fishergr 3 Report post Posted October 5, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ενδιαφερομαι για αυτα τα πεδιλα αλλα στην ελλαδα ουτε δεν τα εχω δει πουθενα se u.s site υπαρχουν αλλα ελλαδα δεν ερχονται. rossignol squad 7 open .2013 188-190 cm any idea ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted October 6, 2013 Θα πρέπει να δοκιμάσεις όλα τα καταστήματα που εμπορεύονται προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας. Σίγουρα είναι είναι το dimitriadis.gr Τα υπόλοιπα ανα την Ελλάδα μπορείς να τα δεις στο http://storefinder.rossignol.com/l/list?ccid=2233 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 6, 2013 Φιλε μου πριν σου πω που θα τα βρεις εγγυημενα εδω στην Ελλαδα θελω να σε ρωτησω το εξης και σε ρωταω διοτι δεν σε ξερω καθολου και δεν σε εχω δει να σκιαρεις, το λοιπον, νομιζεις οτι μπορεις να το πας αυτο το πεδιλο? Τι σκι κανεις και που? Το θελεις απο αυτο που βλεπεις σε βιντεο και απο αυτα που διαβαζεις? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites