Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Dolomites

Χ.κ. Βασιλίτσας 2014 - 2015

Recommended Posts

Έχουμε μια σκέψη με εναν φίλο να ανεβούμε για Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή, ίσως και λίγο Σάββατο πρωί. Αξίζει λέτε ή να μην το σκεφτόμαστε; Ακόμη, δεν μπορώ να βρω καθόλου πληροφορίες για τα δωμάτια που είναι στο χιονοδρομικό. Το site του σαλε1850 δεν δουλεύει, όπως και το τηλ που βρήκα μέσω google (2462081208). 12€ είναι με πρωινό ή χωρίς;

Σας ευχαριστώ πολύ!

το σαιτ ειναι απο τον παλιο ιδιοκτητη...παρε στο 6988898130...ζώης...παιδια εριξε πολυ χιονι πανω αλλα δυστηχως τωρα βρεχει...με φιλους που μιλησα σημερα μου ειπαν οτι παλευοταν και εκανες πολυ καλο σκι...αλλη μια μερα χαμενη :(

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Θα τον πάρω αύριο τηλ... Ευχαριστώ! Για τον καιρό τι λέτε; Τζάμπα τόσα χιλιόμετρα και λεφτά;

αν περιμενεις ηλιο μην ανεβεις λεω εγω...θα μας πουν οι γκουρου οπως πλησιαζουν οι μερες....η τριτη μοιαζει καλητερη μεχρι στιγμης

Η Τρίτη σίγουρα θα είναι η καλύτερη και με ήλιο!

ΑΛΛΑ Δευτέρα αν δεν έχει ομίχλη,παρόλο που θα χιονίζει θα είναι μαγική.Τώρα να χιονίζει με ΝΔ Βασιλίτσα και να μην έχει ομίχλη απίθανο βέβαια,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

χλωμοτατο....

Το άσχημο είναι οτι έχω ενα κενό Τετάρτη-Σάββατο και μετά πρέπει να κατέβω Κρήτη για κανά μήνα και θα χάσω τα καλά χιόνια. Γι'αυτο λέγαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες...

ε ανεβα και μη το σκεφτεσαι!!! ;)

• Like 1

ε ανεβα και μη το σκεφτεσαι!!! ;)

Τρελέ βρέχει αλλά σε τι κατάσταση είναι; Το τρώει ή την παλεύει;

βρεχει ρε φανη αλλα εβαλε πολυ χιονι και θα βαλει περισσοτερο αυριο....σημερα καναν λογο για ανεμοσουρια 3-4 μετρα στο διπλο....οτι ωρα και να το γυρισει σε χιονι πανω απ το βρεγμενο και 5 ποντους να βαλει υπεργ@μ@τ@ θα ειναι

• Like 2

βρεχει ρε φανη αλλα εβαλε πολυ χιονι και θα βαλει περισσοτερο αυριο....σημερα καναν λογο για ανεμοσουρια 3-4 μετρα στο διπλο....οτι ωρα και να το γυρισει σε χιονι πανω απ το βρεγμενο και 5 ποντους να βαλει υπεργ@μ@τ@ θα ειναι

Γ@μησέ μας, μη λες τέτοια...

εχει βαλει πολυυυυυυ χιονι πανω!!!!αν ανοιξει αυριο το διπλο προβλεπεται επικη μερα!!! χο χο χο!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4

Ο καιρός δείχνει να είναι μαζί σας και σας το εύχομαι. μόνο ερώτημα αν θα έχει παγώσει - θαφτεί το διπλό.... οι "φίλοι" μας πάνω θα κάνουν πιστεύω τα αδύνατα δυνατά. enjoy it!!!!

Αντε μπας και έχει καλό καιρό και ΣΚ να ξανανέβουμε (εξάρχεια-πατήσια θα το κάνουμε)

Edited by marakidiet
  • Like 1

η ΜΕΡΑ μετα απο αυριο πιστευω θα ειναι η πεμπτη...το σκ παλι χιονια δινει!!!!

για οσους ρωτησαν παραπανω πληροφοριες για το καταφυγιο αυτη ειναι η καινουρια σελιδα του στο νετ http://vasilitsav1850.gr/index.html

• Like 2

Τετάρτη πρωί θα είμαστε πάνω για αναγνώριση και με ελπίδα για Πέμπτη-Παρασκευή. :)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

εμεις δεν ανεβηκαμε το ΣΚ, ακυρωθηκαν οι αγωνες. μου ειπαν ομως οτι εριξε πολυ μεγαλη ποσοτητα χιονιου πανω

και λιγη βροχουλα μετα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

ΜΗΝ ποσταρει κανεις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ φωτογραφιες, ευχαριστω

• Like 5

:shock:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αυτά που είδα και εγώ με τρελαναν. Κρίμα που δεν είμαι βόρειος να χαρώ το βουνό. Μιλάμε παράδεισος απλα

Θοδωρής.......με αγάπη!

παιδια ηταν οντως Η ΜΕΡΑ!!!!απιθανος καιρος και πολυ ωραιο χιονακι on piste που αργοτερα μαλακωσε χωρις ομως να κολλαει....στ απατητο ομως κολουσε πολυ....εγω που ειμαι ακερωτος απο περισι δεν πηγαινα μια....με φρεναριζε σε πολυ καλες κλισεις!!!η πιστα ομως ηταν διαστημικη!!!φωτο δεν βαζω γιατι ετσι ειπε ο karakw :P

• Like 9

....και καλα κανεις και δεν βαζεις γιατι οταν θα κινησεις κατα κατω θα υποστεις τις συνεπειες νεαρουλη!! :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,957
  • Member Statistics

• Total Members
      8,765
    • Most Online
      8,897