miscelano 3,150 Report post Posted January 25, 2015 αν ερχεσαι απο μακρια δε λεει να μεινεις γρεβενα εκτως και αν εχεις αλλες υποχρεωσεις εκει....ειναι 45 λεπτα με το αυτοκινητο μακρια...δε λεει...επιλογες εχεις αρκετες και αναλογα το μπατζετ σου...κοντινα χωρια ειναι το διστρατο, η σμιξη και μετα πας σαμαρινα, φιλιπαιους κλπ...στο καταφυγιο μου φαινεται 12 ευρω ειναι η διαμονη.... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted January 25, 2015 Σουπερ! Όταν είναι να πάω θα ενημερώσω μήπως είναι και κάποιος άλλος εκεί να τα πούμε και από κοντά! Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 25, 2015 Το καταφυγιο που ειναι? Υπαρχει κανενα site ή τηλεφωνο?! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 25, 2015 ειναι λιγο ποιο πανω απο το πανω παρκινγκ...δεξια οπως ανεβαινεις....εχεις πμ detox οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Aristos Manolarakis 0 Report post Posted January 26, 2015 παιδιά θα μπορούσε να μου δώσει και εμένα κάποιος κάποιες πληροφορίες για το καταφύγιο; ευχαριστώ! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 (edited) Θ'ανέβει κανένας αύριο; Εγώ θα είμαι εκεί... Edited January 27, 2015 by fANis Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 27, 2015 (edited) εμενα μου βγηκαν παλι αγωνες το ΣΚ στη Βασιλιτσα οποτε θα ανεβω η την Πεμπτη η την Παρασκευη Edited January 27, 2015 by Olga "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 27, 2015 κ εγω θα ειμαι αυριο φανη....αν ακουσεις καμπανακια απο προβατα σφυρα εγω ειμαι...ολγα με τον αερα που θα χει το σκ δεν θα το ευχαριστηθεις καθολου... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ski man 39 Report post Posted January 27, 2015 Καμια ενημερωση απο τους locals μπας και ερθω κ εγω??Κατασταση και υψος πουδρας στα εκτος...Και αν υπαρχουν ακομα πετρες.. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 27, 2015 εχει κωστα μπολικες...χιονηζει ψιλα πραματα...το θεμα δεν ειναι αυτες που φαινονται αλλα οι υπουλες...εγω αυριο πιστα θα κανω που ειναι διαστημικα...μπορει μια δυο καταβασεις εκει που καναμε και περισι εκτως αλλα κ παλι με προσοχη....αντε ανεβα οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 Άντε να μαζευτούμε να κάνουμε καμιά κατάβαση παρέα ρε παίδες. 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 27, 2015 φανη το νου σου στο κουδουνι 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2015 Ξέρει τι λέει αυτός για τα κουδούνια Δεν υπάρχεις ρε Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 Θα σε βρω που θα πάει, δεν γλυτώνεις... Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 Ξέρει τι λέει αυτός για τα κουδούνια Δεν υπάρχεις ρεΆντε ανέβα... Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2015 Για αύριο όχι άδεια δεν προλαβαίνω να πάρω, αλλά ούτε τηλέφωνο για άδεια. Μάλλον Κοπαόνικ τώρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 27, 2015 Για αύριο όχι άδεια δεν προλαβαίνω να πάρω, αλλά ούτε τηλέφωνο για άδεια. Μάλλον Κοπαόνικ τώρα Έχεις κ παράπονο?!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2015 Έχεις κ παράπονο?!!! Ωραία φώτο olia 1 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 27, 2015 [emoji106] Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 Ρε παιδιά κάτι σχετικό και άσχετο. Πως μπορώ να δω αν θα έχει ομίχλη αύριο στο βουνό μέσω youweather? Μπαίνω στη χαμηλή νέφωση αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να δω και τι όχι. Κανένας να δώσει τα φώτα του? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2015 (edited) Ρε παιδιά κάτι σχετικό και άσχετο. Πως μπορώ να δω αν θα έχει ομίχλη αύριο στο βουνό μέσω youweather? Μπαίνω στη χαμηλή νέφωση αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να δω και τι όχι. Κανένας να δώσει τα φώτα του? Για ομίχλη βλέπεις την χαμηλή νέφωση low bottom. Π.χ. στα 1800m την Τετάρτη στις 09:00 το πρωί θα έχει νέφωση στο 100% δηλαδή θα κάτσει ένα σύννεφο σε αυτό το υψόμετρο. Ενώ την ίδια ώρα στα 4100 m θα έχει ένα σύννεφο (medium bottom) το οποίο θα καλύπτει το 80% του ουρανού. κ.ο.κ. Edited January 27, 2015 by Kyriakoschar Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 27, 2015 http://www.snowreport.gr/snowcam/vasilitsa/live2.html Βάλε πράμα να γουστάρουμε αύριο. Χώσε... Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 28, 2015 παιδιά όποιος ανέβει σήμερα ας δώσε ένα report για το βουνό γιατί σκέφτομαι για αύριο αλλά επειδή τα χιλιόμετρα είναι πολλά μη πάω και φάω καμιά φόλα Επίσης όποιος μπορεί να βοηθήσει με την αυριανή πρόγνωση θα του είμαι ευγνώμων !! Share this post Link to post Share on other sites
c.Alexiou 28 Report post Posted January 28, 2015 Μια ενημέρωση παιδιά οι σημερινοί για εμάς τους αυριανούς .. είναι ώρα για τον παράδεισο ..δε πάει άλλο Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 28, 2015 (edited) Να σου πει ο miscelano που τρομάζει τα σκυλιά με τα καμπανάκια του. Λοιπόν σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλά με πολύ φρέσκο χιονάκι αλλά και πολλές παγίδες. Μέσα στις πίστες δε θα έχετε το παραμικρό θέμα, στα εκτός πολύ προσοχή. Χιόνιζε όλη μέρα πάνω και κατά διαστήματα έπιανε πολύ καλά. Όταν φύγαμε έριχνε καλά και πολύ χαμηλότερα από το χιονοδρομικό. Edited January 28, 2015 by fANis 1 Share this post Link to post Share on other sites