Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Και εγώ στην ημερομηνία που έχουν βγάλει για επίσημη έναρξη(11/12) βασίζομαι :blink:

Επίσης το ιστορικό λέει ότι τα τελευταία 4 χρόνια το Basnko κάνει πρεμιέρα το πολύ μέχρι τις 15/12, είμαστε πολύ οριακά.....και ο Θεός βοηθός :D

Στηρίζονται στα κανονάκια... Αλλα αν δεν εχει θερμοκρασιες τι να σου κανουν και αυτα??

Σωστό!...Αν δεν υπάρχει έστω ένα μικρό υπόστρωμα χιονιού και παγωμένο έδαφος τί να σου κάνουν τα κανόνια τα οποία είναι και αδύνατον να γεμίσουν όλες τις πίστες, για μπαλώματα είναι κυρίως!

Και εγώ στην ημερομηνία που έχουν βγάλει για επίσημη έναρξη(11/12) βασίζομαι :blink:

Επίσης το ιστορικό λέει ότι τα τελευταία 4 χρόνια το Basnko κάνει πρεμιέρα το πολύ μέχρι τις 15/12, είμαστε πολύ οριακά.....και ο Θεός βοηθός :D

Ο θεός βοηθός λέω και εγώ, αλλά πιλότε ο καιρός θα μας απογειώσει μου φαίνεται...Δες προγνώσεις snow-forecast...Για μπάνιο θα πάνε οι Βούλγαροι μου φαίνεται!!! :lol:

*Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γής, ορατών τε πάντων και αοράτων. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιό του Θεού τον ...

Edited by Evagelos

Ο θεός βοηθός λέω και εγώ, αλλά πιλότε ο καιρός θα μας απογειώσει μου φαίνεται...Δες προγνώσεις snow-forecast...Για μπάνιο θα πάνε οι Βούλγαροι μου φαίνεται!!! :blink:

Θα μας απογειώσει ή μήπως θα μας γειώσει? :D

αν τυχων εχει λιγο χιονι ,μη κανετε το λαθος και χρησιμοποιησετε τον δικο σας εξοπλισμο(τουλαχιστον την πρωτη μερα).δειτε τι ποσοτητα-ποιοτητα χιονιου υπαρχει(σας ευχομαι να υπαρχει) και τις υπολοιπες μερες αποφασιζετε για το αν θα ενοικιασετε ξανα η οχι

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Λοιπόν γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο φορουμ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για Μπάνσκο όποιοι γνωρίζετε!

Θα πάμε μεγάλη παρέα γύρω στα 15 άτομα και λέμε να τα κανονίσουμε μόνοι μας!

Πρώτα από λοιπόν κοιτάμε για μεταφορικά! Με το τρένο από οτι είδαμε πάει Αθήνα - Βlagoevgrad! Μετά από εκεί πως πάμε μπάνσκο???

Επίσης για να κάνουμε σκι ξέρετε περίπου πόσο θα πρεπει να διαθέσουμε?

Συνάλλαγμα μπορούμε να κάνουμε από οπουδήποτε, έτσι??

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Λοιπόν γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο φορουμ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες για Μπάνσκο όποιοι γνωρίζετε!

Καλώς όρισες φίλε και καλά posts :)

Θα πάμε μεγάλη παρέα γύρω στα 15 άτομα και λέμε να τα κανονίσουμε μόνοι μας!

Σίγουρα συμφέρει να μην μπει στην μέση κάποιο πρακτορείο από οικονομικής πλευράς,απλά θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο για να μην ταλαιπωρηθείτε ;)

Πρώτα από λοιπόν κοιτάμε για μεταφορικά! Με το τρένο από οτι είδαμε πάει Αθήνα - Βlagoevgrad! Μετά από εκεί πως πάμε μπάνσκο???

Καλό θα είναι να έρθετε σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο όπου θα έχετε κλείσει δωμάτια για να στείλουν βανάκι και να σας μεταφέρουν μέχρι Bansko

Επίσης για να κάνουμε σκι ξέρετε περίπου πόσο θα πρεπει να διαθέσουμε?

25 ευρώ το lift ανά ημέρα υπολόγιζε,αν και δεν έχει ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος για την νέα σεζόν,ίσως υπάρξουν αυξομειώσεις(τα τελευταία χρόνια πάντως η τιμή είναι σταθερή)

Για να νοικιάσετε εξοπλισμό σκι περίπου 15ευρώ ανά ημέρα,για εξοπλισμό snowboard ίσως λίγο παραπάνω 17-18ευρώ

Συνάλλαγμα μπορούμε να κάνουμε από οπουδήποτε, έτσι??

Καλύτερα να αποφύγετε να κάνετε συνάλλαγμα δίπλα στην γόνδολα, μέσα στο χωριό θα βρείτε γραφεία με καλύτερη ισοτιμία B)

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Κάτι ακόμα..

Στη Blagoevgrad μπορούμε να κάνουμε συνάλλαγμα??

Μήπως ξέρεις πόσο θα κοστίσει το βανάκι σε περίπτωση που μας το στείλει το ξενοδοχείο??Περίπου..

Και επίσης αν έχεις ιδέα πόσο περίπου κοστίζει το τρένο Αθήνα-Βlagoevgrad γιατί έχει φάει σκάλωμα το site του οσε.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Κάτι ακόμα..

Στη Blagoevgrad μπορούμε να κάνουμε συνάλλαγμα??

Μήπως ξέρεις πόσο θα κοστίσει το βανάκι σε περίπτωση που μας το στείλει το ξενοδοχείο??Περίπου..

Και επίσης αν έχεις ιδέα πόσο περίπου κοστίζει το τρένο Αθήνα-Βlagoevgrad γιατί έχει φάει σκάλωμα το site του οσε.

Φιλε μου την καλύτερη ισοτημια την έχει το ξεν/χειο kepinski στο μπανσκο δίπλα από την γόνδολα.Θέλει λίγο προσοχή γιατί άλλη ισοτημία γράφουν ότι δίνουν και άλλα πραγματικά σου δίνουν.

Γιατί δεν νοικιάζετε αμαξι???

Από Ελλάδα δεν μπορούμε να βγάλουμε συνάλλαγμα??

Όταν τα ξενοδοχεία λένε ότι παραλλαμβάνουν από αεροδρόμιο εννοούν από Σόφια??

Όταν τα ξενοδοχεία λένε ότι παραλλαμβάνουν από αεροδρόμιο εννοούν από Σόφια??

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)

Δεν ξερω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου αλλά νομίζω ότι (οικονομικά και μόνο) ΔΕΝ αξίζει να πας με αεροπλάνο και δη Σόφια.

Πολλά τα λεφτά....νομίζω....!

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)

Δεν ξερω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου αλλά νομίζω ότι (οικονομικά και μόνο) ΔΕΝ αξίζει να πας με αεροπλάνο και δη Σόφια.

Πολλά τα λεφτά....νομίζω....!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ναι δεν είχαμε σκοπό να πάμε με αεροπλάνο, απλα από Αθήνα θέλουμε να πάμε με τρένο κατευθείαν Blagoevrand... Και από εκεί είναι 38 χιλιόμετρα.. Και δεν ξέρουμε πως να πάμε από εκεί...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Γκρρρρρ.......! :) :) B)

ΔΕΝ είμαι ΦΙΛΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ......! ;):D :D

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Γκρρρρρ.......! ;):D :D

ΔΕΝ είμαι ΦΙΛΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ......! :D :D :D

οοο συγγνώμη!!! :) :) B)

ευχαριστώ κοριτσάκι!! :P :P

παιδιά please όποιος γνωρίζει πόσο είναι τα εισιτήρια Αθήνα-Blagoevrand με τρένο να στείλει ένα μηνυματάκι!!!

παιδιά please όποιος γνωρίζει πόσο είναι τα εισιτήρια Αθήνα-Blagoevrand με τρένο να στείλει ένα μηνυματάκι!!!

Να σε ρωτήσω κάτι...?Τα ερωτήματα που κάνεις έχεις ψάξει μήπως...λέω μήπως ...έχουν απαντηθεί λίγες σελίδες πιο μπροστά...?

Τεσπα...άντε...επειδή είσαι καινούριος...ας σε βοηθήσουμε.... :)

Από παλαιότερη ανάρτηση ενός μέλους βρήκα το παρακάτω:

Πολύ ωραία αγόρασα tickets από εκδοτήρια ΟΣΕ, μάλιστα η κυρία εκεί κατάλαβε ότι πάμε Bansko και με ενημέρωσε ότι έξω από τον Σταθμό στο BLAGOEVRAD έχει λεωφορεία τα οποία σε 30' είναι Bansko.

