Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
dimanast

αγορα μτχ snowboard

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους..

αν και δεν ειμαι ενεργος στο forum το παρακολουθω συχνα....

θα ηθελα να βοηθησετε στην αγορα εξοπλισμου για snowboard...

βασικα με ενδιαφερει η αγορα μτχ snowboard μιας και δεν πολυ-γνωριζω το αθλημα...

απο οσο εχω δει στα online shops μιλανε για υψος και βαρος...

εγω ειμαι 75κ και 1,75μ υψος....

απο δεστρες τι προτεινετε?

αυτες τι λενε?

106997450121311612521156snow.jpg

μποτες μαλλον θα παρω καινουριες...

εχω δει αυτες..

106764508721212511124184snow.jpg

οι φωτο ειναι απο το microextreme , μιας και ειναι το μοναδικο μαγαζι που ξερω στην πολη μου ....

εχετε να προτεινετε κατι αλλο ?

by moonsoda

....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια...

Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης

Http://www.dimanast.gr

http://www.hi5.com

Ναι, καλή φάση τα online, αλλά μην παραγγείλεις μπότες αν δεν τις έχεις δοκιμάσει :!:

Στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω που και εάν έχετε 32 και APX [northwave], ενώ σίγουρα έρχονται burton [που είναι ακριβές]. Αυτές τις μάρκες προτείνω γενικότερα. Forum δεν είχα ποτέ ούτε έτυχε να δοκιμάσω.

Δέστρες προτείνω κυρίως burton. Μπορείς να δεις και ride, drake που είναι πολύ καλές. Στους "συνδέσμους" [links] αυτού του site μπορείς να βρεις μια λίστα με τις περισσότερες εταιρίες snowboard. Στις σελίδες τους γράφει εάν και ποιός τις εισάγει στην Ελλάδα. Για μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη καλύτερα περίμενε να σου πει ο jj που είναι ντόπιος...

vae victis

Φιλε Dimanast, ευχαριστως να σε βοηθουσα στην επιλογη σου, αλλα και να να ηξερα, δεν θα μπορουσα, καθως δεν μας βοηθας και ιδιαιτερα :? !

Ωραιες οι φωτο, αλλα βοηθισε μας: ποια μοντελα ειναι :roll: ?

Ποσο καιρο κανεις SNB και τι ειδους? Ποσο τα εχεις βρει μεταχειρισμενα?

Στην Θεσσαλονικη σιγουρα υπαρχουν και αλλα μαγαζια, (τα παιδια του Συλλογου απο πανω θα σε πουν που ακριβως) εκτος απο το microxtreme.

Y.Γ: και αφου παρακολουθεις που παρακολουθεις συχνα το forum, γινε πιο ενεργος σε αυτο :wink: ! Στην ενοτητα του Snb του forum εχει μπολικο πραμα για να βοηθηθεις!

Kαλες αγορες!

32 φερνει το Micro...Tουλαχιστον μεχρι και περσυ επειδη ψαχναμε για 13 νουμερο με τον αντιπροσωπο και κοιταγαμε σε ολα τα μαγαζια που δινει!Γενικα λενε οτι οι 32 ειναι οι πιο ελαφριες και τελειες για το κοστος τους.Επισης προσφατα που ημουν Πατρα,ενα καταστημα(δυο ειναι τα γνωστα)ειχε φερει ολες τις φετινες 32 μποτες...Το πολυ πολυ κατεβα και μια βολτα στην Πρωτευουσα και καποιος απο εμας αναλαμβανει να σε ξεναγησει σε καποια μαγαζια...Πολυ πραμα πραγματικα εχει και το Forward στην Αγια Παρασκευη,το οποιο το εχει ανθρωπος που ειναι γνωστης(σε μια κουβεντα μαζι του αρχισε να μου λεει τα τρελα του gmak για τους πορους της sintered base κτλ,τις θερμοκρασιες,μου εδειχνε τα ειδικα σιδερα και αλλα...χα,χα)...Αν θες κατι απο εξωτερικο,προσπαθησε να το δοκιμασεις στην Ελλαδα και μετα παρηγγειλε το...

Ποσο τα εχεις βρει μεταχειρισμενα?

βασικα δεν ειναι και παραπολυς ο καιρος που κανω....

δεν εχω δει τιμες , απλα φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ πιο φτηνα....8)

by moonsoda

....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια...

το http://www.the-house.com το ξερετε ?

ειναι καλο μαγαζι ?

ειδα οτι εχει πολυ καλες τιμες..

by moonsoda

Λοιπόν.....το the-house.com έχει πράγματι καλές τιμές αλλά είναι αμερικάνικο που σημαίνει ότι θες για μεταφορικά 50-70$ και έχεις δασμούς στο τελωνείο 11% επειδη η Αμερική δεν σέβεται τους κανόνες διεθνούς εμπορίου,3,5-7% ανάλογα με το προϊόν χιονοδρομίας που φέρνεις και 19,6% το ΦΠΑ της Ε.Ε. που πρέπει να πληρωθεί.

