akiz90 1 Report post Posted March 17, 2014 Καλημέρα σε όλα τα μέλη και καλή βδομάδα να έχουμε, ξέρει κανείς αν υπάρχει αντιπρόσωπος τις Eisbar στην Ελλάδα? Εχει κάτι ωραία σκουφάκια με φανταχτερά μαλλιά σαν και αυτό Αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εταιρία στην Ελλάδα ξέρουμε κάπου να πουλάνε τέτοιο στυλ σκουφάκια? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted March 17, 2014 Google it... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 17, 2014 Ο Πρόκοπας είναι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 17, 2014 Είχα πάρει ένα τέτοιο στο Trois Valee και μου το έκλεψαν μαζί με το σακίδιο στον Ηρακλή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 17, 2014 Ελλάδα δεν τα χωρίς δει πουθενά. Ευρώπη θα τα βρεις παντού. Τα συγκεκριμένα με τα μαλλια είναι πολύ παλιά μοντέλα. Κάθε χρόνο είναι και λίγο διαφορετικά τα μοντέλα τους. Έχω χάσει και εγώ κάποιο και επειδή μου άρεσε έψαξα να το βρω αλλά μάταια.Ήταν προηγούμενης χρονιάς και δεν υπήρχε πλέον. Περσι απ Sestriere αγορασα ένα σκουφι πλεκτό πολύ όμορφο το πλήρωσα όμως 54€. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 17, 2014 Σα φλοκατη ειναι... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 17, 2014 Πάντως ειναι εντυπωσιακά έχω και εγώ ένα σαν διαολάκι :evil: Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted March 18, 2014 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=eisbar&_sacat=0&_from=R40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted March 18, 2014 Μα καλά ποιος σοβαρός άνθρωπος φοράει τέτοια σκουφάκια????? Άκη τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα τη βρεις στην Ελλάδα, οπότε η παραγγελία από internet είναι μονόδρομος. Επειδή οι τιμές της είναι ιδιαίτερα τσιμπιμένες, σε Χ/Κ του εξωτερικού (ιδιαίτερα της Βουλγαρίας) θα βρεις παρόμοια τέτοια σκουφάκια. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2014 Μα καλά ποιος σοβαρός άνθρωπος φοράει τέτοια σκουφάκια????? 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 18, 2014 Της Βουλγαρίας δεν είναι γνήσια πάντως! Quote Share this post Link to post Share on other sites
akiz90 1 Report post Posted March 18, 2014 (edited) Bjorg όχι μονο google, το internet γενικότερα έχω φαει για να το βρώ και όντως όπως λέει ο Προκόπης η online παραγγελία απο εξωτερικό είναι μονόδρομος ( γιατί το να πάω Βουλγαρία αδύνατο )....απλά ήθελα να ρωτήσω πρώτα και εδώ μπας και ήξερε κανείς κανένα μαγαζί σε Ελλάδα. Όσο για την μάρκα δεν έχω θέμα να είναι Eisbar, απλά έβαλα αυτήν στην φωτό γιατί ήταν η μόνη που βρήκα. Πάντως αν γνωρίζει κανείς κανείς site από Βουλγαρία θα με βόλευε να κάνω παραγγελία από εκεί. Edited March 18, 2014 by akiz90 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 3, 2014 Bjorg όχι μονο google, το internet γενικότερα έχω φαει για να το βρώ και όντως όπως λέει ο Προκόπης η online παραγγελία απο εξωτερικό είναι μονόδρομος ( γιατί το να πάω Βουλγαρία αδύνατο )....απλά ήθελα να ρωτήσω πρώτα και εδώ μπας και ήξερε κανείς κανένα μαγαζί σε Ελλάδα. Όσο για την μάρκα δεν έχω θέμα να είναι Eisbar, απλά έβαλα αυτήν στην φωτό γιατί ήταν η μόνη που βρήκα. Πάντως αν γνωρίζει κανείς κανείς site από Βουλγαρία θα με βόλευε να κάνω παραγγελία από εκεί. θες να σ παρω ενα οταν παω? :santa: Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites