Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 4, 2014 Ενδιαφερομαι να αγορασω σττην κοπελα μου σκι για δωρακι αφου ειναι η καλυτερη συντροφια στο βουνο . Ξερω οτι υψος ειναι κοντα στο 1,60 ( μαλλον το περναει ) και κιλα 43 . Μιλαμε για πιστα και οχι για off . Θα παω για αγορα μεταχειρισμενου εξοπλισμου καθως για καινουρια ξεπερναει το κοστος που υπολογιζω . Μπορειτε να βοηθησετε να βρουμε τιποτα ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 (edited) Η γυναίκα μου κάνει σκι γύρω στα 6 χρονια . Είναι 165 ύψος και 60 κιλά . Τα πέδιλα της είναι Rossignol zenith 3 154cm. Σαν επίπεδο σκι είναι advance intermediate,κάνει carving με μικρές και μεσαίες στροφές . Έχουμε βρει σε πολυ καλη τιμή τα elan amphibio waveflex instinct 158cm. Η τιμή που τα βρήκαμε είναι 200€ με έκπτωση 60% απο 500€ αρχική . Σε κουβέντα που κάναμε · βρίσκει τα ζενίθ αρκετά μαλακα και πολλές φορές αστάθει όταν αναπτησει ταχύτητα . Και ρωτάω αξίζει η αλλαγή η είναι και το elan στην ίδια κατηγορία με το ζενίθ οπότε πρέπει να πάρω κάτι πιο σκληρό ;;; Τα πέδιλα είναι τα παρακάτω http://www.eybl.at/Elan/P/1017170007/Elan-Damen-Amphibio-Waveflex-Instinct-inkl-ELW-9-QT.html Edited January 24, 2014 by gvaf72 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 Η γυναίκα μου κάνει σκι γύρω στα 6 χρονια . Είναι 165 ύψος και 60 κιλά . Τα πέδιλα της είναι Rossignol zenith 3 154cm. Σαν επίπεδο σκι είναι advance intermediate,κάνει carving με μικρές και μεσαίες στροφές . Έχουμε βρει σε πολυ καλη τιμή τα elan amphibio waveflex instinct 158cm. Η τιμή που τα βρήκαμε είναι 200€ με έκπτωση 60% απο 500€ αρχική . Σε κουβέντα που κάναμε · βρίσκει τα ζενίθ αρκετά μαλακα και πολλές φορές αστάθει όταν αναπτησει ταχύτητα . Και ρωτάω αξίζει η αλλαγή η είναι και το elan στην ίδια κατηγορία με το ζενίθ οπότε πρέπει να πάρω κάτι πιο σκληρό ;;; Τα πέδιλα είναι τα παρακάτω http://www.eybl.at/Elan/P/1017170007/Elan-Damen-Amphibio-Waveflex-Instinct-inkl-ELW-9-QT.html Το ski selector της élan για τι κατηγορία χιονοδρομου τα δίνει;θα το βρεις δίπλα στους χορηγούς μας.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 Δυστυχώς κανένα επίσημο side της elan δεν τα αναφέρει . Στο ΝΕΤ που έψαξα το συγκεκριμένο μοντέλο , το έχουν μόνο Αυστρία και Τσεχία .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 Παρε τηλέφωνο στο κλαουδατο στο Καρπενήσι και ζήτησε τον Αλεκο για βοήθεια. Ούτε εγω μπόρεσα να τα βρω αλλου μηπως δω πληροφοριες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 Μου κάνει εντύπωση πάντως είναι τα elan amphibio instinct Και τα amphibio 76 (τα δίνει 245€!!!) που δεν υπάρχουν σε κανένα επίσημο site της elan ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 24, 2014 dew στο θεμα αγοροπολισιες !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted January 24, 2014 Μου κάνει εντύπωση πάντως είναι τα elan amphibio instinct Και τα amphibio 76 (τα δίνει 245€!!!) που δεν υπάρχουν σε κανένα επίσημο site της elan ... SMU Kαλυτερα ο φιλος να κοιταξει κατι αλλο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 Τα instinct τα θυμαμαι,δεν ειναι μουφα,λογικα επειδη ειναι 2 χρόνων πεδιλο να το εχουν βγαλει απο τη σελιδα τους..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 Να δεν είναι 2 χρόνων πέδιλα .. Γράφει οτι είναι μοντέλο 2013-2014... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 Απο την άλλη σκέφτομαι αφού έχουν την τεχνολογία amphibio Kai wave flex Kai έχουν κ μια στρώση τιτανίου τότε δεν είναι μια κατηγορία παραπάνω απο τα ζενίθ 3 ;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 Απο την άλλη σκέφτομαι αφού έχουν την τεχνολογία amphibio Kai wave flex Kai έχουν κ μια στρώση τιτανίου τότε δεν είναι μια κατηγορία παραπάνω απο τα ζενίθ 3 ;; Amphibio δε βγάζει μονο για Πολυ καλους χιονοδρομους αλλα και απλα μοντέλα για αρχάριους... Οπότε πρόσεχε πριν την αγορά Ρωτησες εκει που σου ειπα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 24, 2014 Όχι δεν μπορω γιατι είμαι Αυστρία . Ρώτησα όμως στο Μαγαζι και μου είπαν οτι είναι για intermediate to advance . Τα πήραμε τελικά και ο θεός βοηθός .. Σας ευχαριστω για την βοήθεια όλους ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 26, 2014 Όχι δεν μπορω γιατι είμαι Αυστρία . Ρώτησα όμως στο Μαγαζι και μου είπαν οτι είναι για intermediate to advance . Τα πήραμε τελικά και ο θεός βοηθός .. Σας ευχαριστω για την βοήθεια όλους ! Καλοφορετα.... Περιμένουμε εντυπώσεις.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 27, 2014 Τελικά το crash test έγινε στην Αυστρία και την Κυριακή στον παρνασσο και οι εντυπώσεις για τα πέδιλα είναι οι καλύτερες !!! Μετά από τέσσερις κατεβασιες άρχισε να φωνάζει από χαρά .!! Τα πέδιλα είναι λίγο πιο σκληρά από τα rossignol zenith 3 πιο γρήγορα και πιο σταθερά και σε οργωμενες πίστες περνάνε σαν τρένο . Στρίβουν μόνα τους και συγχωρούν τα οποία λάθη σε τεχνική γίνονται και σε βάζουν μόνα τους στην σωστή θέση . Είναι για επίπεδο intermediate to advance . Στο τέλος της δεύτερης ημέρας η γυναίκα μου με ρώτησε : τα κάνουν όλα τέλεια και απολαμβάνω το σκι που κάνω ! Με πανε σε άλλο , πρωτόγνωρο επίπεδο ! Καφέ από που κάνουν ;;; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 28, 2014 Τα ίδια έχω γράψει κ εγω για τα δικά μου amphibio. Η elan με αυτή τη κατηγορία έχει κάνει διανα..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites