Turms 2,695 Report post Posted March 31, 2014 Εχω μια βασικη απορια...αν καποιος ξερει Οταν εχω το προφιλ μου , ποιος εχει την δυνατοτητα να το δει...πληρες Θελω να πω...μπορω να αποκλεισω εξωτερικους χρηστες που απλα βαζουν στο google το ονομα μου...αυτο το ξερω. Αλλα οταν καποιος εινια και αυτος μελος στο Linkedin μπορει να δει το πληρες προφιλ μου?? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 31, 2014 Αλλα οταν καποιος εινια και αυτος μελος στο Linkedin μπορει να δει το πληρες προφιλ μου?? Yep !!!!!! Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted March 31, 2014 υποθετω ασχετα αν ειναι στον κυκλο μου...δεν ισχυει πχ οπως αυτο με "φιλους" στο facebook... ΤΗΑΝΧ παντως Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 31, 2014 υποθετω ασχετα αν ειναι στον κυκλο μου...δεν ισχυει πχ οπως αυτο με "φιλους" στο facebook... ΤΗΑΝΧ παντως Όχι δεν είναι social network .. εκεί φακελώνεσαι για επαγγελματικούς λόγους πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν ως search tank για στελέχη . Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted April 1, 2014 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites