Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 25, 2014 Όντος μου εχει τύχει να κάτσω σε ουρά με το αυτοκίνητο ,όσο για χιονολαστιχα μην ανχωνεσε ειναι καθαρός ο δρόμος Tip:-έξω απο το μαγαζί το Τσακίρης ειναι ένας Βούλγαρος -Πάντσο το λένε ,με βανάκι παίρνει 8 άτομα με 5-10 λέβα το κεφάλι και σας ανεβάζει σαν ταξί ,αλλα κανονισε το αυτο απο την προηγούμενη μερα ,αλλη λύση ειναι -γόνδολα 8:30 ολα να εισαι εκεί ! Παντός εγω πέρυσι με το αμάξι ανέβενα καθε μερα σε 10-12 λεπτά Pepe αν είσαι 08:20 με 08:30 στη γόνδολα πόσο χρόνο αναμονής έχεις περίπου? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 25, 2014 τα Χριστουγεννα? μπορει και 2 ωρες... τα βουλγαρικα χκ ειναι αξιολογα και πραγματικα ευχαριστιεσαι σκι αλλα οχι την περιοδο των γιορτων 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 25, 2014 Τελευταία φορά ανέβηκα πριν τρεις χειμώνες....... (όχι περίοδο εορτών) το πρόβλημα με την ουρά στην γόνδολα εύκολα ή δύσκολα, παρακάμπτεται..... το πρόβλημα όμως με τους άπειρους άσχετους που κυκλοφορούν στις πίστες και όποιον πάρει ο χάρος..... και ο συνοστισμός στις πίστες (τις ώρες αιχμής) μάλλον δεν λύνετε....... το Βανσκο πιά είναι, κατ'εμέ, ένα υπερκορεσμένο χιονοδρομικό..... 5 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 25, 2014 ετσι οπως τα λεει ο Βαγγελης. στο Μποροβετς που πηγα περσι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα (ισως επειδη ειναι λιγο πιο μακρια) αλλα το προβλημα πολυκοσμιας υφισταται "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 25, 2014 Δεν δειχνει και τιμες στο επισημο site τους να κλειναμε απο τωρα καμια καρτα... http://banskoski.com/en/prices-ski-card Αντιθετως σε αυτο το site μπορεις να κλεισεις και λεει οτι εχει και καλυτερη τιμη..Η 3ημερη καρτα 103ευρω. http://www.bulgariaski.com/bansko/skipackages.shtml "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted November 25, 2014 (edited) Ένα είναι το μέρος φέτος για Χριστούγεννα Πρωτοχρονια ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ! Βαγγέλη από 3 χρόνια και πίσω κάτι γινόταν. Τώρα απλα μοιάζει με Πανβαλκανικο συλλαλητήριο. Edited November 25, 2014 by ilias-zak 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 25, 2014 τα Χριστουγεννα? μπορει και 2 ωρες... τα βουλγαρικα χκ ειναι αξιολογα και πραγματικα ευχαριστιεσαι σκι αλλα οχι την περιοδο των γιορτων Ε αν εισαι 8:30 δεν νομίζω να ειναι πάνω απο 15-20 λεπτα Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 25, 2014 Τελευταία φορά ανέβηκα πριν τρεις χειμώνες....... (όχι περίοδο εορτών) το πρόβλημα με την ουρά στην γόνδολα εύκολα ή δύσκολα, παρακάμπτεται..... το πρόβλημα όμως με τους άπειρους άσχετους που κυκλοφορούν στις πίστες και όποιον πάρει ο χάρος..... και ο συνοστισμός στις πίστες (τις ώρες αιχμής) μάλλον δεν λύνετε....... το Βανσκο πιά είναι, κατ'εμέ, ένα υπερκορεσμένο χιονοδρομικό.....Το προι οι άσχετοι δεν πολυ πάνε,μπορεί να τους βρεις στης πιο χαλαρές πίστες ,αν αυτο ειναι το πρόβλημα ,ι Tomba ειναι εκεί και δεν εχει άσχετους ,μονο σχετικούς,το τέμα εινα να την μπορεις ,και να την ευχαριστιέσαι ! Το Chalin valor ειναι στο προτο σταθμό της γόνδολας και ειναι μαύρη και καθόλου κόσμο,πολυ ευχάριστες πίστες 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 25, 2014 ετσι οπως τα λεει ο Βαγγελης. στο Μποροβετς που πηγα περσι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα (ισως επειδη ειναι λιγο πιο μακρια) αλλα το προβλημα πολυκοσμιας υφισταταιΚαλησπέρα ΟλγαΤο μποροβετς ειναι καλό,αλλα γεμάτο με Βούλγαρος,δεν ειναι και οι καλιτεροι να εισαι μαζι τους στης ουρές,και στης πίστες ,ειμαστε πολυ αγενείς και λείπαμε για αυτο (Βούλγαρος ειμαι και εγω,στο μποροβετς μεγάλωσα και το νιώθουμε δικό μας και δεν θελουμε να το μοιραστούμε με κανέναν ) Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 25, 2014 (edited) Ε αν εισαι 8:30 δεν νομίζω να ειναι πάνω απο 15-20 λεπτα πω πω !? στις 8:30 το πρωί ? ούτε με σφαίρες... ... Edited November 25, 2014 by giannis-ski 1 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted November 25, 2014 Και εγώ Χριστούγεννα είχα πάει και 8:30 δεν είχε ουρά η γόνδολα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 25, 2014 Ελα ,στης 13:30 θα ειμαστε κατο και θα πίνουμε μπίρες 1 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 25, 2014 ε όχι και 13:30 !