kaps 2,736 Report post Posted September 10, 2013 Ενδιαφερομαι να αγορασω σκηνη 2 ατομων καθως και υπνοσακο για διαμονη σε χειμερινο περιβαλλον (κρυο,αερας,βροχη ή κ χιονι). Πρεπει να χωρανε σε Backpack σακιδιο, συνεπως το βαρος και οι διαστασεις ειναι πολυ σημαντικες. Απο ενα μικρο ψαξιμο που εχω κανει βλεπω κατι πολυ ακριβες τιμες...... Αν μπορει καποιος να βοηθησει , να δωσει μερικα tips με το τι να προσεξω, μαρκες ή ακομα καλυτερα να προτεινει κατι συγκεκριμενο value for money...... Thanks!!! To μπατζετ ειναι max 200.... Max 250 ευρω...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 10, 2013 Nα συμπληρωσω οτι δεν ψαχνω κατι πολυ extreme, ουτε θα χρησιμοποιηθουν για Ορειβατικο σκι. Ψαχνω κατι που να μπορω να κατασκηνωσω εξω μεχρι λιγο κατω απο το μηδεν εξωτερικη θερμοκρασια. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 10, 2013 και εγω οταν ειχα ψαξει, οι τιμες ειναι πολυ υψηλες.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 10, 2013 ~200 θελεις μονο για υποστρωμα και υπνοσακο.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted September 10, 2013 Σε αυτο τον εξοπλισμο ισχυει παντως το ' οτι πληρωσεις θα παρεις' .Οποτε δωσε λεφτα μια και καλη να παρεις κατι καλο,και οχι να αγορασεις 2 και 3 φορες εξοπλισμο.Στο λεω απο εμπειρια δικη μου.Επισης,τα ονομαστικα στοιχεια που δινει ο κατασκευαστης του υπνοσακου,τις 3 θερμοκρασιες δηλαδη,max comfort min,εσυ υπολογισε -5 απο οτι λενε.Δηλαδη αν θες οπως ειπες για λιγο κατω απο το μηδεν,θα πας σε υπνοσακο που η comfort θερμοκρασια που δινει ο κατασκευαστης να ειναι -5 .Τελος για την Ελλαδα ,σου προτεινω συνθετικο υπνοσακο και οχι πουπουλενιο,επειδη εχουμε αρκετη υγρασια. 2 Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 10, 2013 Αυτη για σκηνη? http://www.sportsdirect.com/karrimor-elite-ridge-2-tent-2012-783067 κ αυτον τον Υπνοσακο? http://www.sportsdirect.com/karrimor-x-lite-3-season-sleeping-bag-781007 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted September 10, 2013 αξιοπιστο site και καλη εταιρεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 11, 2013 αξιοπιστο site και καλη εταιρεια Το ξερω Γιωργο, εχω αγορασει πολλες φορες και γενικα σαν μαρκα ειναι Value for money...... για τα συγκεκριμενα ομως δεν ξερω....... Αλλο να αγοραζεις αντιανεμικο και αλλο σκηνη/υπνοσακο...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 11, 2013 ελα σ εφτιαξα... http://www.oreibasia.gr/forum/showthread.php?8227-%D0%F9%EB%E5%DF%F4%E1%E9-%F5%F0%FC%F3%F4%F1%F9%EC%E1 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites