Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
pgfak

Αγορα Εξοπλισμου

Recommended Posts

Γεια σας και καλως σας βρηκα....

Αρχαριος και εγω στο snowboard και ενδιαφερομαι για αγορα low budget εξοπλισμου (περιπου 200Ε)....

εχω υψος 1.83, βαρος 79 kg...(και ηλικια 40+ ...lol)

εχω κανει περιπου 10 φορες και αυτο - που μπορω και θελω - να κανω ειναι να κατεβαινω αξιοπρεπως τις ευκολες πιστες σε παρνασσο και καλαβρυτα......

εχω δοκιμασει με σανιδια απο 1.54 μεχρι 1.58.....νομιζω οτι νοιωθω καλυτερα στο 1.54 με 1.55 wide (11.5 νουμερο μποτα

...αποριες λοιπον...

τι σανιδι πρεπει να κυτταω? φτηνο καινουργιο ή μεταχειρισμενο? ποια ειναι τα κριτηρια σε καθε μοντελο?

Διαβαζω π.χ. για ενα σετ που πουλιεται, αλλα δεν μπορω να αξιολογησω αν μου κανει.....

Σας ευχαριστω εκ των προτερων....

156-158 wide τσεκαρεις κοιτα κ τα sizechart εταιρειων.

budget 200€ = μεταχειρισμενο! (ή καμια υπερπροσφορα)

Μαλακο σανιδι κοιτας.

Edited by detox
  • Like 1

Μπορείς να κοιτάξεις και για σετ (σανίδας - δέστρας) στα μεγάλα sites του εξωτερικού. Πλέον τελειώνει η σεζόν και έχουν βασικά σετάκια για αρχάριους σε τιμές πάνω κάτω 200ων ευρώ. Να έχεις στο μυαλό σου πως πρέπει να πάρεις και μπότες.

Εναλλακτικά, μπορείς να φυλάξεις τα χρήματά σου (κι αν μπορείς να μαζέψεις και μερικά ακόμα) και να αγοράσεις εξοπλισμό το καλοκαίρι, που θα έχουν τον τωρινό σε αρκετά καλές τιμές. Υπολογίζω πως με 300 - 350 ευρώ θα μπορείς να αγοράσεις super κομμάτια...

• Like 1

...φιλε Bjorg μποτες εχω ηδη παρει...(νουμερο 11.5)....αρα κυτταω μονο για wide σανισα-δεστρες....

....εκτος απο blue tomato, hotzone, υπαρχουν άλλα ξενα sites που παρακολουθω;

Δοκίμασε και warehouse-one.de ;)

Για σετάκια μιλάμε έτσι; Αν περιμένεις καλοκαίρι για αγορές και τιμές ευκαιρίας... κοιτάς παντού.

• Like 1