tzimiz 7 Report post Posted December 4, 2013 (edited) χαιρετω τις κυριες κι τα παιδια του φορουμ εχω καιρο να μπω κι να γραψω κιολλας για να γνωριστουμε καπως... τι παραπανω απο το κοινο μας σπορ κι το γουστο μας στον λευκο αθλητισμο... κι ολη τη τρελλα που παει κι στα βουνα... οι μονες ευκαιρες φωτο μου απο χαζα. που μ'αρεσουν και που τοσο περιμενουμε ολοι πιστευω τωρα, με τα χιονια ..για να τα ξανακανουμε.... ελπιζω να σας αρεσοαν κι παντα να περνατε, περναμε, ολοι, καλα οσο μπορουμε, με αυτα ολα που μας εχουν σπασει ... το κεφαλι... ας απολαυσουμε τουλαχιστον μερικες ασπρες μερες μες στην καταχνια που μας επιβαλουν.., να γουσταρετε λοιπον κι με προσοχη παντα ....συγνωμη που το αναφερω ετσι αλλα, μολις βρω κι κατι αλλες με τις σαβουρδες στο χιονι, θα με καταλαβετε... οποτε καλο χειμωνα κι ξεσκιστειτε στο σκι... χαιρετω τις κυριες κι τα παιδια του φορουμ εχω καιρο να μπω κι να γραψω κιολλας για να γνωριστουμε καπως... τι παραπανω απο το κοινο μας σπορ κι το γουστο μας στον λευκο αθλητισμο... κι ολη τη τρελλα που παει κι στα βουνα... οι μονες ευκαιρες φωτο μου απο χαζα. που μ'αρεσουν και που τοσο περιμενουμε ολοι πιστευω τωρα, με τα χιονια ..για να τα ξανακανουμε.... ελπιζω να σας αρεσοαν κι παντα να περνατε, περναμε, ολοι, καλα οσο μπορουμε, με αυτα ολα που μας εχουν σπασει ... το κεφαλι... ας απολαυσουμε τουλαχιστον μερικες ασπρες μερες μες στην καταχνια που μας επιβαλουν.., να γουσταρετε λοιπον κι με προσοχη παντα ....συγνωμη που το αναφερω ετσι αλλα, μολις βρω κι κατι αλλες με τις σαβουρδες στο χιονι, θα με καταλαβετε... οποτε καλο χειμωνα κι ξεσκιστειτε στο σκι... ski1.wmv Edited December 6, 2013 by tzimiz 5 Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 6, 2013 παιδια του χιονιου, θαθελα να δειξω τα εξης, γτ σκοπευω να κτευω μια ομορφη παρθενα πλαγια καπου αναμεσα μετσοβο - γιαννενα... ο σπονορας μ μου λειπει αλλα κατι θα γινει... γτ τα λεω, γιανα να κανουμε κι λιγο heli ski εδω που τοσο πισω μειναμε σε σχεση με το εξωτερικο... οι δυνατοτητες μου ειναι σχεδον τελειες... αλλα ενα team που να καλυψει το γεγονος , χωρις την προσωπικη μου προβολη, αλλα ενα προτωγνωρο θεαμα για τα ματια σας κι μονο κι ολου το ενδιαφερομενου κοσμου.... σεε καμια περιπτωση δε θα ξερει κανεις ποιος θα ειναι αυτος που θα το κανει αυτο, αλλα σιγουρα θα ειμαι εγω, χωρις να φανω καθολου... δε με ενδιαφερει η προβολη, αλλα το σπορ μου(μας) σε ολο το μεγαλειο του.... θα ηθελα να ακουσω αποψεις σας... ευχαριστω... Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 6, 2013 μακαρι να προλαβω κι φετος, γιατι ειναι κατι που το επιδιώκω, παρα πολλα χρονια τωρα... καποια συμβουλη η προταση θα με κανει πολυ χαρουμενο... Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 6, 2013 Στο βίντεο που έχεις επισυνάψει είσαι εσύ; Σε ποιο χιονοδρομικό είναι; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 6, 2013 (edited) δεν ειμαι εγω, αλλα ειναι τοσο απιστευτα πανομοιοτυπη με μια ιδια φαση που, αν μου το εδειχνε τοτε καποιος θα ορκιζομουνα οτι καποιος με βιντεοσκοπησε... κι το μερος ειναι τοσο ομοι με το σελι οταν κοιταμε προς την κορυφη απο τα 3-5 πηγ. κι αναμεσα ειναι η χαραδρα με το δασος - πριονια... δε θα μπορουσε να ειναι τελειοτερη η συμπτωση.... μακαρι να ειχα περισσοτερα βιντεο κι φωτο , αλλα οταν παμε για σκι το μονο που δε σκευτομαι ειναι αυτο, αν κι πρεπει, γτ βγαζουν βιντεακια οποιοι ναναι κι οχι καποιοι που αξιζει , για να δειχνουμε κι το επιπεδο μας στην ελλαδα.. παρεπιπτοντως σαρσε τπτ? κι τι Edited December 6, 2013 by tzimiz Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 6, 2013 Για τούμπες υπάρχει ήδη νήμα: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16701 Τις επόμενες εκεί! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 7, 2013 λοιπον θελω βοηθους,3 καμεραμανς, επιβλεπων καθοδηγητης με ασυρματο 2-3 περιπου,οτι αλλο κι οποιους αλλους ολοι να βρουμε σπονσορες, κι να εχουμε και τα εξοδα... οποιος πιστος προσελθει, κι θα κανουμε κι κατι.... Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites