viva_ski 2,572 Report post Posted June 15, 2014 απ' τις πιο γλυκές φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου! γνωρίσαμε καλύτερα την κυρία Leonidas3 και την κουκλίτσα κόρη του Λεωνίδα που μάλιστα έκανε παρέα μ’ ένα κοριτσάκι απ’ την Αυστρία μιλώντας τέλεια Γερμανικά (αυτό θα πει σκιέρ από κούνια!) 11 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted June 15, 2014 θα κλείσω μ’ αυτούς τους τρεις τύπους… και τα σχόλια δικά σας! 13 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 15, 2014 (edited) Ειλικρινα Ηταν πολυ μεγαλη Τιμη για την Συζυγο μου και Εμενα που ολοι εσεις ειχατε την ευγενεια να μας επισκεφθειτε. Ενα παρα Παρα πολυ ωραιο Παρασκευοσαββατοκυριακο, μια μεγαλη παρεα, και οπως μας εξιταρει τελικα να λεμε ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ!! Edited June 15, 2014 by Val Claret 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 15, 2014 Με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να το ξανακανουμε οποτε κι αν ειναι !Ειμαι σιγουρος πως ολοι απο την μια χαιρονται για το ποσο ωραια περασαμε κι απ'την αλλη λυπουνται ,που χωριστηκαμε για να γυρισει ο καθενας την καθημερινοτητα του. Απο πολλους ακουσα και μεσα σ'αυτους κι εγω ...το ειχα πολυ αναγκη να ξεφυγω ...!!! ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ 8 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 16, 2014 Συγχαρητηρια σε ολους για την απιθανη εξορμηση και πανω απο ολους στον βασιλη που ειχε την ευγενεια να μας καλεσει.η εργασια δεν μ αφησε να παρευρεθω αλλα εαν οργανωθει κατι τον σεπτεμβριο ισως τα καταφερω 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 16, 2014 και επειδη μου αρεσε αυτο το σκ σε 2 ωρες θα ειμαι και παλι εκει :evil: . φωτο αργοτερα δεν προλαβαινω 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 Για άλλη μία φορά πέρασα υπέροχα μαζί σας! Ήταν ένα όμορφο και γεμάτο ΣΚ! Με όλη την καλή παρέα, με πολύ διάθεση, κέφι και γέλιο.. μπάνιο στις πισίνες και στη θάλασσα με συνοδεία από καφέδες, ποτά, coctails, παγωτά, μπύρες κλπ.... το φαγητό ήταν εξίσου καλό! Τεράστιοι μπουφέδες με μεγάλη ποικιλία από φαγητά, σαλάτες, φρούτα, γλυκά, παγωτά, μπύρες, κρασιά, ούζα... δηλαδή φάγαμε του σκασμού!!! Το Village Mare είναι μία εκπληκτική ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία παρέχει τα πάντα και σε μαγευτική τοποθεσία, μας φιλοξένησε πλήρως! Το διαμέρισμα μας ήταν ευρύχωρο με μεγάλο σαλόνι και υπνοδωμάτιο, πεντακάθαρο και με υπέροχο κήπο. Το Σάββατο το βράδυ διασκεδάσαμε όλοι μαζί δίπλα στις πισίνες. Ο κ. Βασίλης Λιάπτσης είχε διοργανώσει ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδι! Ήμασταν μία μεγάλη, χαρούμενη παρέα.... ήπιαμε, χορέψαμε και τα είπαμε! Το ξενοδοχείο είχε και επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές! Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως η νεολαία συνέχισε αλλού τη διασκέδαση!!! Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω όλους εσάς, που καταφέραμε να βρεθούμε και περάσαμε ένα υπέροχο ΣΚ. Βεβαίως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Λιάπτση και στη σύζυγό του, οι οποίοι μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο, με πολύ καλή διάθεση και νιώσαμε όλοι οικεία στο χώρο! Ενώ το ξενοδοχείο έκανε 'sold out' (420άτομα), το ζεύγος Val Claret ήταν μαζί μας! Ευχαριστούμε και για την αναμνηστική φωτογραφία..... είστε όλοι υπέροχοι! ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ!!!!!! Θα ακολουθήσουν και οι φωτο!!! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 16, 2014 και επειδη μου αρεσε αυτο το σκ σε 2 ωρες θα ειμαι και παλι εκει :evil: . φωτο αργοτερα δεν προλαβαινω Η Αληθεια ειναι οτι περασε σημερα απο το ξενοδοχειο, ηπιε 2 Φρεντο και Εφαγε 12 Sandwiches. ( Μαζι με τον γιο του Θοδωρο ) ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ!! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted June 16, 2014 Βασίλη, θα σου ξανάρθω και εγώ φέτος. Έστω για βόλτα. Το έχω στο πρόγραμμα. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted June 16, 2014 Η Αληθεια ειναι οτι περασε σημερα απο το ξενοδοχειο, ηπιε 2 Φρεντο και Εφαγε 12 Sandwiches. ( Μαζι με τον γιο του Θοδωρο ) ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ!! Έμαθα ότι είχε μαζί του και κάτι σούβλες για να περάσει ότι έμεινε από κρεατικά για το μπάρπεκιου στο στέκι του.ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ.....................Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα παιδιά. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 16, 2014 Η Αληθεια ειναι οτι περασε σημερα απο το ξενοδοχειο, ηπιε 2 Φρεντο και Εφαγε 12 Sandwiches. ( Μαζι με τον γιο του Θοδωρο ) ΟΛΟΙ ΚΛΟΥΣΟΙ!! η θαλασσα φταίει..βασιλη ανοιγη την ορεξη !!! 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 PRESIDENT- ο μεγάλος χορευτής!!!! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 Μερικές φωτο ακόμη με την υπόλοιπη παρέα! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 16, 2014 ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΛΙΝΑ ΣΚΕΤΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ τι να λεμε τωρα ..σουπερ μαν παιδι μου. 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΛΙΝΑ ΣΚΕΤΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ τι να λεμε τωρα ..σουπερ μαν παιδι μου. και με την υποστήριξη της συζύγου!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 Να' μαστε και εδώ! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 16, 2014 και με την υποστήριξη της συζύγου!!! παντα ... 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 16, 2014 παντα ... θα θελα να ήξερα τι βλέπατε στο κινητό με τον Val Claret !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 16, 2014 θα θελα να ήξερα τι βλέπατε στο κινητό με τον Val Claret !!! αν νομιζεις οτι θυμάμαι ,,εισαι λαθος Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 16, 2014 καταπληκτικα παιδια ! δεν χορταινω να βλεπω τς φωτογραφιες! 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 16, 2014 Μπράβο παιδιά! Να περνάτε πάντα όμορφα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 16, 2014 θα θελα να ήξερα τι βλέπατε στο κινητό με τον Val Claret !!! Για Κατι Πετρες Μου Εδειχνε αλλα.......τωρα πως τις λεγανε!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lina.kom 77 Report post Posted June 17, 2014 Για Κατι Πετρες Μου Εδειχνε αλλα.......τωρα πως τις λεγανε!!!! χαχαχαχαχαχχαχα!!!! Μήπως ήταν αυτές οι άσπρες του ΚΟΠΑΟΝΙΚ???? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 17, 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ διοτι χωρις ρεπορταζ προεδρικο δεν εχει νοστιμιά λοιπον αφιξη και κατευθειαν το πανο σε πρωτη θεση με τον σημαιοφορο μπροστα !! και αρχισαν η βραδυνες πιατελες και βαλε πιατα και παρεα και καλη παρεα συνεχιζουμε 9 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 17, 2014 φωτο του ΒΙΛΑΤΣ ΜΑΡΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ πισινα για ψυλους οπως εμενα 20 μπροστα 080 πισω !! το πανο μας απο πανοραμικη φωτο !! η δευτερη πισινα και επισεις το οτελ προσφερη και προγραμα απασχολισεις για μικρα παιδια 8 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites