jimakos 1,095 Report post Posted September 13, 2014 Χμμμ, καλη ιδεα!!! Σαν πιο καλη ακουγετε αυτη η περιπτωση...! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 14, 2014 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΙΛΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑΣ - ΕΛΑΦΡΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ. ΥΛΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Σακίδιο Παγούρι Φακός Μπατόν - 2 Αντηλιακό Καπέλο Μαντήλι λαιμού (buff) (Σφυρίκτρα) Υπνόσακος Ατομικα είδη (οδοντόβουρτσα κλπ) (Σαγιονάρες) ΕΝΔΥΣΗ Ελαφρύ ορειβατικό αρβυλάκι ή αθλητικό παπούτσι Παντελόνι πεζοπορίας και κοντό παντελόνι Εσώρουχα - 2 Ισοθερμικά - 2 Αδιάβροχο - Μεμβράνη Fleece Κάλτσες - 3 Μπλούζες - 3 Φόρμα (για τη Δ/Ν) ΕΛΑΦΡΑ - ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ Σοκολάτα Μπάρες Δημητριακών Ξηροί καρποί Gel 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 14, 2014 (edited) Ψάχνουμε άλλα 3 ή στην χειρότερη περίπτωση 2 κρεβάτια στο καταφύγιο. Αν ο Γούλης μπορεί να κάνει κάτι, θα ήταν καλό. Πήρα στο καταφύγιο χθες και μου είπαν ότι είναι γεμάτη μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου!! Άρα υπόψιν: θα έχει περίπου +-100 άτομα εκείνο το Σουκου στο καταφύγιο. Και αν έχει καλό καιρό και πουν κάποιοι από αυτούς να ανέβουν κορυφή... Edited September 14, 2014 by Koumparos Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 14, 2014 γιωργο ρωτισα ..δεν υπαρχη ουτε κουβερτα αρα κρεβατη νεμα !! ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ 38.5 ΠΥΡΕΤΟ εχω ειδη 15ημερες και δεν εχω ακομα ξεπερασει το προβλημα αν μεχρι την επομενη εβδομαδα δεν καταφέρω να στανιάρω δεν θα ανεβω οποτε το δικο μου κρεβάτι ειναι ελευθερο αλλα αυτο θα το ξέρω μεχρι την αλλη δευτερα 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 14, 2014 περαστικά προεδρούκο! ξεκουράσου!!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 15, 2014 Να κάτσεις εκει που είσαι, γέρος άνθρωπός μου θές και βόλτες στα βουνά!!!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted September 15, 2014 ερωτηση!!! ειναι δυνατον να παθει καποιος υποξια σε αυτο το υψομετρο? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted September 15, 2014 Όχι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 15, 2014 loipon ΧΤΥΠΗΣΑ ENA akoma 38 ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ολοι μερα σημερα η κυρια προεδρου με ξετίναξε στις εξετασεις δερματολογικο .ααααα!!! παρτε ευτο το μπουγιουρτη και αμολυθητε στην θεσ.κη γες σερ φυγαμε αχεπα παρτον μεσα .πατα απο εδω ζουλα απο εκει .ανασανε βηξε .....???? δεν εχετε τιποτα προχωρούμε περαστε ΜΑΝΤΟΥ ..ααα!! δεν εχουμε να σας κανουμε λογο ελλείψεις .. οκ τι κανουμε ..περιμενετε ..1.30 μετα βρηκαμε την ενεση ολε!!! ΚΑΘΊΣΤΕ ΚΑΤΩ .ΛΙΓΟ ΤΖΟΥΖει ΟΚ ΕΤΟΙΜΟς ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑς ΈΣΤΕΙΛΑΝ ..ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ βουρ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΌ ...Αναμονή 1 ΩΡΑ αγαθοπουλος περαστε γρηγορα σταθείτε εκει 1.2.3 ανασα ετοιμος ..δρομο περιμενετε εξω ...γαμο το φελεκη μου που εμπλεξα αγαθοπουλος ..παρον παρτε την ακτινογραφεια και βουρ στο γιατρο γιατρε τι λεει ,,μα ειναι πεντακάθαρη δεν εχετε τιποτα ωχου !! δεν παμε καλα μα καλα γιατι σας εβαλαν να κανετε ολες αυτες τις εξετασεις για αυτο .και για αυτο βαρεθηκα να δινω εξηγήσεις οποτε αυριο πρωι εχουμε μια γενικη ουρων και αίματός ..οποτε την τεταρτη ευελπιστώ στο δερματολογικο να μου δώσουν μια καποια ελαφρια αντιβιωση και να συνέλθουμε αμην!! .. υσ αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην ανεβασω τις φωτο απο το ελατωχορι και δημητρη το χκ αγωνιάτε να κρατηθεί και να μην κλήση με τιμες 11 ευρο θεώρησα ντροπη να ζητήσω και εκπτώσεις για τον συλλογο ,,είπαμε να τους βοηθήσουμε σε οτι μπορουμε και οχι να τους κλεισουμε 9 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted September 15, 2014 Σωστός ο Νίκος. Για τα υπόλοιπα, ρε σεις εκεί στα βόρεια, δεν παίρνετε κανένα καλύτερο μονδέλο; Αυτό βγάζει πολλά προβλήματα, για απόσυρση τονε βλέπω 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted September 15, 2014 Προεδρουκος for ever σε ολες του τις εκδοχες...! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 16, 2014 Σωστός ο Νίκος. Για τα υπόλοιπα, ρε σεις εκεί στα βόρεια, δεν παίρνετε κανένα καλύτερο μονδέλο; Αυτό βγάζει πολλά προβλήματα, για απόσυρση τονε βλέπω 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 16, 2014 Μα γι' αυτό βγάλαμε και Πρόεδρο από εδώ επάνω και όχι μόνο president!!! 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted September 16, 2014 Χμμμμμ μην χασεις εσυ...! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 16, 2014 Εννοείται!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 17, 2014 παιδια ειμαι δυστυχώς στην δυσάρεστη θεση να ανακοινωσω την αποχώρηση μου απο την αναβαση στον ολυμπο .παρολο που την περιμενα πως-πως θα ειμαι μαζι σας το βραδυ τις παρασκευης ,,καθως και στην επιστροφη σας απο επανω .και φυσικα αν δεν γινει αναβαση λογο καιρου στα πριονια Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 17, 2014 Δεν είναι όλα για όλους. Ου γαρ έρχεται μονον το γήρας!!!!! Κρίμα Νίκο, γιατι πισυεύω πως θα είμαστε καλή παρέα. Να έρθεις για ενίσχυση, και μάλιστα την Παρασκευή στο Λιτόχωρο θα έχουμε 4 μέλη του ΔΣ!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted September 17, 2014 Κριμαααααα..... Ειναι θεμα υγειας η εγινε κατι αλλο? Αν ειναι θεμα υγειας, προτεινω να οργανωσουμε ενα team μεταφορας προεδρου με φορειο... 1. Jimakos Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 17, 2014 τζιμ τα παντα βγηκαν καθαρα ..σημερα περασα απο ενα τιμ 25 γιατρων που ο καθενας εξαχνε ..τλπ δεν μου συνιστούν την αναβαση αν δεν βρουν απο τι κανω πυρετους ρρρεεε!! μπας και με ματιασατε 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted September 17, 2014 δεν μου συνιστούν την αναβαση αν δεν βρουν απο τι κανω πυρετους Και δίκιο έχουν! Γρήγορα σιδερένιος Νίκο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted September 17, 2014 παιδια ειμαι δυστυχώς στην δυσάρεστη θεση να ανακοινωσω την αποχώρηση μου απο την αναβαση στον ολυμπο .παρολο που την περιμενα πως-πως θα ειμαι μαζι σας το βραδυ τις παρασκευης ,,καθως και στην επιστροφη σας απο επανω .και φυσικα αν δεν γινει αναβαση λογο καιρου στα πριονια πολυ κριμα...περαστικαααααα,,,καλη αναρωση! Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted September 17, 2014 Περαστικά ρε Νίκο. Ελπίζω όλα να βγουν καλά και οι πυρετοί που λες να είναι από την έλλειψη χιονιού και τίποτα παραπάνω! Ο Όλυμπος εκεί θα είναι κ θα περιμένει. Γίνε εσύ καλά και όλα τα άλλα έρχονται! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted September 17, 2014 Είπες στους γιατρούς πόσες ώρες κάθεσαι μπροστά από το πληκτρολόγιο και όταν δεν κάθεσαι ότι σκέφτεσαι τι θα γράψεις όταν καθήσεις? Περαστικά Νικόλα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TPiachas 24 Report post Posted September 17, 2014 Περαστικά πρόεδρε .. Ήσουν ο μόνος που ήξερα .. Δεν πειράζει .. Στην επόμενη .. Με τους υπολοίπους απο κοντα .. Θα πάρω τηλέφωνα απο πρόεδρο ..ποσο ειναι το κόστος .. Που πρεπει να δώσουμε χρήματα ..; Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 18, 2014 Περαστικά πρόεδρε .. Ήσουν ο μόνος που ήξερα .. Δεν πειράζει .. Στην επόμενη .. Με τους υπολοίπους απο κοντα .. Θα πάρω τηλέφωνα απο πρόεδρο ..ποσο ειναι το κόστος .. Που πρεπει να δώσουμε χρήματα ..; γιατρε μου ... να εισαι σιγουρος πως και με τα υπόλοιπα παιδια που θα γνωρίσεις, θα περασεις τελεια .και μαλιστα τοσο τελεια που θα σε κανουμε και μελος του συλλογου μας υσ αντε ελα και σε καποια συνάντησή μας που κανονίζουμε στην θεσ.κη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites