Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
NikosKan

Χ.κ. Καρπενησιου-Βελουχιου 2013-2014

Recommended Posts

Ένα virtual tour 360 από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου στο Βελούχι!

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Παρασκευή 07 και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου του 2014 εκτός από το αρχικό πανόραμα του virtual tour (ψηλή κορυφή) οι οποίες είναι τραβηγμένες τέλη Νοέμβρη του 2013 (τα πρώτα χιόνια που είχαν πέσει).

Το αρχείο είναι λίγο μεγάλο σε μέγεθος οπότε όποιος δεν έχει γρήγορη σύνδεση internet δυστυχώς θα πρέπει να περιμένει λίγο παραπάνω. Είναι κάτι όμορφο για να το δει κανείς αλλά κυρίως πρόσφατο.

Δεν θέλησα να γεμίσω το τοπίο με κουκίδες με πληροφορίες, ούτως ή άλλως το βουνό είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους, το μόνο που έχω γράψει είναι οι συντεταγμένες οι οποίες εμφανίζονται όταν πατήσει κανείς το εικονίδιο “i” από το menu του tour.

Ελπίζω να σας αρέσει.

• Like 12

Μπράβο Κώστα. Πολύ καλή δουλεία!!! :thumbup:

Περιμένουμε και άλλα!!!

sinox-0.jpeg

Μπράβο φιλαράκι πολύ καλό!!!! :respect: :respect: :respect:

Το νέο Hot Spot του χειμώνα.............

www.SnowResorts.gr

Χαίρομαι που σας άρεσε και σας ευχαριστώ γι’ αυτά που γράψατε, αυτό σημαίνει ότι έγινε καλή δουλειά οπότε συνεχίζουμε!

• Like 4

Σε τι κατάσταση είναι το βουνό;

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω το Σάββατο. Θα είναι κάνεις επάνω;

Από κόσμο/ουρές πως είναι γενικά τα Σ/Κ;

sinox-0.jpeg

Ουρές;

Αυτο το πράγμα ειναι κατι άγνωστο στο Καρπενήσι.

Κατά τη γνωμη μου θέλει λιγο ακόμη χιόνι.

Κυριακη θα ειμαι επανω κ θα χαρω να σε δω αν μείνεις παραπανω...

• Like 1

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Ανεβα κυριακη θα μαι κ εγω πανω

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

• Like 1

Χμμμμ....Κυριακή έχω πεθεροτράπεζο... :shuriken:

Θα δω αύριο τι μπορεί να γίνει! :pirate:

Τελικά μιας και δεν θα είναι κανείς αύριο πάνω θα πάω ΧΚΠ που θα μαζευτεί λαός!

sinox-0.jpeg

Ανακοίνωση: Γι αυτο το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδανικός καιρος με άψογες θερμοκρασίες και 10 πόντους φρέσκο χιονι απο σημερα το βράδυ. Αύριο το ΧΚΒ θα ειναι σε πλήρη λειτουργία με όλες τις πίστες ενεργές με το snowpark και το funbag. Προβλέπεται ένα άκρως απολαυστικό Σαββατοκύριακο! Σας περιμενουμε.

• Like 3

Αύριο θα γίνει χαμός....

Ήρεμα εσυ...

Ξέρεις ποιος...

Εχθές τριτη προσπάθεια κ φαρμακερή...

Για το καιρό δε λέω τίποτα , παντού ο ίδιος θα ηταν , όμως οι υπόλοιπες συνθήκες έκαναν την ημέρα υπέροχη..

Ξεκινώντας απο παρέα, gioand μετα οικογενείας , Karakw που δεν πρέπει να άφησε πουδρα για πουδρα , σώμα ελλήνων ανιχνευτων , ankar ,κ τέλος η παρέα περίπου 7 ατόμων που οταν δεν ήμουν με τους παραπάνω λιωσαμε στο σκι....

9 παρά δώσαμε το παρών κ 9 + ξεκινήσαμε με θησεα κ απευθείας Άνεμο 2 για ζέσταμα κ λίγο παιχνίδι.

Υπερβολή δε θα ηταν να πούμε πως είμασταν οι πρώτοι που ανεβηκαμε στις πίστες εκτος κ αν προσθέσουμε πιστερ κ τον υπεύθυνο του ΧΚΚ που αφαιρούσαν πέτρες και έκαναν το 1ο έλεγχο ...

Αφού αφήσαμε αρκετά σημάδια στο 2 ,βάση θησεα για γνωριμία με Karakw και στη συνέχεια κορυφή του Ηρακλή για να βρω σήμα στο τηλ.

Όσοι έχετε wind κ πάτε Καρπενήσι , θα με καταλάβετε...

Αφού μίλησα με gioand φεύγουμε για λίγες βόλτες στο 2 και στη συνέχεια η πίκρα ,μιας κ για κατέβουμε στη βάση του Ηρακλή έπρεπε να περάσουμε απο τον Ανεμο1 του οποίου το εύκολο κομμάτι ηταν κλειστό λόγο έλλειψης χιονιού.

Όμως επειδή "δε πονούν τα παλληκαρια" , απατητο κ βουρ για Ηρακλή.

Στο δύσκολο κομμάτι του γίνονταν αγώνες γιγαντιαιας τεχνικής κατάβασης , αλλα δε μας πείραξε μιας κ ο ήλιος δε το ειχε δει καθόλου οποτε πήραμε τη διαδρομή προς σαλέ...

Μετα έπρεπε να αφήσω την υπέροχη παρέα μιας κ είχα αφήσει για μεγάλο διάστημα μόνες 3 φίλες , οποτε βουρ για σαλέ κλπ κλπ....

Η ώρα περνουσε κ το χιόνι δεν έλεγε να χαλάσει , οποτε αφού μας έκανε τη χάρη συνεχεισαμε μέχρι τελικής πτώσης στον Ηρακλή κ οταν είδαμε πως δε θα μας κρατούσαν τα πόδια για πολύ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε , αφού υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού.

Το καλό με τη χθεσινή ημέρα ηταν πως δε χρειάστηκε να κάνω επίβλεψη στους ανιχνευτές κ χάρηκα το χιονοδρομικό όσο μπορούσα.

Να σημειώσω πως πουθενά δε πέτυχα πάγο (ακόμα κ το πρωί που ξεκίνησα ) ,το χιόνι κράτησε γερά εώς 2:30 που φύγαμε χωρίς να έχει γίνει σούπα κ τέλος σημείωση για τους μαθητευόμενους...

Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος μπροστά μου περνώντας με τα πέδιλά του , πάνω απο τα δικά μου , θα φροντίσω να μη χρειαστεί το lift για να φτάσει στη κορυφή ...

Αμάν , το κακό έχει παραγίνει...

Αν κατακλείδι ηταν μια υπέροχη μέρα σε όλους τους τομείς , χαρήκαμε όσο μπορούσαμε το βουνό τηρουμένων συνθηκών κ ελπίζω να κρατήσει το χιόνι εώς το επόμενο ΣΚ για να περάσουμε το ίδιο υπέροχα.....

• Like 7

Ολα εξαιρετικα με καλο χιονακι μεχρι αργα, καλη παρεα αν κ γιο ηταν με οικογενεια κ ο δημ συνοδος, δεν πειραζει τη βρηκα με τους σανιδαδες,

δημητρη την επομενη θα σε δεσω και θα σε παρω μαζι μου

πσ thanks for carding again :)

Edited by karakw
  • Like 3

Χάρηκα που σας είδα και τους δύο και ελπίζω την άλλη φορά να βρεθούμε περισσότερο.

Δημήτρη ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση...

Γιώργο τον Σωτήρη και τους άλλους νομίζω τους ταλαιπωρούσες, εσύ όργωσες ΟΛΟ το βουνό!

• Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Θα κερασεις καφε συντομα στο μαγαζι εσυ

Τες πα...

Καρπενησι ποτε θα μας ερθεις?

Μετέφερα τη συζήτηση εδώ γιατί θα έβγαινε off topic! :D

Έλα μου ντε;! :dizzy: Κάτσε να δούμε αν θα ξανατσουλήσω φέτος... :hope: Χρονικά και πολύ περισσότερο οικονομικά στενεύουν τα περιθώρια... :crybaby:

sinox-0.jpeg

Μεσα εγω για κυριακη 100% επανω

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...