batucada 7 Report post Posted November 17, 2004 Πωλείτε Jacket τεχνικό της αμερικάνικης εταιρείας PATAGONIA. To παρέλαβα σήμερα και τελικά είναι πιο μεγάλο απ' ότι περίμενα, είναι XL. Οι ετικέτες είναι ακόμα επάνω. Η τιμή που αναγράφετε έιναι 599 ευρώ, το αγόρασα 500 το πουλάω 300 Εχει 3 layers gore tex XCR το ένα εκ των οποίων είναι stretch gore tex όλες οι ραφές είναι θερμοκολλημένες και όλα τα φερμουάρ είναι αδιάβροχα. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα χαρακτηριστικά αλλά όσοι θα ενδιαφερθούν γι' αυτό το μπουφάν σίγουρα ξέρουν περι τίνος πρόκειται. Χρώμα Πορτοκαλί όπως το βλέπετε παρακάτω. Στείλτε με pm ή mail στο Turbokirbi@hotmail.com Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 18, 2004 Δεν παχαινω- Δεν παχαινω- Δεν παχαινω- Τι να κανω ρε Στάθη? :roll: – αφου δε μου κανει--- Ειναι επληκτικο jacket παντως, σε τιμη πολυ ‘προστυχη’ ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 18, 2004 Εάν συνεχίσω να πετάω μπόι, ίσως και να μου κάνει. Εαν συνεχίσω να τρώω με τους τωρινούς ρυθμούς, θα μου κάνει όπωσδήποτε Σοβαρά τώρα, τα Patagonia είναι πολύ ωραία jacket. Μήπως ξέρει κανείς ποιος τα έχει στην Αθήνα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
paragianna 0 Report post Posted November 18, 2004 Noμίζω τα φέρνει το Ναzca Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 18, 2004 οντως τα φερνει το nazca και το Wild Sports... Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted November 19, 2004 ααααχ.... τα μπουφανάκι είναι άψογο αλλά μου πέφτει μεγάλο... πάντως είναι όλο strech fabric ή μόνο στα σημεία? δεν έχει τύχει να σκοντάψω σε κάτι ανάλογο ποτέ. Α, έχει insulation και τι ή είναι αντιανεμικό? (από περιέργεια) Σίγουρα δύσκολα το πουλάς λόγω μεγέθους [εδώ στα μαγαζιά τους μένουν 1+ σεζόν τα XL], αλλά έχεις σκοτώσει την τιμή! καλά, η αλλαγή λόγω τελωνείου δεν παίζει? Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 19, 2004 Γιώργο το περισσότερο έιναι stretch και δεν έχει καθόλου insulation. Δεν μπορω΄να το ξαναστείλω πίσω απο εκεί που το πήρα, είναι ολόκληρη ταλαιπωρία και είπα μπας και το θέλει κανείς απο τους δικούς μας. Πάντως σίγουρα σκότωσα την τιμή αλλα ειναι το θέμα του μεγέθους... δυστυχώς. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 19, 2004 Κύριε Σταθucada, Θα είστε κι εσείς μέσα στο μπουφάν ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted November 19, 2004 κατάλαβα. βασικά άμα ήταν Large σε.... ξαλάφρωνα επιτόπου. Παρότι έχω ήδη ένα goretex σετάκι με thinsulate insulation, έχω βαρεθεί ότι είναι λίγο βαρύ και ζαχαρώνω ένα πολύ funky [κίτρινο και λαχανί!! μιλάμε θεϊκό!] σετάκι της chiemsee [ενώ ότι έχω για το βουνό είναι μαύρο] στην ίδια φάση ακριβώς [μόνο που είναι 2Layer και όχι gore strech fabric αλλά ένα χροντρό gore shell σε ρόλο insulation, ξεχνάω το όνομα]. Όμως ψήνομαι να δώσω κι άλλη 500αρού σε ρούχα βουνού? [και ας είναι καλά ο φίλος μου που τα στέλνει wholesale τιμές...] :roll: φτου, φτου, καταναλωτική κοινωνία.... Anyway, για 200 ευρώ χασούρα θα έκανα την καρδιά πέτρα και θα το πήγαινα για αλλαγή παρ' όλο το μπλέξιμο, αλλά εσύ ξέρεις τις επιλογές σου καλύτερα... Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted November 19, 2004 Mια λυση ειναι να βρεις καποιον να τον πληρωσεις 200 ευρω ωστε να αναλαβει να το στειλει πισω και εσυ θα εχεις αυτο που θες και δε θα ασχοληθεις καθολου...τουλαχιστον η χασουρα θα πιασει τοπο...Εγω παντως δεχομαι να το αναλαβω! Quote Share this post Link to post Share on other sites