kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2010 (edited) Παιδιά και εγώ πάντως θα πάω Bansko 11-15 με το Πανεπιστήμιο...Ελπίζω να έχει χιονάκι γιατί αλλιώς θα το τραβήξω το εγκεφαλικό. Ελπίζω να μην ετοιμάζομαι τζάμπα τόσο καιρό ψυχολογικά αλλά και οικονομικά!!! pfffff....έχω κατααγχωθεί Οι ημερομηνιες που αναφερεις ειναι επιφοβες και οχι μονο για φετος. Ειναι σχετικα νωρις για Bansko...... http://www.igluski.com/bulgaria/bansko-snow-history_23498 Edited December 1, 2010 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 1, 2010 Μην ξεχνάτε ότι στο Μπάνσκο ακόμα και αν πας φθηνά δεν πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος. Αν παρ' ελπίδα συμβεί ατύχημα ή τραυματισμός θα καταλάβετε πολύ απότομα ότι βρίσκεστε στη Βουλγαρία. Δε βλέπω το λόγο πλέον μετά από ενδελεχή αναζήτηση στις Αλπεις να φύγει άνθρωπος που μένει κάτω απο τη Λάρισα και να πάει στο Μπάνσκο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 1, 2010 Μην ξεχνάτε ότι στο Μπάνσκο ακόμα και αν πας φθηνά δεν πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος. Αν παρ' ελπίδα συμβεί ατύχημα ή τραυματισμός θα καταλάβετε πολύ απότομα ότι βρίσκεστε στη Βουλγαρία. Τι εννοείς...? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 1, 2010 Δε βλέπω το λόγο πλέον μετά από ενδελεχή αναζήτηση στις Αλπεις να φύγει άνθρωπος που μένει κάτω απο τη Λάρισα και να πάει στο Μπάνσκο. Bansko βολευει για λιγες ημερες και "Ευρωπη" για περισσοτερες.Oμως αν πας με το δικο σου ΙΧ πιστευω οτι βολευει το Basko.Γτ για να ριξεις κοστος πρεπει να παει παρεα σχετικα μεγαλη "Ευρωπη" με αμαξι οποτε ακομα περισσοτρες μερες.Και αν για καποιους δεν υπαρχει προβλημα με το οικονομικο ισως να υπαρχει με τις ημερες.Απο εκει και περα εγω ειμαι απο Λαμια και πηγαινω καθε χρονο Βουλγαρια αλλα φετος το σκεφτομαι μιας και εχω τον περισσοτερο χρονο για αλλου(και στις ιδιες πανω κατω τιμες αλλα με λιγοτερες παροχες οσο αφορα την διαμονη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 1, 2010 (edited) Παιδία όπου και να πάτε στην Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένου του Μπάνσκο) οι τιμές είναι γνωστές για΄.όλες τις περιόδους εκ των προτερων . Και διαμονή, και κάρτες και φαγητά και πακέτα.Το μονο που μπορεί να πάιξει είναι το αεροπορικό.Και να εχετε υποψιν σας οτι υπάρχουν χ/κ στην Ευρώπη μεγάλα αλλα σχετικά αγνωστα που μπορεις να βρεις τιμες ΑΠΑΙΧΤΕΣ.Για ριξτε μια ματοια στη Γαλλία Vars, Les Orres, Val d'Allos, Val Frejus, Flaine.θα καταλάβετε! Ρανια, έχουν αλλάξει τα πραγματα κάπως στο Μπάνσκο απο την τελευταια φορα που πήγες.Εχουν εκσυγχρονιστει πολύ οι Βούλγαροι.Και πλέον περιλαμβανεται μεσα στο πάσο ασφάλεια.Χώρια που πήρανε και ειδική καμπίνα-φορείο γαι την Γόνδολα.Επίσης είναι απο τα λίγα μέρη (στην Ελλάδα ούτε λόγος) που εχω δει ρατρακ-ασθενοφόρα. Edited December 1, 2010 by kostakiskal Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 1, 2010 (edited) Παιδιά και εγώ πάντως θα πάω Bansko 11-15 με το Πανεπιστήμιο...Ελπίζω να έχει χιονάκι γιατί αλλιώς θα το τραβήξω το εγκεφαλικό. Ελπίζω να μην ετοιμάζομαι τζάμπα τόσο καιρό ψυχολογικά αλλά και οικονομικά!!! pfffff....έχω κατααγχωθεί Ρίξε μια ματιά εδώ! http://www.snow-forecast.com/resorts/Bansko/6day/bot Στην συνέχεια εδώ! http://www.banskoski.com/?page=bansko-live&sub=panocams Νομίζω είναι ένας καλός λόγος να σκεφτείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω... *Αν επαναληφθεί ο καιρός της προηγούμενης βδομάδας νομίζω τα πράγματα είναι τραγικά για Bansko Edited December 1, 2010 by Evagelos Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2010 Ρανια, έχουν αλλάξει τα πραγματα κάπως στο Μπάνσκο απο την τελευταια φορα που πήγες.Εχουν εκσυγχρονιστει πολύ οι Βούλγαροι.Και πλέον περιλαμβανεται μεσα στο πάσο ασφάλεια.Χώρια που πήρανε και ειδική καμπίνα-φορείο γαι την Γόνδολα.Επίσης είναι απο τα λίγα μέρη (στην Ελλάδα ούτε λόγος) που εχω δει ρατρακ-ασθενοφόρα. Ακριβως. Το Bansko καθε χρονο ειναι κ καλυτερο. Αλλωστε την διαχειρηση του Χ/Κ την εχουν ξενοι (Αυστριακοι νομιζω). Καμια σχεση με την υπολοιπη Βουλγαρια η οποια ειναι ,μεσα στην φτωχια. Αν πατε με αμαξι και περασετε απο αλλα χωρια θα καταλαβετε τι εννοω........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
marakipsp 0 Report post Posted December 1, 2010 Γεια σε όλους !! είμαι καινούρια αλλά θέλουμε με τον άνδρα μου να πάμε ταξιδάκι στο bansco !!! βρήκα μια προσφορά! αλλά θέλει κόσμο για να ισχύει !!! σας προσκαλώ όλους όσους ενδιαφέρεστε!!! Κατ' αρχάς, καλωσήλθες! Η διαφήμιση δεν επιτρέπεται στο forum παρά μόνο για τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον σύλλογο. Η καταχώρηση ιστοσελίδας διαγράφηκε. mod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 1, 2010 Γεια σε όλους !! είμαι καινούρια αλλά θέλουμε με τον άνδρα μου να πάμε ταξιδάκι στο bansco !!! βρήκα μια προσφορά! αλλά θέλει κόσμο για να ισχύει !!! σας προσκαλώ όλους όσους ενδιαφέρεστε!!! Μην σε παραπλανούν!!! Άμα δεν σου λένε σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνεις μην ακολουθείς! Bansko μπορείς να βρείς και μόνη σου και με λιγότερα λεφτά από αυτά που σου λένε αυτοί (γιατί προφανώς θέλουν να βγάλουν και το κέρδος τους) ανάλογα που θα μείνεις! Και δεν είναι όλα τα 4* το ίδιο στο Bansko...