alex56 0 Report post Posted January 9, 2013 Καλησπέρα .Θα ήθελα να ρωτησω σχετικα με το πεδιλο Rocker 2 92 της Salomon 2013 , ποσο καταλληλο ειναι για σκι εντος πιστας και δεν εννοω να ειναι 100% πιστα . Δηλαδη θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι 70/30 ή 60/40 ?. Το cut waist του ειναι 91 mm και radius 21.9 . Παιδια αληθεια θα ηθελα την γνωμη σας . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 10, 2013 Κάτι σαν διάδοχος του pocket rocket που το είχα και το λάτρευα πρέπει να είναι αυτό το ski. Εγώ εκείνη την περίοδο το pocket rocket δεν το έβγαζα από τα πόδια μου, ήταν βλέπεις το πρώτο fat ski που είχα και πήγαινα παντού με αυτό. Δεν με βοηθούσε να εξελίξω την τεχνική μου στην πίστα αλλά πειραματιζόμουν μαζί του και ανακάλυπτα καινούρια πράγματα. Ήταν ελαφρύ, μαλακό και σε βοηθούσε να παίζεις μαζί του. Από το πολύ παιχνίδι ήρθε και η μέρα που καταστράφηκε. Είναι βλέπεις λίγο τις μόδας σήμερα τα mid-fat και τα fat σκι αλλά δεν πιστεύω ότι ένα ski με μέση 91mm και rocker θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην πίστα. Εξαρτάται βέβαια από το επίπεδο σου και από το στυλ σου. Τι ψάχνεις και τι θέλεις να κάνεις με τα σκι σου στο βουνό; Σε ενδιαφέρει να εξελίξεις την τεχνική σου; Είναι τα πρώτα σου σκι τέτοιου τύπου; είναι οι πρώτες σου εξορμήσεις έκτος πίστας ; Αν ναι τότε η άποψη μου είναι να κρατήσεις τα σκι που έχεις για την πίστα και αν τα θέλεις πολύ αυτά τα rockers να τα αγοράσεις και να τα χρησιμοποιείς σε powder days αλλά και εντος πίστας ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες του. Αν από την άλλη είσαι έμπειρος με πολύ καλό επίπεδο στο σκι που κάνεις και θες απλά να πάρεις μια γνώμη και να συγκρίνεις από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο σκι τότε ας απαντήσει όποιος το έχει δοκιμάσει. 2 Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites