Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Δεν κλείνει καμία καρέκλα,μονο αν εχει ομίχλη ι παρά μα παρά πολυ αέρα

• Like 1

Είμαι πολύ μπριζωμένος να ανέβω μόνος το Π/Σ/Κ για ένα τελευταίο καλό τσούλημα! Οι έχοντες εμπειρία από το βουνό τι λένε, θα αξίζει?

Θα σε αποζημιώσει αυτό το τελευταίο τσούλημα. Κυριακή δεν θα έχει πολύ κόσμο. Πριν 2 Κυριακές ήμασταν πάνω και ήταν πολύ οκ. Ας δούμε και την πρόγνωση αύριο, αλλά φαίνεται μια χαρά.

1162895.jpg

Είμαι πολύ μπριζωμένος να ανέβω μόνος το Π/Σ/Κ για ένα τελευταίο καλό τσούλημα! Οι έχοντες εμπειρία από το βουνό τι λένε, θα αξίζει?

σύμφωνα με το snow-forecast αλλά και άλλα, την παρασκευή ίσως να έχει λίγο αεράκι το σάββατο φαίνεται υπερμέρα, ενώ την κυριακή παίζει αλλά μάλλον θα είναι μια χαρά, καλά θα κάνεις να πας, κι εγώ μάλλον θα κάνω το ίδιο αλλά για borovets ...

Για σαββατοκυριακο και Μεγαλη Βδομαδα,εχετε προσεξει τι δινει το sf??? Τι ακουτε το βορειο τιμ? Θα πλακωσουν Ελληνες πολλοι? Θα εχει χιονι και χειμερινη ατμοσφαιρα?? Ψηνομαι για Μεγαλη Βδομαδα !!!

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

-1 εως -7 μεχρι Μ.Πεμπτη (χειμωνας κανονικος). Ειναι ο Δρινιας επανω και αυριο πρωι θα ειμαι και γω. 8.15 πμ μπροστα στη καμπινα το ραντεβου. PMR 8/ 20

• Like 3

Γιώργο θέλεις να κλείσεις την σεζόν όπως την άνοιξες ε? Θα αξίζει να ανέβεις. Κόσμο δεν θα έχει πολύ και θα είναι όλα κομπλέ και ανοιχτά. Στην ουρά του λιφτ θα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα. Νοτιάδες τους γυρίζει σε Βοριά μάλλον μετά την Μεγάλη ΠουδροΤετάρτη και καλά freezing levels και αρνητικές Τ. Εγώ αν μπορούσα, θα ανέβαινα την Άσπρη Πέμπτη και θα επέστρεφα την Τρίτη μέρα του ΠουδροΠάσχα. Ίσως μερικοί να μπερδευτούν και να στολίσουν δέντρο :P

• Like 5

1162895.jpg

Πασχαλινα στολιδια (λαγουδακια,κοτουλες κλπ) στα δεντρακια απεναντι απ το Rila τη Δευτερα 13 του μηνα μικρε.

• Like 1

Ημερομηνιες χρηστο? Θα κρατησει το μπανσκο μεχρι 17?

send from mob with tapatalk

1162895.jpg

Πολυς παγος Κυριακο αστα να πανε. Τελευταια κατεβασια δε λενε ολοι οτι ειναι η προηγουμενη. Ε ο Δρινιας με κατεβασε Tomba !

Πολυς παγος Κυριακο αστα να πανε. Τελευταια κατεβασια δε λενε ολοι οτι ειναι η προηγουμενη. Ε ο Δρινιας με κατεβασε Tomba !

μα!!! ..τι παιδι αυτος ο δρινιας !..ρε παιδι μου?? :evil:

• Like 3

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

O Bανγκος είναι Θεος ΛΕΜΕ!!!

Κυριακο στο τσακ ημουν να ανεβω με αμαξι παλι...αλλα εδωσα μια σφαλιαρα στον ευατο μου να συνελθει..από την άλλη όμως βλεπω σημερα καμερες,τσουπ,χιονισμενο μεχρι και το χωριο στα 900 μετρα υψομετρο...Αν εμενα Βορειο Ελλαδα φιλε,κάθε σκ κατά κειθε θα ημουν....

• Like 5

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Ακούστηκε μήπως για παράταση της λειτουργίας του χιονοδρομικού μετά τις 15/4 ;;;;;;;;;;;;;

Καλησπέρα, από ότι μαθαίνω θα είναι ανοιχτά μέχρι και 12/4 τελευταία μέρα. Φεύγω από Αθήνα 09/04 και επιστρέφω 13/4. Μήπως ξέρουμε εάν υπάρχει πιθανότητα να είναι ανοιχτά και 13/4 μπας και δε πάει χαμένη η μέρα?

Edited by ecm

Αληθεύει ότι το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει τελικά μέχρι 19/4 ;;;;;;;;;;;;

Pepe έχεις μάθει κάτι ;;;;;;;;;

Για το μπανσκο δεν εχω κατι τετιο,για παμποροβο και μποροβετς ναι

• Like 1

Αυτά μας κάνεις τώρα και μας βάζεις ιδέες...

• Like 3

carpe diem

Χειμωνιαζει παλι απο ΣΚ ! Ετοιμος να γραψω 40 ειμαι !

Edited by Blue hunter

Και ενα ενώ απο το μπανσκο

Το παλιό τρυτεσιο λιφτ Τοδορκα,αλλάζει με 6πλο κενουργιο και πολυ πιο γρήγορο

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...