karakw 567 Report post Posted January 3, 2014 Ευχάριστη έκπληξη ήταν ο άνεμος 2 (το νέο παλιό λίφτ). Καταρχήν σ ένα αχιονο χκ, ήταν το μοναδικό σημείο με σούπερ κ πολύ χιόνι. Μεγαλώνει το πεδίο του χκ κ προσθέτει κάποιες ωραίες μπλε κατα βάση πίστες, αλλά κ μια ωραία κοκκινομαυρη. Οταν ρίξει κ λίγο σοβαρό χιόνι δε, θα υπάρξει κ μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πίστες του χκ. Μπράβο στην διοίκηση λοιπόν και η απορία μου γιατί τόσα χρονια είχαν παρατήσει αυτό το λίφτ είναι πολυ μεγάλη. Καλή χρονια σε όλους λεω για αυριο/// αξιζει ή να την κάνω για αλλού?/// Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 3, 2014 Γιώργο δε πας, για να μας πεις και εμάς; Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 3, 2014 Ευχάριστη έκπληξη ήταν ο άνεμος 2 (το νέο παλιό λίφτ). Καταρχήν σ ένα αχιονο χκ, ήταν το μοναδικό σημείο με σούπερ κ πολύ χιόνι. Μεγαλώνει το πεδίο του χκ κ προσθέτει κάποιες ωραίες μπλε κατα βάση πίστες, αλλά κ μια ωραία κοκκινομαυρη. Οταν ρίξει κ λίγο σοβαρό χιόνι δε, θα υπάρξει κ μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πίστες του χκ. Μπράβο στην διοίκηση λοιπόν και η απορία μου γιατί τόσα χρονια είχαν παρατήσει αυτό το λίφτ είναι πολυ μεγάλη. Καλή χρονια σε όλους Πετρες εχει καθολου ο Ανεμος 2 και η διαδρομη για να φτασεις κατω στον Ανεμο1 για να μπορεσεις να γυρισεις πισω στο σαλε? Ρωταω για να ξερω αν θα παρω τα καλα η τα παλαιοτερα πεδιλα Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 3, 2014 Γιώργο δε πας, για να μας πεις και εμάς; εγινε george, η αναφορα-ενημερωση θα γινει απο Κυριακη, εχω γαμο αυριο 7.30 στον Αγ. Κωνσταντινο, πιστευω να προλαβω :thumbup: Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 3, 2014 και εγω με παλια θα ανεβω, τα αλλα προσωρινα κρεμονται στο δωματιο Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 3, 2014 Αν δε βρω Παρεα για παρνασσο ,θα ανεβω μονος κ εγω επανω... Share this post Link to post Share on other sites
qotsa 6 Report post Posted January 3, 2014 Πετρες εχει καθολου ο Ανεμος 2 και η διαδρομη για να φτασεις κατω στον Ανεμο1 για να μπορεσεις να γυρισεις πισω στο σαλε? Ρωταω για να Οξερω αν θα παρω τα καλα η τα παλαιοτερα πεδιλα ο άνεμος 1 είναι κλειστός οπότε καταλαβαίνεις... Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 5, 2014 λοιπον φιλοι, το Σαββατο βρεθηκα απο νωρις στο βουνο και ενημερωνω τα εξης: Λειτουργια Φλεγκα, Θησεα, Ανεμο 1+2 Για πιστες Φλεγκα και Θησεα (αν και δεν σας χρειαζονται, ως τσακαλια σκιερ που ειστε) :yesμην τις προτιμησετε=παγος και αργοτερα χωραφι Για πιστα Ανεμο1 θα προτεινα μονο καποια λουκια με κινδυνο να ανταμωσετε με πετρουλες πετρες βραχους που παιζουν το ρολο mines (ημουν και ΤΕΝΞ στον στρατο) / επισημα ο αναβατηρας Ανεμος 1 λειτουργει για τη μετεπιβαση στον Ανεμο 2, οι δε πιστες του θεωρουνται κλειστες Για πιστες Ανεμου 2 αριστερα, κεντρικη και δρομος επιστροφης σε κορυφη Θησεα ΑΨΟΓΕΣ, ελαχιστα χαλικακια που ηταν 100% ορατα, ενω δεξια και αριστερα αυτων εβρισκες παραδεισενια ανοιξιατικα χιονακια Η πλαγια κατω απο το ξεκινημα του Ανεμου 2 ελαχιστο στρωμα φρεσκου με πολυ παγο απο κατω (οντας βορινη) Ηρακλης ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ηλιοφανεια διαρκειας - Κοσμος μονο στο Θησεα Συνολικα η μερα θα χαρακτηριζοταν εξαιρετικη μιας και ηταν η πρωτη και οι απαιτησεις ηταν μικρες, χαρηκα πολυ που ειδα εναν αναβατηρα να λειτουργει μετα απο δωδεκα + ετη, τον θυμαμαι απο μικρος που μαθαινα στο ΧΚΚ και τον εβλεπα αδρανη/// Προσωπικα παντως θα περιμενω το επομενο χιονι, οπου θα ανοιξει σιγουρα τον Ηρακλη Κυριοι με τον Ανεμο 2 το πεδιο μεγαλωσε και προσφερει εξαιρετικες διαδρομες οφ πιστ μιας και τα ον ειναι μικρα πολυ σε μηκος Οι κυριοι του snb μην προτιμησουν το δρομο επιστροφης σε κορυφη Θησεα, μιας και ειναι ανηφορικος σε καποια σημεια και θα ταλαιπωρηθουν, καλυτερα επιστροφη μεσω διαδρομης απο κορυφη Ανεμου 1 +++++ το χιονοδρομικο λειτουργησε με 13 ευρω///τουλαχιστον ΤΙΜΙΟ :thumbup: 7 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 7, 2014 17-19.1.2013 Καρπενήσι: Η Γιορτή του Ορειβατικού Σκι 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 10, 2014 κυριοι λενε πως θα ανοιξει και Ανεμος 2 αυριο και χαζοψηνομαι για μια βολτα εεε?? Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 10, 2014 κυριοι λενε πως θα ανοιξει και Ανεμος 2 αυριο και χαζοψηνομαι για μια βολτα εεε?? Έχει χιόνι; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 10, 2014 εγω ειχα παει τη Κυριακη και ειχε αρκετο ο Ανεμος 2..... Το υπολοιπο....αστα..... Το θεμα ειναι πως θα γυρισεις απο τον Ανεμο 2....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 10, 2014 Αν μου τη βαρεσει και ανεβω θα ενημερωσω, αλλιως καφεδαρα σαλουν Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 10, 2014 εγω ειχα παει τη Κυριακη και ειχε αρκετο ο Ανεμος 2..... Το υπολοιπο....αστα..... Το θεμα ειναι πως θα γυρισεις απο τον Ανεμο 2....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα public enemy παντου χαρακωμενα, δε μασανε, μην σου πω φτανω μεχρι Αραποκεφαλα με αυτα/// :yes 1 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 11, 2014 ρε τι ειναι τουτοι????κατα το sr σε αναστολη ο Ανεμος 2 και ο Θησεας λογω ελλειψης χιονιου, λες και θα χιονισει μες στη μερα/// υπ'οψιν χτες ενημερωναν για την κανονικη λειτουργια τους///ευτυχωωωωως με φωτισε ο Μορφεας και δεν ανεβηκα Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 11, 2014 Είναι σωστά αυτά που δίνει το Sr όμως; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 11, 2014 Είναι σωστά αυτά που δίνει το Sr όμως; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στα φορουμ δε συμμετεχουν με καποια συχνοτητα, στην σελιδα τους καμμια πληροφορια δε δινουν, αρα αρκουνται στα του sr, η μοναδικη πληροφορια που εχουμε εμεις ευτυχως ή δυστυχως προερχεται απο εκει. Αν τωρα το sr ειναι ανακριβες τι κανει η διοικηση του "νεου" χκκ για να το διαψευδει?/ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 11, 2014 Νομίζω ότι την σελίδα τους στο f/b την ενημερώνουν τακτικά. Όπως και να έχει, και σωστά, η διοίκηση οποιουδήποτε χιονοδρομικού δεν φέρει ευθύνη. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 11, 2014 ρε συ αν καποιος αναφερεται στο ονομα μου και δεν ειναι εγκυρος και παραπλανει τον κοσμο οφειλω να τον διαψευσω και να σταματησω καθε συνεργασια μαζι του/// ως φοιτητης στα Γιαννενα ειχα εργαστει τα σ-κ στο χκ Μετσοβου, εγω ο ιδιος εδινα πληροφοριες στο sr για την ποιοτητα και το υψος χιονιου σε τηλεφωνικη επικοινωνια/// θεωρω αδιανοητο να μην εχει γνωση η διοικηση του κεντρου για τις αναφορες στο προσωπο της απο το κυριο μεσο ενημερωσης των χιονοδρομων Share this post Link to post Share on other sites
NikosKan 226 Report post Posted January 11, 2014 ρε συ αν καποιος αναφερεται στο ονομα μου και δεν ειναι εγκυρος και παραπλανει τον κοσμο οφειλω να τον διαψευσω και να σταματησω καθε συνεργασια μαζι του/// ως φοιτητης στα Γιαννενα ειχα εργαστει τα σ-κ στο χκ Μετσοβου, εγω ο ιδιος εδινα πληροφοριες στο sr για την ποιοτητα και το υψος χιονιου σε τηλεφωνικη επικοινωνια/// θεωρω αδιανοητο να μην εχει γνωση η διοικηση του κεντρου για τις αναφορες στο προσωπο της απο το κυριο μεσο ενημερωσης των χιονοδρομων Για αυτό πριν ανέβουμε τηλέφωνο στο Χ/Κ πάντα: 697 9727467 Παπαϊωάννου Κώστας. Και σε αναμονή που το Χ/Κ θα ενημερώνει τους Φίλους του online.Γ 1 Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel You Tube: Kantzos AGN Travel Web Site: www.kantzos.gr Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 11, 2014 (edited) Για αυτό πριν ανέβουμε τηλέφωνο στο Χ/Κ πάντα: 697 9727467 Παπαϊωάννου Κώστας. Και σε αναμονή που το Χ/Κ θα ενημερώνει τους Φίλους του online.Γ πλακα κανεις ετσι??// δηλαδη να παρω τηλεφωνο στις 6 και 30?? και αν ειναι μια αργια (πχ Καθ.Δευτερα θα πιανω γραμμη ή θα τηλεφωνουν αλλα 1000 ατομα??) νομιζω ειναι ξεκαθαρο το ποσταρισμα μου και αδυνατω να καταλαβω που διαφωνουμε??? μιλαμε για ξεκαθαρη παραπλανηση απο το sr χρησιμοποιωντας το ονομα του χκ, ειτε εν γνωση του ειτε οχι φυσικα η παραπλανηση ενδεχομενως να ειναι αποτελεσμα μη ενημερωσης και αδιαφοριας και οχι σκοπιμως κακοβουλη, δεν παυει ομως να ειναι παραπλανηση Edited January 11, 2014 by karakw 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 11, 2014 Πέριμενε...μην μιλήσουμε ακόμα για παραπλάνηση...μπορεί όντως να είναι σωστά αυτά που δίνει το sr...εγώ ρώτησα χωρίς να ξέρω. Εσύ μπορεί να ήσουν τυπικός από τη μια και να το έκανες τακτικά, και πολύ καλά έκανες. Αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι. Είτε γιατί το ξεχνάνε, είτε γιατί βαριούνται, είται γιατί δεν θέλουν - και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένοι να δίνουν καμία αναφορά σε κανένα sr κτλ εκτός και αν έχουν συμβόλαιο. Το πιο σωστό είναι να ζητάμε από το ίδιο το Χ.Κ. Καρπενησίου επίσημη ενημέρωση, το ελάχιστο από την ιστοσελίδα τους και φυσικά και από τα επίσημα social media του. Και μετά αν θέλει/δεν βαριέται/μπορεί να ενημερώνει και εμάς εδώ ή/και το sr. Υ.Γ. Πόση ώρα το κάνεις από Αγρίνιο; 3 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 11, 2014 Εγω οταν περνω περιπου 7 το πρωι στο σταθερο του ΧΚΚ μου δίνουν πληροφοριες και παντα σωστές και οχι παραπλανητικές... 3 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 11, 2014 Εσύ είσαι δύο βήματα από εκεί! Δεν μετράς! Σοβαρά τώρα, θα πρέπει να δίνεται ενημέρωση αποβραδίς, για το τι θα λειτουργεί και τι όχι, όπως κάνει πχ ο Παρνασσός. Καλώς ή κακώς και οι περισσότεροι χιονοδρόμοι πάμε αυθημερόν και δεν έχουμε πλέον και την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνουμε άσκοπα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 11, 2014 Συμφωνα απολυτα, απλα σαν ενα δημοσιο προσωπο που ειναι το χκ οφειλει να επεμβει οταν γινεται λανθασμενη πληροφορηση ως προς το ονομα του, σκεψου εγω να αρχισω να κακολογω εσενα καπου, δεν οφειλεις για τη δικη σου υστεροφημια να βαλεις τα πραγματα σε ταξη??// Απο Αγρινιο εχεις 4 επιλογες: 1. Μεσω Αγ. Βλασιου και γεφυρας Επισκοπης (120 περιπου χλμ / δρομος μετριος, αλλα συνηθως ανοικτος σε χιονοπτωση, χρονος περιπου 2.5 ωρες με αρκετα ηπια οδηγηση που απαιτειται σε τετοιες διαδρομες οσο καλα και να γνωριζεις τα επικινδυνα σημεια) 2. Μεσω Καλλιθεας, Αραποκεφαλων, Προυσσου (90 περιπου χλμ / δρομος μετριος προς κακος, σε ορισμενα σημεια απαραδεκτος, κινδυνος παγετου σε πολλες κατηφορικες στροφες στο πηγαινε και σε ανηφορικες στο γυρνα ακομα και αν εχει μεσολαβησει ηλιολουστη μερα, σε περιπτωση χιονοπτωσης την προηγουμενη μην το σκεφτειτε καν, αν ανοιξει ο δρομος θα γινει κατα τη 1 το μεσημερι της επομενης, χρονος περιπου 2 ωρες) 3. Μεσω Καστρακιου, χωριων Βαλτου και γεφυρας Ταταρνας, μετριος δρομος, περισσοτερα χλμ (καταληγεις στο βδ ακρο της Ευρυτανιας) και παραπανω ωρα, δεν προτιμαται ο δρομος αν κατευθυνομαστε προς Καρπενησι και ΧΚ 4. Πιο off road και wild διαδρομη μεσω Θερμου, Κονισκας, Δομνιστας κτλ, απιστευτη διαδρομη με πολλα μονοπατια και αξεχαστα τοπια, ιδανικη διαδρομη με ποδηλατο. Φυσικα και δεν προτιμαται για την προσεγγιση του Καρπενησιου Σε καλυψα??// :thumbup: 1 Share this post Link to post Share on other sites