MPENAKIS _BGENAKIS 14 Report post Posted October 25, 2013 Γεια σας παιδιά μόλις ήρθαν τα νέα μου μωρά και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας !! Καλό χειμώνα να έχουμε!!! Επίσης μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Μπορεί κανείς να μου πεί σε πιο σημείο είναι καλύτερο να τρυπηθούν? Διάβασα σε κάποιο topic οτι τα k2 είναι διαφορετικά όσων αφορά τα σημεία που πρέπει να τρυπηθούν. Βάζω δυο εικόνες κοντινές για να δείτε τις αποκλίσεις και για τα δυο πέδιλα. Τα σκί θα τα χρησιμοποιώ κυρίως on piste και ορισμένες φορές στα εκτός. Η κ2 δίνει 0 εως 2cm μπροστά απο το traditional mount ώστε η συμπεριφορά του πέδιλου να είναι κλασική. Ποιά η γνώμη σας? Η atomic αν και έστειλα mail δεν μπηκαν στον κόπο να μου απαντήσουν οπότε αν κάποιος έχει atomic ποια θέση μου προτείνει? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 26, 2013 (edited) Οσο πιο πισω εχεις τη δεστρα, τοσο πιο freeride γινεται το πεδιλο. Αντιθετα οσο πιο κεντρο εισαι τοσο πιο freestyle. Αν δε σε ενδιαφερουν αναποδες καταβασεις και κολπα σε κανα παρκο τοτε βαλε τις δεστρες 80-100% πισω. Καλες καταβασεις Edited October 26, 2013 by Δεν Ξενερωνω Quote Share this post Link to post Share on other sites
MPENAKIS _BGENAKIS 14 Report post Posted October 29, 2013 ΤΣΟΥΥΠΠΠΠ να και η καινούργια μποτούλα!!! Θέλω να ευχαριστήσω το snow-club για τα πραγματικά πολύτιμα topics και οδηγούς. Με βοήθησαν πραγματικά. 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 30, 2013 Καλορίζικη! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑποστολοπουλοςΑ 26 Report post Posted October 30, 2013 με γεια Quote Share this post Link to post Share on other sites