ioanpara 28 Report post Posted April 20, 2013 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο μια απιστευτη χειμωνιατικη μερα στο Παρνασσο και ταυτοχρονα το τελευταιο μου σκι για φετος γυρισα σπιτι και απλωσα τα πραγματα στο μπαλκονι(κλασικες διαδικασιες μετα απο σκι). Οπως κοιταζα τα πεδιλα απλωμενα αναποδα και βαζοντας τα ακριβως σε ισες αποστασεις παρατηρησα οτι το ενα εχει χασει το camber του πολυ σε σχεση με το αλλο..Ουσιαστικα εαν τα βαλω κατω σε θεση για σκι η αποσταση απο το εδαφος στο υψος των δεστρων ειναι διαφορετικο σε καθε πεδιλο.Κατι μου λεει οτι απο μια σουπα που εφαγα προχθες με χιλιομετρακια το ενα επαθε ζημια. Ηθελα να ρωτησω,εαν εγινα κατανοητος απο την περιγραφη μου αν καποιος ξερει αν ειναι πολυ σοβαρη ζημια,ποσο και αν θα επηρεασει την λειτουργια τους και τελος αν φτιαχνεται.. Ευχαριστω προκαταβολικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 20, 2013 Μια φωτογραφία θα βοηθούσε αρκετά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ioanpara 28 Report post Posted April 20, 2013 Αυριο θα βγαλω Χρηστο και θα την ανεβασω γιατι στεναχωρηθηκα μολις το πηρα χαμπαρι..Εκτος αν εγινε οταν ημασταν μαζι που μου εφυγε το πεδιλο(ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 21, 2013 Το έχεις κάνει service? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ioanpara 28 Report post Posted April 21, 2013 (edited) Ναι,τα εκανα ενδιαμεσα της σεζον. Γιατι? Θα τα ξαναπαω σε λιγες μερες για να ειναι ετοιμα για του χρονου.. Edited April 21, 2013 by ioanpara Quote Share this post Link to post Share on other sites
ioanpara 28 Report post Posted April 21, 2013 Και οι φωτο που υποσχεθηκα.. Το ενα http://sdrv.ms/11cn1hY Και το "απονευρωμενο" http://sdrv.ms/15vVA8q Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted April 21, 2013 σωστός ορισμός ... υπάρχει υπόνοια 1. σπασμένου/ ραγισμένου πυρήνα ... ή 2. απονευρωμένης επιφάνειας / στρώσης carbon / titanal . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ioanpara 28 Report post Posted April 21, 2013 (edited) Απο οτι καταλαβαινω οτι και να ειναι απο τα δυο δεν φτιαχνεται..Αρα η με βλεπω για αναζητηση ενος κομπλε πεδιλου η για νεο ζευγαρι..Εκτος αν φτιαχνεται και ξερει καποιος να μου προτεινει καλο service! Ποσο επηρεαζει αυτη η ζημια το σκι μου? Edited April 21, 2013 by ioanpara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 21, 2013 Δεν είμαστε με τα καλά μας. Καλά, ένιωσες να αναπτύσσεται τόσο μεγάλη αντίσταση την στιγμή που το έχασες; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ioanpara 28 Report post Posted April 21, 2013 (edited) Δεν θυμαμαι να πιεστηκε το ποδι μου πολυ.. Βγηκε κατευθειαν απο την μποτα εκτος αν πιεστηκε με συγκεκριμενο τροπο ωστε να προκαλεσε αντιθετη στρεβλωση.. Ομως δεν νομιζω να εγινε εκει, εχει φαει ζημια το πεδιλο απο κατι αλλο μαλλον. (Ετσι απο περιεργεια ψαχνομαι για πεδιλα καινουργια και σκεφτομουν για τα 9αρια τα progressor σε 175 γιατι τα 8 μου ειναι 170 δλδ κοντα για το υψος μου και το βαρος μ) Edited April 21, 2013 by ioanpara Quote Share this post Link to post Share on other sites