Bansko έχω κράτηση σε στουντιο στο hotel Narcis μήπως το ξερει anyone ?? http://hotelnarcis.com/narcis/home.nsf/vPagesLookup/home~en αλλά επειδή θα πάω πρώτη φορά με το αυτοκίνητο μου και έχω και το παιδί μέσα και η κυρα ειναι και μυστήρια φοβάται μήπως δεν τις αρέσει ότι πέρα από το σκι που απλά θα μάθουμε(άραγε πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία-νοίκιασμα ρούχων και εξοπλισμός)λοιπόν πέρα του σκι έχει κάτι αλλο που μπορούμε να περάσουμε την ώρα μας ?? Βασικά το ξενοδοχείο μας έχει δωρεάν jacuzzi spa -hamam pisina κ.λ.π Αυτα σας ζαλιασα ε ?? οποιος θελει μπορει να βοηθησει Α!! το κυριοτερο απο θεσσαλονικη μεχρι σαντασκι εχω παει ξερω-θυμαμαι την διαδρομη αλλα για bansko?? στο Gps δεν βρηκα το Bansko σαν πολη-χωριο κ.λ.π καμια πληροφορια ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 4, 2007 Καλώ όρισες harry! Το χωριό εκεί πλέον έχει γίνει μικρή πόλη και έχει και ταβέρνες και ό,τι θες, οπότε θα βρείτε να κάνετε πολλά. Πας ευθεία και κάπου έχει ταμπέλα που λέει bansko προς τα δεξιά, συνεπώς δεν θα χαθείς. Πέρνα και από τα "νέα μέλη" να τα πούμε λιγάκι μιας που ο χειμώνας τώρα αρχίζει Quote Share this post Link to post Share on other sites
grousso 0 Report post Posted December 4, 2007 Τέλειες φρεσκοπατημένες άδειες πίστες... ΚΛΑΙΩ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted December 4, 2007 Δεν είσαι ο μόνος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted December 5, 2007 Δεν είστε οι μόνοι . . . . πονάω πολύ !! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 5, 2007 Ενα εχω να πω για το Μπανσκο... Προσοχή αυτον τον σκύλο. Λιγουρεύεται τα πεδιλά σας... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted December 5, 2007 Σιγά. Εδώ μια φορά την είχε πέσει -με μανία- ο Στέργιος στα δικά μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
palmer 15 Report post Posted December 5, 2007 γεια σας παιδια,επειδη πολλα καλα λογια ακουω για το φαγητο στο razlog και στο αλλο χωριο το ονομα του οποιου δεν θυμαμαι,μπορει να μου πει καποιος πως θα βρουμε αυτες τις ταβερνες?γιατι προχθες ψαχναμε με την xrysa στο razlog αλλα εντοπισα μονο μια και ηταν κλειστη το μεσημερι.το χωριο εμοιαζε αδειο ,χωρις καμια κινηση. ειναι μεσα στο χωριο η μηπως πιο εξω? οι βουλγαροι πληρωνουν και αυτοι 25ευρω καρτα η μονο 12?γιατι περσι ετσι γινοταν,φετος ομως ειναι και αυτοι στην Ε.Ε. οποτε μηπως δεν ειναι δικαιη αυτη η πολιτικη του χ.κ.προς τους υπολοιπους πολιτες της Ε.Ε.,μηπως θα πρεπει καπως να αντιδρασουμε?λεω τωρα?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted December 5, 2007 Επειδη πολλοι μπορει να ψαχνετε τα post σας,μην ανησυχειτε δεν διαγραφηκαν,απλα μετακινουνται. Υπαρχουν 2 ενοτητες για το Bansko.Στη μια(την παρουσα),μπορειτε να βρειτε ή να ρωτησετε ο,τι εχει σχεση με μεταβαση,διαμονη κτλ. Στην αλλη "ενημερωση απο Bansko",γινεται συζητηση για την κατασταση που επικρατει στο χ/κ.Καιρος,ποσοτητα-ποιοτητα χιονιου,λειτουργια αναβατηρων κτλ.Αναλογα με το που εντασσεται το θεμα που θελετε να αναπτυξετε,επιλεξτε την καταλληλη ενοτητα. Ευχαριστουμε για την κατανοηση. Παλι μοντερατορας εγινες εσυ?????wow!!!!!!!Εισαι και το τελευταιος που ειχε διαγραψει ποστ μου τον παλιο "καλο καιρο"......Καλως ηρθες παλι Αντικειμενικε μας Ανεστη!!!!! (ηρεμησαν κιολας τα πραγματα ρε γμτ δεν θα χεις και τι να διαγραψεις.... ) Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 5, 2007 Παλι μοντερατορας εγινες εσυ?????wow!!!!!!!Εισαι και το τελευταιος που ειχε διαγραψει ποστ μου τον παλιο "καλο καιρο"......Καλως ηρθες παλι Αντικειμενικε μας Ανεστη!!!!! (ηρεμησαν κιολας τα πραγματα ρε γμτ δεν θα χεις και τι να διαγραψεις.... ) Δεν μπορεις να πεις παντως,πιστευω οτι σε "εστρωσα" (και εγινες χρησιμοτατος-απο "διαολακος" στο forum ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted December 6, 2007 Κανονικα επρεπε να ειχε παει στο "αλλα θεματα" και στο τοπικ λιγο γελιο αλλα μιας και εγινε στο Μπανσκο το βαζω εδω....... Drunk Irishman Breaks into Furniture Shop in Bulgaria to Take Nap on Sofa An Irishman has broken into a furniture shop in Bulgaria's resort of Bansko on Sunday night just to have a nap on a sofa inside, Interior Ministry officials reported. The violator has been found by the store's owner on Monday morning, who immediately signalled the police. The foreigner, who was quite drunk at the time of the accident, confessed he thought the shop was his room. The Irishman, whose name has not been revealed, said he remained very "surprised" to find the door locked and that is why he just broke it. A lawyer took up the defence of the foreigner after he was seized for 24 hours in a local police station. Πολυ προβλεψιμοι οι αγγλοσαξονες γενικα ειτε στην Κω ειναι ειτε στην Μαγιορκα ειτε στο Μπανσκο........ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 7, 2007 Παιδια συγνωμη που δεν ηρθα προχθες στην συναντηση στο flo αλλα επεσα σε μια στραβη και εμπλεξα... Καμια πληροφορια για φαγητο στο mpansko??? εχει ξαναπαει κανεις χριστουγεννα ?? πως ειναι η φαση ?? αλυσιδες θα χρειαστω τι λετε ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 7, 2007 αλυσιδες θα χρειαστω τι λετε ??Ελπίζω να εννοείς αν θα χρειαστεί να τις βάλεις και όχι αν θα πρέπει να τις έχεις μαζί Προσωπικά τις έχω μόνιμα στο τουτού εδώ και 2 εβδομάδες και θα βγούνε με το καλό κατά τον Μάΐο. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 7, 2007 Ελπίζω να εννοείς αν θα χρειαστεί να τις βάλεις και όχι αν θα πρέπει να τις έχεις μαζί Προσωπικά τις έχω μόνιμα στο τουτού εδώ και 2 εβδομάδες και θα βγούνε με το καλό κατά τον Μάΐο. μόνο εγώ λείπω απο το πορτ μπαγκαζ . αλλά το ερώτημα ήταν αν θα τις χρειαστώ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 7, 2007 Harry σε συγχωρούμε για την συνάντηση αλλά για τελευταία φορά ε? Λοιπόν όπως είπε και ο elgreco αλυσίδες πάντα μαζί πόσο μάλλον αν δεν έχεις χειμερινά ελαστικά. Το Σάββατο που ανεβήκαμε το subaru του Στάθη και με χιονολάστχια σε ένα σημείο έκανε ένα μικρό τσαλιμάκι. Συνεπώς ιδιαίτερη προσοχή. Φαγητό θυμάμαι είχα πάει σε μια ταβέρνα στην πλατεία που είχε ντεκόρ ένα κομμένο μεγάλο βαρέλι κρασιού, είχε ωραίο φαγητό. Δεν ξέρω αν ακόμα είναι καλό βέβαια. Καλύτερα θα σε ενημερώσει επί τούτου ο sakisbanskos που κατέχει διατριβή επί του θέματος. Κόσμος λογικά θα είναι πολύς γι'αυτό να είσαι 8:30 στην γόνδολα για να αποφύγετε το φαινόμενο της μποτίλιας . Καλά να περάσετε Quote Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 8, 2007 Harry σε συγχωρούμε για την συνάντηση αλλά για τελευταία φορά ε? Λοιπόν όπως είπε και ο elgreco αλυσίδες πάντα μαζί πόσο μάλλον αν δεν έχεις χειμερινά