Για όσους θέλουν να γνωρίζουν

το τρένο είναι η αμαξοστοιχία 504/360, αναχώρηση 22.55 από ΣΤ.ΑΘΗΝΩΝ => BLAGOEVRAD και φτάνει 10.00 το πρωί. Έχει 2-κλινες (οι οποίες πρέπει να κλείνονται γρήγορα), 4-κλινες (τέτοια έκλεισα εγώ) και τις μεγάλες 6-κλινες !

για την επιστροφή

το τρένο είναι η αμαξοστοιχία 505/363, αναχώρηση 19.07 από BLAGOEVRAD => ΣΤ.ΑΘΗΝΩΝ και φτάνει 6.00 το πρωί.

Σύνολο εισητηρίων 84.60 euro

Και από πιο πρόσφατη ανάρτηση της Βιβής βρήκα αυτό:

Το ταξί από Blagoevgrad έως Bansko

(40 λεπτά απόσταση δεν ξέρω χλμ. αλλά ο δρόμος ήταν μια χαρά)

κάνει 30 ευρώ η κούρσα... δηλαδή εμείς 3 άτομα μας ήρθε 10 / άτομο.

Το Λεωφορείο της γραμμής κοστίζει 7 λέβα το άτομο αλλά θα έπρεπε

να περιμένουμε εκεί 45 λεπτά το επόμενο λεωφορείο (φτάσαμε 10:30 με το τρένο από Αθήνα- κλινάμαξα).

Δυστυχώς εγώ δεν έχω πάει με τρένο για να ξέρω να σου πω αλλά ελπίζω να βοήθησα.Περισσότερη βοήθεια βέβαια φαντάζομαι ότι θα σου δώσουν όσοι πήγαν με τρένο....!Παρόλαυτα, επειδή η αναλυτική ανάρτηση από το μέλος Evagelos είναι από το 2009, κάνε και ένα τηλέφωνο στον ΟΣΕ για να είσαι σίγουρος.

υγ:Ρε γμτ...Έψαξα όλο το thread και πέρα από το ποστ του Evagelos δεν αναφέρει κανένας άλλος κόστος εισιτηρίων τρένου, ενώ το έχει κάνει με τρένο... :)B);)

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Τα βρήκα κι εγώ αυτά τα δύο πόστ και ψάχνω ώρα πολύ να βρώ και αλλού!

Απλά αυτά ήταν περσινά και λογικά θα έχουν αλλάξει οι τιμές! Επίσης το κ..οσαιτ του οσε έχει φάει σκάλωμα όλη μέρα και δεν βγάζει τίποτα...

Τεσπα ευχαριστώ πολύ πάντως και πάλι!! :))

Τα βρήκα κι εγώ αυτά τα δύο πόστ και ψάχνω ώρα πολύ να βρώ και αλλού!

Απλά αυτά ήταν περσινά και λογικά θα έχουν αλλάξει οι τιμές! Επίσης το κ..οσαιτ του οσε έχει φάει σκάλωμα όλη μέρα και δεν βγάζει τίποτα...

Τεσπα ευχαριστώ πολύ πάντως και πάλι!! :))

Ψάχνοντας στο Google βρήκα σε άλλο φορου και αυτό αλλά είναι πάλι από 22/12/2009

"Για να είμαστε ειλικρινείς και να μην τους κράζουμε συνέχεια οι τιμές έχουν ως εξής(τουλάχιστον μέχρι πριν από 2-3 βδομάδες που ρώτησα):

26,70 ναύλος

42,70 μετ' επιστροφής

2κλινο 19,B)

3κλινο 17,30

4κλινο 15,40

6κλινο 10,60

Κατά συνέπεια σε τρίκλινο μετ'επιστροφής: 42,70+2x17,30=77,3 κατ'άτομο.

