snowizard 0 Report post Posted November 16, 2004 EPIDI PIRA KATI PEDILA HEAD PSAXNW NA VRW KAI THIKH HEAD POULAEI KANEIS APO ESAS H XEREI KANEIS APO ESAS POU THA VRW NA AGORASW??? MIA LYSH NOMIZW OTI EINAI TO SKI PARNASS Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 16, 2004 Λογικα Παρνασσο θα βρεις σιγουρα επειδη εκει ειναι η αντιπροσωπεια!!!Για Αθηνα θα σου πουν οι αλλοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted November 17, 2004 nomizo oti den exei kaneis sthn athina to kontinotero einai h leibadia Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 17, 2004 To Parnass ski εδώ στη Λιβαδειά έχει σίγουρα μιας και είναι ο εισαγωγέας. Αν θέλεις και έρθεις στη συνάντηση στη Ν.Ιωνία τη Παρασκευή μπορώ να σου φέρω έναν σάκο αρκεί να μου πεις τι ακριβώς θέλεις. Από τιμές όμως δεν ξέρω τι παίζει. Μπορείς να τους πάρεις τηλ. και να ρωτήσεις τι και πώς και στη συνέχεια με πμ μου λες να το πάρω ή όχι. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted November 17, 2004 OK FILE S EFXARISTW EGW TRHA TOUS PARW SHMERA THL. NA RWTISW KAI AN EINAI THA SOU STILW P.M. AN EINAI KAI BOREIS NA MOU AGORASEIS KAI NA TON FEREIS THN PARASKEVH THANX A LOT MAN! :wink: BY THE WAY OTAN ANEVENW PARNASSO GIA SKI LIVADIA MENW KI EGW EPIDI PAIZEI SPITI EKEI OPOTE THN EPOMENH FORA KANOUME KAI MIA KATEVASIA MAZI Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 17, 2004 Εντάξει τότε. Μιας και κατεβαίνεις Λιβαδειά καφεδάκι παιζει πάντα οότε αν έχεις ευκαιρία πέρνα. Υ.Γ Ισχύει για όλους Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted November 21, 2004 Άνοιξε ο Ski Parnass για φέτος; Περνάω συχνά αλλά τον βλέπω συνεχώς κλειστό και θέλω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα, μια θήκη Head για τα σκι μου. Πέρισυ νομίζω την έδινε 40 Ε. Για να δούμε φέτος. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites