pierre7 691 Report post Posted December 9, 2014 έχει 6 κάμερες : http://pamporovo.me/en/services/digital/webcams/ Δες οργανωση,,,και ειναι 'ζωντανες' καμερες...Μπραβο τους! "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 9, 2014 Carver και τα δυο χκ ειναι καλα και για σένα και για τα παιδια,μάλλον τα παιδια θα ευχαριστιτουν περισσότερα Ο ιός μου ειναι 11 και ειναι μόνιμα εκι ,και φαγητό καλό εχει,και σπα,και παγοδρόμιο ,οτι άλλες εροτισις έχεις γράψε και θα σε κατοδιγισω Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 9, 2014 Το ξενοδοχιο Ριλα ειναι αυτο που έλεγε η Ολγα νωρίτερα ,ξέχασα να το πω! Ski in ski out ειναι,μάλλον μονο ski in ειναι,γιατι ειναι πάνω στην πιστα η Όλγα δεν ελεγε το Rila το οποιο ειναι οντως skiin-skiout αλλα ειναι στο κεντρο του χωριου. εγω ελεγα πανω, στη μεση σχεδον τη πιστας, στο Yastrebets μεριά και ειναι το Yastrebets Wellness & Spa Hotel. ειναι λιγο απομονομενο γι'αυτο μου αρεσε. α, και εχει και ολατα κομφορ 2 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 9, 2014 Οχι μόνο είναι ski in ski out αλλά δεν χρειάζεται καν περπάτημα ή σπρώξιμο αφού έρχεσαι από ψηλά και φεύγεις προς τα κάτω... Ασε την πισίνα που βλέπει την πίστα. Οι σκληραγωγημένοι άνοιγαν μια πόρτα και κυλιόντουσαν στο χιόνι με το μαγιό και ξανά στο spa! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 9, 2014 Εδωσα συγχαρητηρια Ολγα στον διευθυντη του ξενοδοχειου.Ειναι ακριβο αλλα απεχει μακραν απ ολα τ αλλα στο Borovets.Οσο για τις τρεις πιστες που εγραψα παραπανω,ειναι ακριβως μπροστα του. 1 Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 9, 2014 Οντως πολυ ωραιο ξενοδοχειο φαινεται... Ενδιαφερομαι να κλεισω για τις γιορτες..μηπως ξερετε αν για το ski pass χρειαζεται να κατεβεις κατω η μπορεις να προμηθευτεις και απο το ξενοδοχειο???(μηπως και αποφυγουμε τις ουρες ξαι την αναμονη) Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 9, 2014 Οντως πολυ ωραιο ξενοδοχειο φαινεται... Ενδιαφερομαι να κλεισω για τις γιορτες..μηπως ξερετε αν για το ski pass χρειαζεται να κατεβεις κατω η μπορεις να προμηθευτεις και απο το ξενοδοχειο???(μηπως και αποφυγουμε τις ουρες ξαι την αναμονη) Η αν μπορεις να παρεις καρτα απο τη βαση του yasterbets????? Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 9, 2014 Φορας τα ski στην εισοδο το ξενοδοχειου τσουλας 200-300m και εισαι μπροστα στο εκδοτηριο.Ειναι ακριβως διπλα στη βαση του lift Yastrebets express στα 10-15m.Διπλα εχει παρκινκ και πιο πανω αλλα δυο.Μακρια απο γονδολα Κυριακες και γιορτες,ολοι οι Βουλγαροι (κι εγω φυσικα) αυτο κανουν.Αν θελεις αργοτερα να πας αλλου,ενδιαμεσος σταθμος γονδολας -υπαρχουν πινακιδες - καλος ειναι κι ο χαρτης σ αυτες τις περιπτωσεις και φευγεις επανω στα 2400m. Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 9, 2014 Μερικες φωτο. 7 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 9, 2014 Blue hunter,βλέπω κανεις με head magnum ,εισαι ευχαριστημένος ; Μόλις πείρα ενα ζευγάρι supershape Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 9, 2014 Δεν ειναι magnum Pepe ειναι προηγουμενης χρονιας. i supershape αρκετα απαιτητικο πεδιλο με στενη μεση 66mm πολυ σταθερο και γρηγορο.