ΠΗΓΑΙΝΕ

αναχωρηση 22:55

άφιξη 10:30

ΕΛΑ

αναχωρηση 19:07

άφιξη 06:12"

Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.Κάνε λίγο υπομονή και πιστεύω ότι το πρωί όλο και κάποιος από όσους έχουν πάει με τρένο θα σε βοηθήσουν. :)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Ψάχνοντας στο Google βρήκα σε άλλο φορου και αυτό αλλά είναι πάλι από 22/12/2009

"Για να είμαστε ειλικρινείς και να μην τους κράζουμε συνέχεια οι τιμές έχουν ως εξής(τουλάχιστον μέχρι πριν από 2-3 βδομάδες που ρώτησα):

26,70 ναύλος

42,70 μετ' επιστροφής

2κλινο 19,;)

3κλινο 17,30

4κλινο 15,40

6κλινο 10,60

Κατά συνέπεια σε τρίκλινο μετ'επιστροφής: 42,70+2x17,30=77,3 κατ'άτομο.

ΠΗΓΑΙΝΕ

αναχωρηση 22:55

άφιξη 10:30

ΕΛΑ

αναχωρηση 19:07

άφιξη 06:12"

Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.Κάνε λίγο υπομονή και πιστεύω ότι το πρωί όλο και κάποιος από όσους έχουν πάει με τρένο θα σε βοηθήσουν. B)

Πριν λίγο βρήκα κι εγώ αυτό το πόστ!!

Ευχαριστώ και πάλι πάντως πάρα πολύ να είσαι καλά για το ενδιαφέρον!! :) :)

Οι τιμές αυτές είναι για κανονικό εισητήριο οπότε λογικά τα φοιτητικά θα είναι αρκετά φθηνότερα!!

Guest afrodite

Προσιχή όμως!

Οι τιμές αυτές είναι για βαγονι πρώτης θέσης ή για δεύτερης; Καλυτερα να πάρεις τηλέφωνο για να σου πουν. Και φυσικά να ψάξεις για βαγονι στην πρώτη θέση κι οχι στην 2η (να κλεισεις τα εισητηρια πολυ πιο πριν απο την ημερομηνια αναχωρησης σας.

Παρεμπιπτόντως οι τιμές αυτες που βρηκες δεν ισχύουν. Προφανώς είναι θέσεις χωρίς κρεβατι. Εμεις πέρσυ δώσαμε περιπου 85-90 ευρω το άτομο σε 3κλινο και μαλιστα ο γυρισμος ήταν σε 6κλινο 2ης θέσης γιατι δεν βρηκαμε σε 1η.

Edited by afrodite

Μα αν είναι να δώσεις 85-90 το άτομο,νοικιάζεις αμάξι για μια εβδομάδα κ είσαι ανετος.Και στάση στο Αγκιστρο για χαμάμ μετά το σκι :):lol:

Μα αν είναι να δώσεις 85-90 το άτομο,νοικιάζεις αμάξι για μια εβδομάδα κ είσαι ανετος.Και στάση στο Αγκιστρο για χαμάμ μετά το σκι :):lol:

Τί?

Αν μιλάμε για ενοικίαση αυτοκινήτου από Αθήνα δε νομίζω...

Για μέχρι Θεσσαλονίκη με τρενο και μετά ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη-Μπάνσκο ίσως.

Και πάλι όμως, νομίζω πως ίσως είναι ασύμφορο.

Έχει τιμές κανείς?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

σε καμια περιπτωση δεν συμφερει ενοικιση αυτοκινητου. περα απο το κοστος ενοικιασης, χοντρικα πρεπει να χρειαζονται καμια 250-300 ευρω για βενζινες και καμια 50 ευρω για διοδια

Guest afrodite

H τιμη φυσικά ειναι πηγαινε- έλα ....

Αντι να ανρωτιέστε για το ποσο κοστιζει το εισητήριο και να ψάχνετε για ποστ παλια και νέα, γιατι δεν παίρνετε ένα τηλεφωνάκι στον ΟΣΕ να σας πουνε ποσο κάνει; Είναι παρα πολυ απλό.

Και τις 2 φορες που πηγα, προτιμησα το αμαξι μου. Ειμασταν 4 ατομα. Μοιραστηκαμε τα εξοδα κ την οδηγηση και ολα μια χαρα. Ερχεται περιπου στα 70 ευρω το ατομο...... Αν καποιος φυγει στις 6 το πρωι απο Αθηνα, κατα τις 2-3 ειναι πανω και χαλαρα. Προσωπικα δεν εμπιστευομαι τον ΟΣΕ. Ειδικα τωρα με τις ανακαταταξεις στις ΔΕΚΟ και την αναδιαρθρωση του θα εχουν συνεχεια απεργιες..... Προσοχη λοιπον :)

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!