Συνεπώς...έρχονται 20 ευρώ φθηνότερα και έχεις τρέξει σε τελωνεία,να βγάλεις παράβολα κ.τ.λ.(PRICELESS)

Kαλύτερα κοίτα ευρωπαικά site όπως www.bluetomato.com ή www.hot-zone.tv τα οποία είναι αυστριακά και έχουν πάρα πολύ καλές τιμές.

Επίσης Θέλω αν σου πω ΜΗΝ πάρεις τίποτα μεταχειρισμένο μόνος σου.Βρες έναν φίλο σου που να ξέρει γιατί παίζονται πολλά με τα μεταχειρισμένα που δεν φαίνονται με το αρχάριο μάτι.Τέλος αν θες κατέβα μέχρι πριν το τέλος του μηνός στην πρωτεύουσα,έχει τρελές προσφορές με τα περσινά!!!!!!

Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!!

Χιόνια Χιόνια Χιόνια ....

Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο :(

δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να ερθω... 8) 8) :D

by moonsoda

...Πολυ πραμα πραγματικα εχει και το Forward στην Αγια Παρασκευη,το οποιο το εχει ανθρωπος που ειναι γνωστης(σε μια κουβεντα μαζι του αρχισε να μου λεει τα τρελα του gmak για τους πορους της sintered base κτλ,τις θερμοκρασιες,μου εδειχνε τα ειδικα σιδερα και αλλα...χα,χα)...

χεχε, ο Κονταρίνης... γ@μώ τα παιδιά... ξέρει πραγματικά τα πάντα πάνω στο tuning, είχε μάλιστα ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό κάποια στιγμή :D

...μακάρι να είχα τις μισές του γνώσεις. Θα πάω μετά από καιρό μια από αυτές τις μέρες για... μετάγγιση :)

vae victis

λοιπον τωρα το ειδα το θεμα

μαγαζια:

(εκτος Μικρο)

Captain Αγιας θεοδορας (στενο κοντα στην Αγια Σοφια)

Slalom πασαλιδη 77(νομιζω) καλαμαρια

husky στη στοα απεναντι απο το μετροπολις (δισκαδικο) στη τσιμισκι

sports and ski Αλεξάνδρου Σβώλου 37

αυτα

ακομη ενα καινουριο ανοιξε

zero gravity Λεγεται

κοντα στο mikro

λοιπον ...

πηγα σε δυο μαγαζια , και ειδα τιμες απο καινουρια "εξαρτηματα"...

Σετακι Lamar ( σανιδα - δεστρες - μποτες - τσαντα ) 540 €

Σετακι Burton ( τα ιδια ) 570€

Σετακι Option ( Σανιδα - δεστρες και μποτες 32 + τσαντα ) 550€

απο μοντελα μην με ρωτησετε .. δεν θυμαμε...

παντος ειναι φετινα και απο τα φτηνα....

αν αφαιρεσουμε τα burton που ολοι μιλατε εδω μεσα , τα αλλα τι λενε ?

by moonsoda

Φίλε, τα Lamar είναι καλά σανίδια αλλά για να βοηθήσουμε΄καλύτερα, έπρεπε να πεις τα μοντέλα της κάθε σανίδας. Η κάθε εταιρία βγάζει σανίδες για όλα τα γούστα.

JAPOW!!!

Καλά θα ήταν να θυμόσουν μοντέλα, το ποιάς εταιρίας είναι δεν λέει πολλά. Πάντως η option μαζί με τη burton είναι στο top5 μου. Δυστυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγόραζα το πιο φτηνό σανίδι της καθεμιάς πάντως.

Τι μπορείς να κάνεις μόνος σου: εάν πήρες τις κάρτες τους, κάνε ένα τηλέφωνο να σου επαναλάβουν τις προσφορές και έπειτα κοίτα την κατάταξη των μοντέλων αυτών στα site την κάθε εταιρίας. Πάντως εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις κάποιο πακέτο, μπορούμε να στα αξιολογήσουμε, δεν είναι δύσκολο. Τι budget έχεις αλήθεια?

vae victis

to buget ειναι περιπου στα 550- 600 €

αν βεβαια εβρισκα κατι μτχ η εστω παλιο μοντελο - αμεταχιριστο θα με βολευε καλυτερα....

by moonsoda

Είναι καλύτερα να πάρεις αμεταχείριστο περσυνό μοντέλο παρά μεταχειρισμένο, το οποίο μπορεί να έχει κακοτεχνίες.

Αλλά δε ξέρω τώρα πια αν πουλάνε περσυνά γιατί σχεδόν όλα τα φετινά έχουν έρθει

JAPOW!!!