Jump to content

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χρήστης Forum
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

581 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2,623 profile views
 1. Δυστυχώς υπάρχουν φωνές στην Ιταλική Κυβέρνηση ,όπως δημοσίευσε χθές η La Repubblica, να μην ανοίξουν καθόλου φέτος τα χιονοδρομικά ούτε να κάνουν την χρονιά αυτή λευκή εβδομάδα οι Ιταλοί. Καλό κουράγιο.....
 2. Για να αποφύγετε επώδυνες επαφές της μπότας στο ΄΄ καλάμι΄΄ δοκιμάστε να βάλεται μία μεγάλη σερβιέτα και θα λύσεται το πρόβλημα ανώδυνα και ανέξοδα.
 3. Ξέρουμε από φίλους που έχουν ανέβει αυτές τις μέρες, πως είναι η επάρκεια από χιόνι?.
 4. Από όσο γνωρίζω από τα λίγα χιονοδρομικά που έχω επισκεφτεί στο εξωτερικό υπήρχε επιστροφή χρημάτων αν δεν λειτουργούσε κάποιο βασικό λιφτ. Μου συνέβη στο Oberegen.Και πάλι σου αναφέρω ότι με καθαρη υπαιτιότητα του χιονοδρομικού δεν λειτούργησε η Στύγα. Οταν πουλούσαν την κάρτα δεν έγραφαν πουθενά ότι δεν θα ανεβαίναμε στην Στύγα... Ασφαλώς και σε αχιονιες δεν υποχρεούται το χιονοδρομικό να σε αποζημιώσει, αλλά εκεί μπαίνει το μάρκετινγκ... Καλές κατεβασιες να έχουμε όπου και αν σκιαρουμε....
 5. Καμία σχέση με αυτό που γράφεις φίλε συμφουρίτη παραπάνω με αυτό που έγινε στα Καλάβρυτα και περιμέναμε και εμείς οι ετησιάκηδες κάποια έκπτωση όπως δόθηκε σε όλους μετά την πτώση του πυλώνα.... Κάποτε μας είχε δοθεί έκπτωση στην ετήσια της επόμενης χρονιάς, επειδή ο παππούς δεν έριξε την απαιτούμενη ποσότητα για να σκιάρουμε την χρονιά που την είχαμε βγάλει....Και εν πάση περιπτώσει,σε αμέλεια-αστοχεία των προβλέψεων των επιπτώσεων των ενεργειών από καθαρή υπαιτιότητα της διοίκησης του χιονοδρομικού, εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε σκι στην Στύγα την χρονιά που μας πέρασε. Η αναγνώριση της υπαιτιότητας άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς έγινε από την προηγούμενη διοίκηση.
 6. Το ίδιο και εγώ.....Σε e-mail που τους εστειλα απαξίωσαν πλήρως να μου απαντήσουν....Τι να πω.....Απογοήτευση!
 7. Παιδιά για να βλέπουμε και την σύμβαση της καντίνας....Τι συμβατική υποχρέωση μπορεί να έχει το χιονοδρομικό με την μίσθωση που έχει υπογράψει....Και εγώ δεν συμφωνώ με το κλείσιμο της Δάφνης.
 8. Αλήθεια ,έχει εξετασθεί η περίπτωση που αναφέρει παραπάνω ο Turms? Πολλά ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές τα Χριστούγεννα με λεωφορεία σε Ιταλία -Αυστρία,πόσο μάλλον τον Ιανουάριο που είναι και χαμηλή περίοδος για το σκι.... Ο σύλλογος από τα εκάστοτε ταξιδιωτικά γραφεία που απευθύνεται έχει πάρει κάποια προσφορά? Ξέρουμε όλοι πόσο ΄΄κοντά΄΄ είναι η Ιταλία (Trentino-Val di Fassa-Val di Fiemme-Alto Adice , Sud Tirolo κ.λ.π.) . Αν η διαφορά πλησιάζει το ποσό που αναφέρει ο Turms πιστεύω ότι θα ενδιέφερε πολλούς από το σύλλογο. Κατά τα άλλα ας χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι....
 9. Πιστεύω και εγώ αν και δεν τον γνωρίζω, τουλάχιστον ακόμη , ότι ο Giannis 50 είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις.
 10. Είχαν πει,αν δεν κάνω λάθος ότι θα ανοίξουν την Νεφέλη από το σημείο που τέμνεται με τον δρόμο αριστερά της Άγκυρας. Τελικά θα το κάνουν; Χθές πάντως ήταν κλειστή.
 11. Άδειο σήμερα το χιονοδρομικό. Όποιος θέλει να μάθει να παίρνει άγκυρα είναι ευκαιρία,αν συνεχίσει ετσι.Τοσο λίγο κόσμο δεν είχα ξαναδεί.
 12. Δυστυχώς εφόσον μας λείπει η ''χιονοδρομική παιδεία'', είμαστε ευάλωτοι σε πιθανές κακές στιγμές ακόμα και μέσα στις πίστες....Θεωρώ και εγώ ότι η πρόβλεψη είναι μονόδρομος. Τα περιστατικά που μπορούν να συμβούν είναι πολλά και δεν αξίζει τον κόπο να παίζουμε με την θεωρία των πιθανοτήτων.
 13. Αυτές οι χιονοπαρέες που δημιουργούνται μέσα από την συμμετοχή , με οποιονδήποτε τρόπο, στον σύλλογο, αναδεικνύουν τελικά το snowclub.gr ως αξία ανεκτίμητη......Καλά να περνάτε και καλές κατεβασιές να έχετε!
×
×
 • Create New...