Δε πηγαινω εκτος και μου κανει τα χατηρια.Το πιο παλιο ηταν ακομη καλυτερο αλλα δε μπορεσα να το ξαναβρω πουθενα εστω και μεταχειρισμενο. Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 9, 2014 Φορας τα ski στην εισοδο το ξενοδοχειου τσουλας 200-300m και εισαι μπροστα στο εκδοτηριο.Ειναι ακριβως διπλα στη βαση του lift Yastrebets express στα 10-15m.Διπλα εχει παρκινκ και πιο πανω αλλα δυο.Μακρια απο γονδολα Κυριακες και γιορτες,ολοι οι Βουλγαροι (κι εγω φυσικα) αυτο κανουν.Αν θελεις αργοτερα να πας αλλου,ενδιαμεσος σταθμος γονδολας -υπαρχουν πινακιδες - καλος ειναι κι ο χαρτης σ αυτες τις περιπτωσεις και φευγεις επανω στα 2400m. Ευχαριστω για τις πληροφοριες....Το μονο που μενει ειναι να περιμενουμε τα χιονια... 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 9, 2014 Δεν ειναι magnum Pepe ειναι προηγουμενης χρονιας. i supershape αρκετα απαιτητικο πεδιλο με στενη μεση 66mm πολυ σταθερο και γρηγορο.Δε πηγαινω εκτος και μου κανει τα χατηρια.Το πιο παλιο ηταν ακομη καλυτερο αλλα δε μπορεσα να το ξαναβρω πουθενα εστω και μεταχειρισμενο. Κάνω μονο on pist και για αυτο ολα μου τα σκι ειναι σκληρά αλλα δεν εχω δοκιμάσει ποτε head παρόλο που πολυ φίλοι μου μου τα πρότεινανε,αν θέλεις ,εχω άκρες να πάρεις το 12-13 μοδελα supershape μεταχείρισμενα αλλα σε κατάσταση 85-100% για 150-170 ευρο 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 9, 2014 Ειναι πολυ καλα, αν τα πηγαινεις στα μαχαιρια σε μια δυο μερες θα τα ερωτευτεις.Εχω δυο ζευγαρια,ενα σχεδον καινουργιο και ενα δουλεμενο.Ευχαριστω για την προταση ειναι πολυ συμφερουσα θα το εχω υπ οψιν.Οταν παρεις αποφαση να ανεβεις προς τα πανω στειλε μυνημα.Την Κυριακη θ ανεβουμε Pamporovo εχει opening και μαλλον θα τσουλησουμε απ οτι δειχνει. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 9, 2014 Το ξερω,με πήραν τιλ,και στο μπανσκο με περιμένουν αλλα δύστυχος φέτος θα δεν θα φύγω απο Ελλάδα Δεν πειράζει όμως ,θα γυρίσω ολα τα βουνά εδω!!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 11, 2014 Ειναι πολυ καλα, αν τα πηγαινεις στα μαχαιρια σε μια δυο μερες θα τα ερωτευτεις.Εχω δυο ζευγαρια,ενα σχεδον καινουργιο και ενα δουλεμενο.Ευχαριστω για την προταση ειναι πολυ συμφερουσα θα το εχω υπ οψιν.Οταν παρεις αποφαση να ανεβεις προς τα πανω στειλε μυνημα.Την Κυριακη θ ανεβουμε Pamporovo εχει opening και μαλλον θα τσουλησουμε απ οτι δειχνει. Είσαι εμπαθής!!! Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Επειδή είσαι δίπλα δλδ; 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2014 Ειναι πολυ καλα, αν τα πηγαινεις στα μαχαιρια σε μια δυο μερες θα τα ερωτευτεις.Εχω δυο ζευγαρια,ενα σχεδον καινουργιο και ενα δουλεμενο.Ευχαριστω για την προταση ειναι πολυ συμφερουσα θα το εχω υπ οψιν.Οταν παρεις αποφαση να ανεβεις προς τα πανω στειλε μυνημα.Την Κυριακη θ ανεβουμε Pamporovo εχει opening και μαλλον θα τσουλησουμε απ οτι δειχνει. Το opening στο παμποροβο ήτανε 6/12 και τα τσούισετε,εχει αρκετό χιόνι Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 11, 2014 Συνεχίζουμε με καινούργιο θέμα εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18030 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites