Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
BillGK

Συμβατότητα Δέστρες Με Μπότες Και Πέδιλα

Recommended Posts

Καλημέρα στο φόρουμ,

καινούργιος στον χώρο, ύψος 1,73, κιλά 75 και πόδι τοτέμ για το ύψος μου με νούμερο μπότας 28,5.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Αγόρασα τις μπότες κτλ. όλα καλά.

Τώρα αγόρασα και τα σκι (http://www.plus4u.gr...III%20%28146%29) αλλά με μήκος 1,54 όπου πιστεύω είναι καλό για εμένα καθότι άσχετος λίγο πολύ με το άθλημα.

Αρχίζουν οι ερωτήσεις όπου πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια σας:

1) Αναφέρονται ως γυναικεία (δεν είμαι τοιούτος), έχουν και ένα ροζουλάκι πάνω δεξιά που κάνω ότι δεν το βλέπω γιατί τα έχω βρει πάμφθηνα από αλλού αυτά τα σκι). Είναι πολλά τα χάλια μου αν κυκλοφορώ με αυτά τα σκι;;;Έχω μικρές επιλογές να τα αλλάξω πάντως αλλά πρέπει να παω σε 1,62 μήκος και σκι για προχωρημένους για να έχω πάλι καλή τιμή.

2) Οι δέστρες του είναι οι Rossignol Saphir 110S ΤPI. Μπαίνουν αυτές στην ποδάρα μου με τις μπότες αυτές και νούμερο 28,5; http://www.plus4u.gr...6%C1%CD%C7....Ο λόγος είναι ότι το δοκίμασα και σε μήκος οκ αλλά δεν φαίνεται πίσω να μπορούν να κουμπώσουν; γιατί;

Ευχαριστώ πολύ!

11272.jpg

Αν τα πείρες ήδη άρχισες αργά τις ερωτήσεις.

Το 1,46 στη σελίδα που έδωσες έχει ακτίνα στροφής 10 μέτρα που είναι πάρα πολύ λίγο για κάποιον "άσχετο" όπως λες.

Το 1,54 τι ακτίνα έχει?

Αν όντως πείρες απο αυτό το site να ξέρεις οτι σε έγδυσαν (αν και δεν ξέρω τι τιμή απο αυτά τα πέδιλα) εγώ πείρα

απο τον parnass πέδιλο για αρχάριο σε υπερβολικά καλύτερη τιμή.

Βασικά είναι σαν να ψώνισες πέδιλα απο τον Μασούτη ας πούμε...

Για τη δεύτερη ερώτηση απλά χρειάζεται, μάλλον, να ρυθμίσεις τις δέστρες στο μήκος της μπότας.

Αν δεν μπορείς μόνος σου πάνε εκεί που τα πείρες να στις ρυθμίσουν :)

• Like 1

Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις.

Δεν τα έχω πάρει από αυτό το site αλλά Blacksmith τα πήρα πάμμφθηνα και μπορώ να τα αλλάξω. Έχει ακτίνα στροφής 14. Είναι καλύτερα; Μασούτης λες ε; Επομένως πάντως στις δέστρες είναι δική μου άγνοια και κανονικά θα πρέπει να κουμπώνει μια χαρά πίσω, σωστά;

koukos τα κριτήρια είναι τιμή και ασχετοσύνη μου μαζί.

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

To μοντέλο που πήρες λέει καθαρά οτι ειναι γυναικειο σκι.

Επίσης το σκι, με το ύψος σου είναι κοντό,λογικά το 1.62 θα είναι καλύτερο,βέβαια θα στο επιβεβαιώσουν και παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία.

• Like 1

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

Το μοντέλο δεν το ξέρω και η περιγραφή δεν θα μπορούσε να είναι πιο αόριστη στο λινκ. Το μήκος είναι λάθος πάντως. Συνυπολογίζοντας ότι είναι γυναικείο (πολύ μαλακό; ) θα σου έλεγα και εγώ να τα αλλάξεις. Δεν είναι θέμα γραφικών.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Παιδιά να είστε όλοι καλά. Με το μήκος που λέτε και πολύ σωστά, πολλοί μου είπαν ότι επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα να μην παίξω 10 εκ πιο κάτω από το ύψος μου που συνηθίζεται...αλλά παραπάνω. Βέβαια και εγώ υποπτεύθηκα ότι μάλλον δεν στέκει. Λοιπόν νομίζω είναι σαφής η εικόνα και όντως για να λέει γυναικείο θα είναι γυναικείο...θα τα αλλάξω.

όπως είπα ευτυχώς δεν παίζει πρόβλημα με λεφτά, θα μου τα δώσουν. Οπότε θα κατευθυνθώ σε κάτι στο1,62.

Πάντως η ακτίνα στροφής δεν είχα ιδέα ότι παίζει ρόλο με το επίπεδο του σκιέρ. Θα μου πεις....για τι είχα ιδέα;

Edited by BillGK