ελαστικά. Το Σάββατο που ανεβήκαμε το subaru του Στάθη και με χιονολάστχια σε ένα σημείο έκανε ένα μικρό τσαλιμάκι. Συνεπώς ιδιαίτερη προσοχή. Φαγητό θυμάμαι είχα πάει σε μια ταβέρνα στην πλατεία που είχε ντεκόρ ένα κομμένο μεγάλο βαρέλι κρασιού, είχε ωραίο φαγητό. Δεν ξέρω αν ακόμα είναι καλό βέβαια. Καλύτερα θα σε ενημερώσει επί τούτου ο sakisbanskos που κατέχει διατριβή επί του θέματος. Κόσμος λογικά θα είναι πολύς γι'αυτό να είσαι 8:30 στην γόνδολα για να αποφύγετε το φαινόμενο της μποτίλιας . Καλά να περάσετε Ευχαριστώ κωνσταντινε !γόνδολα ???εννοείς το τελεφερίκ ? α! εγώ νόμιζα οτι είναι καρεκλάκι . όσο αφορά τις αλυσίδες δηλαδή θα χρειαστώ οπωσδηποτε ? και πόσο βαριέμαι να κάθομαι να βάζω αλυσίδες.. φαινόμενο Μποτίλιας τι εστι ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 8, 2007 Αν δεν έχεις χειμερινά ελαστικά είναι πιθανό να χρειαστείς, να έχεις μαζί σου. Η γόνδολα σε πάει μέχρι τα καρεκλάκια. Το φαινόμενο της μποτίλιας είναι το γνωστό μποτιλιάρισμα που παρατηρείται και στους ωραίους δρόμους μας. Πολλοί θέλουν να μπουν στην γόνδολα αλλά λίγοι χωράνε Και κάτι άλλο νομίζω ότι στη Βουλγαρία τα φώτα πρέπει να τα έχεις αναμένα όλη τη μέρα αλλιώς γράφουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 8, 2007 Και κάτι άλλο νομίζω ότι στη Βουλγαρία τα φώτα πρέπει να τα έχεις αναμένα όλη τη μέρα αλλιώς γράφουνναι αυτό το κατάλαβα τις άλλες 2 φορές που είχα παει έως το σαντανσκι..Ο δρόμος κωνσταντινε για το μπανσκο περνάς το σαντανσκι και συνεχίζεις ευθεία έως του συναντώντας ταμπέλες για μπανσκο ?? μας κόβω να μένουμε στο ξενοδοχείο και να αρκεστούμε στα spa jacuzzi kai massage που εχω πληρώσει. σιγά μην δώσω 25 ευρώ το άτομο να ανεβώ στο χιονοδρομικό κάθε μέρα δηλαδή 3 άτομα από 25 =75 επι 3 ημέρες 225 ευρώ τι λένε μωρέ είναι τρελοί ??δεν φτανει τα 1000 ευρω του δωματιου και των δειπνων των χριστουγεννων θα πληρωσω και αλλα 300 ευρω μονο για να ανεβω ? και μια φορμουλα να νοικιασω και κανα τρελο εξοπλισμο για το σκι δηλαδη κανα 2000 ευρω δεν με φτανουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 8, 2007 Φίλε μου έτσι είναι το σπόρ αυτό, αν το θες, θέλει και αυτό την τσέπη σου. Απόλαυσέ το και μην το βλέπεις έτσι, εάν βεβαίως το αντέχεις οικονομικά. Κοίταξε να περάσεις καλά και να έχεις την υγειά σου και έχει ο Θεός. Εδώ ο Νικελ μας έμαθε νέο τρόπο σέρβις...αγοράζουμε καινούργιο πέδιλο στις κάρτες θα κολλήσουμε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NINA 8 Report post Posted December 8, 2007 το σπορ μια χαρα ειναι. και γι αυτους που εχουν πολλα και γι αυτους που εχουν λιγοτερα. οπως θελει ο καθενας επιλεγει και περναει καλα. τωρα για την περιοδο των γιορτων ουτε και στο σπιτι μας δεν τη βγαζουμε τζαμπα. Quote Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι... Share this post Link to post Share on other sites
grousso 0 Report post Posted December 8, 2007 Εδώ ο Νικελ μας έμαθε νέο τρόπο σέρβις...αγοράζουμε καινούργιο πέδιλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
harrys 0 Report post Posted December 10, 2007 καλα επι των xρηματων δεν κολαω απλα ρε παιδια 25 ευρω ειναι πολλα πιστευω. αυτο εξεφρασα.οχι οτι δεν θα τα δωσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 10, 2007 Δωσ'τα πρώτα δες και μετά εδώ είμαστε Quote Share this post Link to post Share on other sites