pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 31, 2015 Δεν κλείνει καμία καρέκλα,μονο αν εχει ομίχλη ι παρά μα παρά πολυ αέρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted April 1, 2015 Είμαι πολύ μπριζωμένος να ανέβω μόνος το Π/Σ/Κ για ένα τελευταίο καλό τσούλημα! Οι έχοντες εμπειρία από το βουνό τι λένε, θα αξίζει? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 1, 2015 Θα σε αποζημιώσει αυτό το τελευταίο τσούλημα. Κυριακή δεν θα έχει πολύ κόσμο. Πριν 2 Κυριακές ήμασταν πάνω και ήταν πολύ οκ. Ας δούμε και την πρόγνωση αύριο, αλλά φαίνεται μια χαρά. Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted April 1, 2015 Είμαι πολύ μπριζωμένος να ανέβω μόνος το Π/Σ/Κ για ένα τελευταίο καλό τσούλημα! Οι έχοντες εμπειρία από το βουνό τι λένε, θα αξίζει? σύμφωνα με το snow-forecast αλλά και άλλα, την παρασκευή ίσως να έχει λίγο αεράκι το σάββατο φαίνεται υπερμέρα, ενώ την κυριακή παίζει αλλά μάλλον θα είναι μια χαρά, καλά θα κάνεις να πας, κι εγώ μάλλον θα κάνω το ίδιο αλλά για borovets ... Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted April 3, 2015 Για σαββατοκυριακο και Μεγαλη Βδομαδα,εχετε προσεξει τι δινει το sf??? Τι ακουτε το βορειο τιμ? Θα πλακωσουν Ελληνες πολλοι? Θα εχει χιονι και χειμερινη ατμοσφαιρα?? Ψηνομαι για Μεγαλη Βδομαδα !!! "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 3, 2015 -1 εως -7 μεχρι Μ.Πεμπτη (χειμωνας κανονικος). Ειναι ο Δρινιας επανω και αυριο πρωι θα ειμαι και γω. 8.15 πμ μπροστα στη καμπινα το ραντεβου. PMR 8/ 20 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 4, 2015 Γιώργο θέλεις να κλείσεις την σεζόν όπως την άνοιξες ε? Θα αξίζει να ανέβεις. Κόσμο δεν θα έχει πολύ και θα είναι όλα κομπλέ και ανοιχτά. Στην ουρά του λιφτ θα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα. Νοτιάδες τους γυρίζει σε Βοριά μάλλον μετά την Μεγάλη ΠουδροΤετάρτη και καλά freezing levels και αρνητικές Τ. Εγώ αν μπορούσα, θα ανέβαινα την Άσπρη Πέμπτη και θα επέστρεφα την Τρίτη μέρα του ΠουδροΠάσχα. Ίσως μερικοί να μπερδευτούν και να στολίσουν δέντρο 5 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 4, 2015 Πασχαλινα στολιδια (λαγουδακια,κοτουλες κλπ) στα δεντρακια απεναντι απ το Rila τη Δευτερα 13 του μηνα μικρε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 4, 2015 Χαχαχχαχαχαχαχαχχ ονειρο ζω! send from mob with tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 4, 2015 Ημερομηνιες χρηστο? Θα κρατησει το μπανσκο μεχρι 17? send from mob with tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 4, 2015 Πολυς παγος Κυριακο αστα να πανε. Τελευταια κατεβασια δε λενε ολοι οτι ειναι η προηγουμενη. Ε ο Δρινιας με κατεβασε Tomba ! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted April 5, 2015 Πολυς παγος Κυριακο αστα να πανε. Τελευταια κατεβασια δε λενε ολοι οτι ειναι η προηγουμενη. Ε ο Δρινιας με κατεβασε Tomba ! μα!!! ..τι παιδι αυτος ο δρινιας !..ρε παιδι μου?? 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 5, 2015 Παιδι οπως το ειπες , και με σκουλαρικι στο αυτι ! Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 5, 2015 Και μια χτεσινη φωτο. 9 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted April 6, 2015 O Bανγκος είναι Θεος ΛΕΜΕ!!! Κυριακο στο τσακ ημουν να ανεβω με αμαξι παλι...αλλα εδωσα μια σφαλιαρα στον ευατο μου να συνελθει..από την άλλη όμως βλεπω σημερα καμερες,τσουπ,χιονισμενο μεχρι και το χωριο στα 900 μετρα υψομετρο...Αν εμενα Βορειο Ελλαδα φιλε,κάθε σκ κατά κειθε θα ημουν.... 5 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted April 8, 2015 Ακούστηκε μήπως για παράταση της λειτουργίας του χιονοδρομικού μετά τις 15/4 ;;;;;;;;;;;;; Share this post Link to post Share on other sites
ecm 45 Report post Posted April 8, 2015 (edited) Καλησπέρα, από ότι μαθαίνω θα είναι ανοιχτά μέχρι και 12/4 τελευταία μέρα. Φεύγω από Αθήνα 09/04 και επιστρέφω 13/4. Μήπως ξέρουμε εάν υπάρχει πιθανότητα να είναι ανοιχτά και 13/4 μπας και δε πάει χαμένη η μέρα? Edited April 8, 2015 by ecm Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted April 8, 2015 Το επίσημο site δείχνει ότι θά´ναι ανοικτό μέχρι 15/4 ......... Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted April 14, 2015 Αληθεύει ότι το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει τελικά μέχρι 19/4 ;;;;;;;;;;;; Pepe έχεις μάθει κάτι ;;;;;;;;; Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 14, 2015 Για το μπανσκο δεν εχω κατι τετιο,για παμποροβο και μποροβετς ναι 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 14, 2015 Ναι το μπανσκο ,μεχρι 19/04 επίσημο !!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted April 14, 2015 Αυτά μας κάνεις τώρα και μας βάζεις ιδέες... 3 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted April 14, 2015 ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 15, 2015 (edited) Χειμωνιαζει παλι απο ΣΚ ! Ετοιμος να γραψω 40 ειμαι ! Edited April 15, 2015 by Blue hunter Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 21, 2015 Και ενα ενώ απο το μπανσκο Το παλιό τρυτεσιο λιφτ Τοδορκα,αλλάζει με 6πλο κενουργιο και πολυ πιο γρήγορο 6 Share this post Link to post Share on other sites