Διαφέρουν και μάλιστα πάρα πολύ! Κοιτάξτε να κλείσετε μέσω booking.com και να πάτε μόνοι σας! Δεν είναι κάτι επίφοβο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LOKman 0 Report post Posted December 1, 2010 Βρε παιδιά συμφωνώ ότι οι προβλέψεις μέχρι τότε που δείχνουν δεν είναι ευνοϊκές. Να εκφράσω όμως μια απορία(μπορεί και χαζή): στις 11/12 έχει επίσημο opening με ονόματα του αθλήματος και events. Λογικό δεν είναι να ξέρουν τι κάνουν και να έχουν υπολογίσει τις προβλέψεις?? Επίσης πόσο χιόνι χρειάζεται για να ρίξουν τα κανόνια και να είναι κομπλέ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 1, 2010 1. Το χιονοδρομικό το έφτιαξαν Αυστριακοί αλλά το διαχειρίζονται Βούλγαροι. Ισως υπάρχει κάποιο κέρδος στην Αυστριακή εταιρεία αλλά Αυστριακούς δε βλέπεις πουθενά. 2. Γόνδολα- φορείο είχα δει και τοτε που πήγα. 3. Το Μπάνσκο είναι σαφώς πιο αναπτυγμένο από ένα τυπικό βουλγάρικο χωριό αλλά δεν παύει να είναι Βουλγάρικο. 4. Το πάσο πάντα περιελάμβανε ασφάλεια η οποία σημαίνει ότι αν παθεις κάτι στο βουνό μπορείς να πάρεις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Ραζλόγκ!!! Το ιατρείο στη βάση του χκ είναι ιδιωτικό. Που σημαίνει πως θα τα σκάσεις και μάλιστα χοντρά για τις πρώτες βοήθειες και ίσως αν είσαι τυχερός και πάρεις απόδειξη να πάρεις κάποια χρήματα πίσω από την ασφάλειά σου στην Ελλάδα. Και αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί το ταμείο σου μπορεί να σου πει ότι σε καλύπτει μόνο για το δημόσιο. Δυστυχώς στο Μπάνσκο όταν καταλάβεις ότι είσαι στη Βουλγαρία θα είναι αργά. ΥΓ. Αγαπητέ captainhook3 μία μέρα ολόκληρη σου χρειάζεται για να πας στο Μπάνσκο αν μένεις κάπου κοντά στην Αθήνα και μία να γυρίσεις. Οσο δηλαδή ακριβώς σου έρχονται και οι Αλπεις. Δεν είναι πιο κοντά για εμάς. Για τους Βορειοελλαδίτες είναι πράγματι κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 2, 2010 ΥΓ. Αγαπητέ captainhook3 μία μέρα ολόκληρη σου χρειάζεται για να πας στο Μπάνσκο αν μένεις κάπου κοντά στην Αθήνα και μία να γυρίσεις. Οσο δηλαδή ακριβώς σου έρχονται και οι Αλπεις. Δεν είναι πιο κοντά για εμάς. Για τους Βορειοελλαδίτες είναι πράγματι κοντά. Το Bansko δεν ειναι σε καμια περιπτωση Γαλλια Αυστρια Ιταλια σε οτι αφορα οργανωση χιονοδρομικου (σε σχεση βεβαια με τα δικα μας ειναι πολυ καλυτερο ετσι?)αλλα σου προσφερει πολλα περισσοτερα στη διαμονη συν του οτι ειναι οπως ειπες κοντα στους Βορειοελλαδιτες οποτε οση ωρα κανει καποιος απο Αθηνα να παει Παρνασσο πχ ,κανει καποιος απο Θεσ /κη για Bansko.Αν το σκεφτεις ετσι τοτε σιγουρα βολευει Βουλγαρια. Οσο αφορα παλι ολιγοημερη διαμονη παλι βολευει Βουλγαρια.Αν βεβαια μιλαμε για εβδομαδα τοτε σιγουρα δε το συζηταμε Δυτικη Ευρωπη και αγιος ο θεος Quote Share this post Link to post Share on other sites
stagml 0 Report post Posted December 2, 2010 παιδιά καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει πολύ να πάω την περίοδο των Χριστουγέννων στο bansko γιατί βαρέθηκα τα ελληνικά πιασοκόλικα χειμερινά θέρετρα, αλλά έχω έναν πολύ μεγάλο ενδοιασμό. Το θέμα της ασφάλειας του αυτοκινήτου μου που θα πάρω μαζί, φοβάμαι μην μου το κλέψουν γιατί μια γνωστή μου, μού είπε ότι πέρυσι γδύσανε ένα ολόκληρο λεωφορείο και μάλιστα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου!!! Έγω το αμάξι το θέλω μόνο για το ταξίδι και όχι για να μετακινούμαι στο χωριό εκεί. Επομένως τα πάρκινγκ των ξενοδοχείων δεν είναι ασφαλή; Γνωρίζετε άλλα τέτοια κρούσματα και από προσωπική εμπειρία σας? Ευχαριστώ Στάθης Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 2, 2010 παιδιά καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει πολύ να πάω την περίοδο των Χριστουγέννων στο bansko γιατί βαρέθηκα τα ελληνικά πιασοκόλικα χειμερινά θέρετρα, αλλά έχω έναν πολύ μεγάλο ενδοιασμό. Το θέμα της ασφάλειας του αυτοκινήτου μου που θα πάρω μαζί, φοβάμαι μην μου το κλέψουν γιατί μια γνωστή μου, μού είπε ότι πέρυσι γδύσανε ένα ολόκληρο λεωφορείο και μάλιστα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου!!! Έγω το αμάξι το θέλω μόνο για το ταξίδι και όχι για να μετακινούμαι στο χωριό εκεί. Επομένως τα πάρκινγκ των ξενοδοχείων δεν είναι ασφαλή; Γνωρίζετε άλλα τέτοια κρούσματα και από προσωπική εμπειρία σας? Ευχαριστώ Στάθης Την 1η χρονια που ειχα παει ,ειχα τον ιδιο φοβο.Ρωτησα λοιπον τον ανθρωπο που ηταν στην πορτα του ξενοδοχειου και μου ειπε το εξης:"Αν τυχων δεις καποιον να κοιταει εστω το αυτοκινητο σου να το πεις σε εμενα και αστο μετα".Δε νομιζω να συμφερει και τους ιδιους να γινονται τετοια κρουσματα γιατι προσπαθουν να μαζεψουν κοσμο και οχι να διωξουν ΥΓ.Σκεψου το καλα για χριστουγεννα γιατι θα γινετε πανικος(Μιλαω εκ πειρας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stagml 0 Report post Posted December 2, 2010 Την 1η χρονια που ειχα παει ,ειχα τον ιδιο φοβο.Ρωτησα λοιπον τον ανθρωπο που ηταν στην πορτα του ξενοδοχειου και μου ειπε το εξης:"Αν τυχων δεις καποιον να κοιταει εστω το αυτοκινητο σου να το πεις σε εμενα και αστο μετα".Δε νομιζω να συμφερει και τους ιδιους να γινονται τετοια κρουσματα γιατι προσπαθουν να μαζεψουν κοσμο και οχι να διωξουνΥΓ.Σκεψου το καλα για χριστουγεννα γιατι θα γινετε πανικος(Μιλαω εκ πειρας) Πες μου τοτε ονομα και τηλεφωνο τυπα που σε καλυψε...χαχαχα... φιλε μου θα γινεται πανικος απο κοσμο ή απο κλεψιες? εγω ετσι κι αλλιως δεν πολυ κανω σκι, θα παω ετσι για αλλαγη και για το τοπιο χωρια οτι μπορει να πεταχτω και μεχρι Σοφια, 1.30 ωριτσα πρεπει να ειναι...και σε μερικα αλλα σημεια για ψωνια απο οτι διαβαζα σε κατι τουριστικα... τι λες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 2, 2010 Παλιά είχαν ακουστεί διάφορα για το Bansko. Ότι ελέγχεται από την Βουλγαρική μαφία, ότι αυτή εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες στο χιονοδρομικό είναι απόλυτα ασφαλείς για να εδραιώσει την καλή εικόνα του χιονοδρομικού κλπ. Το κατά πόσο αυτό ευσταθεί πραγματικά δεν το γνωρίζω. Όμως έχω ακούσει προσωπικά για κρούσματα κλοπών, οπότε οτιδήποτε ακούτε περί απόλυτης ασφάλειας, καλό θα ήταν να μην το αποδέχεστε άκριτα. Προσωπικά έχω ακούσει για αρκετά κρούσματα κλοπών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και στα δικά μας χιονοδρομικά δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 2, 2010 Πες μου τοτε ονομα και τηλεφωνο τυπα που σε καλυψε...χαχαχα... φιλε μου θα γινεται πανικος απο κοσμο ή απο κλεψιες? εγω ετσι κι αλλιως δεν πολυ κανω σκι, θα παω ετσι για αλλαγη και για το τοπιο χωρια οτι μπορει να πεταχτω και μεχρι Σοφια, 1.30 ωριτσα πρεπει να ειναι...και σε μερικα αλλα σημεια για ψωνια απο οτι διαβαζα σε κατι τουριστικα... τι λες? Στο Bansko δε νομιζω να βρεις τπτ για ψωνια αλλα ουτε και το ιδιο το χωριο λεει κατι σαν περιοχη.Το μονο που αξιζει κατ'εμε ειναι το ΧΚ και τιποτα αλλο.Αν δεν σε ενδιαφερει το σκι τοτε πηγαινε πουθενα αλλου η στη Σοφια με την μια Quote Share this post Link to post Share on other sites
stagml 0 Report post Posted December 2, 2010 Παλιά είχαν ακουστεί διάφορα για το Bansko. Ότι ελέγχεται από την Βουλγαρική μαφία, ότι αυτή εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες στο χιονοδρομικό είναι απόλυτα ασφαλείς για να εδραιώσει την καλή εικόνα του χιονοδρομικού κλπ. Το κατά πόσο αυτό ευσταθεί πραγματικά δεν το γνωρίζω. Όμως έχω ακούσει προσωπικά για κρούσματα κλοπών, οπότε οτιδήποτε ακούτε περί απόλυτης ασφάλειας, καλό θα ήταν να μην το αποδέχεστε άκριτα. Προσωπικά έχω ακούσει για αρκετά κρούσματα κλοπών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και στα δικά μας χιονοδρομικά δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα. Καλησπέρα Χρήστο, το πρόβλημά μου δεν είναι μικροκλοπές, εδώ Βαρκελώνη πήγα και μας γδύσανε... το θέμα μου είναι το αυτοκίνητο μην το βρω μισό ή και καθολου... για τετοια έχετε ακούσει ή βιώσει κατι εσεις που πατε με αμαξι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 2, 2010 (edited) Καλησπέρα Χρήστο, το πρόβλημά μου δεν είναι μικροκλοπές, εδώ Βαρκελώνη πήγα και μας γδύσανε... το θέμα μου είναι το αυτοκίνητο μην το βρω μισό ή και καθολου... για τετοια έχετε ακούσει ή βιώσει κατι εσεις που πατε με αμαξι; Για κλοπη αυτοκινητου δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα. Εχω παει 2 φορες με το αμαξι μου και δεν ενιωσα καθολου ανασφαλης. Αρκετα απο τα ξενοδοχεια διαθετουν κ υπογεια παρκινγκ. Καλο ειναι να επιλεξεις ενα. ΠΑΝΤΑ μιλαμε για το Bansko και ΜΟΝΟ. Οσο για τα ψωνια δεν θα βρεις σχεδον ΤΙΠΟΤΑ. 99% Μαιμουδες που βρισκεις ισως κ φθηνοτερα σε Μοναστηρακι...... Μην φας την φολα (οπως εγω την 1η φορα) που με ετρεχε η γυναικα στο χμμμμμ Sadanski νομιζω....... καμια ωριστα απο Bansko για να βλεπω μαγαζια με πραγματα που πουλανε και οι μαυροι στην Ερμου...... Edited December 2, 2010 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted December 2, 2010 (edited) Ανεβαινω στο μπανσκο τα τελευταία 4 χρόνια 4-5 φορές τον χρόνο.Δεν κλέβουν στο Μπανσκο. Αυτό όμως που ξεκίνησαν πέρισι είναι να πέρνουν δημοτικοί γερανοί τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα κοντά στα λίφτ, στον δρόμο,και οχι στο πάρκινγκ. αν σας συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι το δημοτικό παρκινγκ που φυλασετε το αμαξι σας είναι πολύ κοντά στο λιφτ,απο τον κεντρικό δρομο που οδηγεί στο χ.κ. 2 τετράγωνα πριν. με 20 ευρώ το πέρνεις πίσω. Edited December 2, 2010 by gvaf72 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 2, 2010 Mπορειτε να πατε μια μερα εκδρομη στο μοναστηρι της Ριλα: http://en.wikipedia.org/wiki/Rila_Monastery Επισης μπορειτε να πατε στο χ/κ του Μποροβετς και στο χ/κ διπλα στο Μπανσκο στο Dobrinishte. Eχει ''πραμα'' στην γυρω περιοχη,αρκει να ψαξει κανεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anastasia198 0 Report post Posted December 2, 2010 Καλησπέρα παιδια! Ειπα να δω λιγο πιο θετικα τα πραγματα για μας που θα ανεβουμε τοσο νωρις! Ερωτησεις κρισεως λοιπον! Μιας κ δε θα χαλασουμε λεφτα σε εισιτηριο χιονοδρομικου, εχει κανεις ιδεα 1)Ποσο περιπου πανε οι υπηρεσεις σπα των ξενοδοχειων? 2)υπαρχουν μαγαζια στο χωριο με ειδη ski/snowboard?πως ειναι οι τιμες σε σχεση με εδω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 2, 2010 Καλησπέρα παιδια! Ειπα να δω λιγο πιο θετικα τα πραγματα για μας που θα ανεβουμε τοσο νωρις! Ερωτησεις κρισεως λοιπον! Μιας κ δε θα χαλασουμε λεφτα σε εισιτηριο χιονοδρομικου, εχει κανεις ιδεα 1)Ποσο περιπου πανε οι υπηρεσεις σπα των ξενοδοχειων? 2)υπαρχουν μαγαζια στο χωριο με ειδη ski/snowboard?πως ειναι οι τιμες σε σχεση με εδω? 1) Νομίζω πως είναι μέσα στην τιμή! 2)99% μαιμούδες, το μαγαζί της Rossignol όπως και ένα άλλο με αυθεντικά, περίπου ίδια λεφτά με Ελλάδα. Δεν θα βρείς τρελές διαφορές!Το καταλαβαίνεις από την εξωτερική εμφάνιση ποια μαγαζιά έχουν αυθεντικά προιόντα και ποιά μαιμού! Κάνουν <μπαμ>! Quote Share this post Link to post Share on other sites
anastasia198 0 Report post Posted December 2, 2010 (edited) 1) Νομίζω πως είναι μέσα στην τιμή! 2)99% μαιμούδες, το μαγαζί της Rossignol όπως και ένα άλλο με αυθεντικά, περίπου ίδια λεφτά με Ελλάδα. Δεν θα βρείς τρελές διαφορές!Το καταλαβαίνεις από την εξωτερική εμφάνιση ποια μαγαζιά έχουν αυθεντικά προιόντα και ποιά μαιμού! Κάνουν <μπαμ>! Μέσα στην τιμή;;; wow!!! Τι λες τώρα!! Λογικά η μια φορά θα είναι μόνο δωρεάν. Edited December 2, 2010 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 2, 2010 Mesa stin timi????wow!!!ti les twra!!logika i mia fora tha nai mono dwrean Πισίνες και σάουνα λογικά είναι μέσα στην τιμή όσες φορές θέλεις, τώρα άν θες μασάζ, σολαριουμ και τέτοια θα τα πληρώνεις αν δεν νομίζω όσο Ελλάδα! Quote Share this post Link to post Share on other sites