αλλα κατά τις 10:00 με 10:30. διακοπές κάνουμε.στις 8:30 μαλώνουμε ποιος θα μπεις πρώτος στο μπάνιο. https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 25, 2014 Το προι οι άσχετοι δεν πολυ πάνε,μπορεί να τους βρεις στης πιο χαλαρές πίστες ,αν αυτο ειναι το πρόβλημα ,ι Tomba ειναι εκεί και δεν εχει άσχετους ,μονο σχετικούς,το τέμα εινα να την μπορεις ,και να την ευχαριστιέσαι ! Το Chalin valor ειναι στο προτο σταθμό της γόνδολας και ειναι μαύρη και καθόλου κόσμο,πολυ ευχάριστες πίστες Pepe..... σωστά αυτά που λες αλλά δεν θέλεις να κάνεις όλη μέρα την ίδια πίστα....... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted November 25, 2014 κοσμο εχουν μονο οι μπλε στο μπανσκο!!!!!και οι κοκκινες,που ειναι αρκετες,ειναι ανετες απο θεμα πολυκοσμιας! 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 25, 2014 Pepe..... σωστά αυτά που λες αλλά δεν θέλεις να κάνεις όλη μέρα την ίδια πίστα.......Ναι ,συγουρα αλλα για αυτο σου προτηνα μερικές πιστε,η tombs ξεκινά απο την κορυφή τοτνορκα,2600 και εχει πολα παρακλάδια ,φτάνει μέχρι Ζελεζεν μοστ! Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted November 25, 2014 Όντος μου εχει τύχει να κάτσω σε ουρά με το αυτοκίνητο ,όσο για χιονολαστιχα μην ανχωνεσε ειναι καθαρός ο δρόμος Tip:-έξω απο το μαγαζί το Τσακίρης ειναι ένας Βούλγαρος -Πάντσο το λένε ,με βανάκι παίρνει 8 άτομα με 5-10 λέβα το κεφάλι και σας ανεβάζει σαν ταξί ,αλλα κανονισε το αυτο απο την προηγούμενη μερα ,αλλη λύση ειναι -γόνδολα 8:30 ολα να εισαι εκεί ! Παντός εγω πέρυσι με το αμάξι ανέβενα καθε μερα σε 10-12 λεπτά Επάνω μόνο με χιονολάστιχα. Αν δεν έχει χιονίσει πρόσφατα και καταφέρεις να ανέβεις, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχεις στο κατέβασμα που τα καλοκαιρινά λάστιχα θα έχουν κοκαλώσει από το κρύο και θα γλιστράς συνέχεια. Λάβε ακόμη υπόψη ότι ο δρόμος είναι στενός, έχει πολύ κίνηση και τρέχουν σαν τρελοί με τεράστια SUV. Τα Χριστούγεννα είναι πιθανό να πετύχεις μποτιλιάρισμα μέχρι μισή ώρα ίσως και λίγο παραπάνω περιμένοντας να μπεις στο παρκινγκ. 3 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 6, 2014 Μία ερώτηση ρε παιδιά. Πόσο πάει η κάρτα; Η απλή, όχι αυτή που μπορείς να κατέβεις και ν'ανέβεις πάλι. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 6, 2014 Η κάρτα ειναι μια, πέρυσι ήτανε 58 λβ +5 υγιής τα οποία τα έπαιρνες πισο,για φέτος δεν έχουν βγάλει τιμη ακόμα ,αλλα θα παρω τιλ και θα σου πω σε λιγο Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 6, 2014 +5 υγιής +5 εγγύηση 2 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 6, 2014 Η ομαδα μεταφρασης κειμενου φετος δινει ρεστα.νομιζω οτι τελικα ηταν κομβικη η αποφαση για τη δημιουργια της.(ετσι για να κανω και λιγο προεκλογικη διαφημιση κι ας ειναι νωρις.) 3 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 6, 2014 +5 εγγύηση Συγνώμη 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 6, 2014 Ρώτησα αλλα δεν ξέρανε και θα μου απαντήσουν την Δευτέρα Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 6, 2014 Συγνώμη Πεπε ασε τις συγνωμες και συνεχισε την καλη ενημερωση και παρεα που μας προσφερεις.ευχαριστουμε που μας μιλας και μας γραφεις ελληνικα παρ οτι δεν ειναι η πρωτη σου γλωσσα 4 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 6, 2014 οκ Share this post Link to post Share on other sites