Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
lpd

Επιλογή Προορισμού!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Προσπαθώ να επιλέξω προορισμό για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θα ήθελα να μου πείτε σε ποια χιονοδρομικά της Ελλάδας πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε σκι εκείνες τις ημέρες!

Φαντάζομαι ότι αυτά που επισκέπτομαι συνήθως (Καλάβρυτα, Παρνασσός) δε θα έχουν χιόνι, οπότε όσοι έχετε εμπερία από προηγούμενα χρόνια για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά για την περίοδο των γιορτών, παρακαλώ δώστε τα φώτα σας!!

Τι λέτε για το Καρπενήσι??

• Like 1

αναμεσα Παρνασσου και Βελουχιου (Καρπενησι) θα διαλεγα τον Παρνασσο σαν πιο σιγουρη επιλογη.

οι πιστες όχι οι κορυφες (2314 το βελουχι και 2457 η Λιακουρα) είναι στα ιδια υψομετρα λιγο πολύ. το Βελουχι είναι βορειότερα μεν αλλα δεν το λενε τσαμπα ‘διαβολοτοπο’. Μπορει να εχει λιγοστο χιονι αλλα κακοκαιρία του σκοτωμού (αερα και ομίχλη). Ο δε Παρνασσος είναι ηπιότερος οσον αφορα τον καιρο (και παλι όλα αυτά είναι θεωρητικά..δες δελτιο πριν) και εχει φετος το πλεονέκτημα των νεων αναβατήρων

εγω θα διαλεγα τον παρνασσο

Edited by Olga
  • Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Σωστοτατη Παρνασσο δαγκωτο.

101277.jpg

Ξέρουμε ημερομηνία; Παρεμπιμπτόντως να συμφωνήσω για Καρπενήσι. Έχω πάει δύο τριήμερα και έχω κάνει σκι 1 1/2 μέρα!Αλλά όλη η περιοχή σε αποζημιώνει!!!

Γιώργος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ξέρουμε ημερομηνία;

Το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας, ήτοι 21-22-23 Φεβρουαρίου 2015

• Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Τέλεια!Τα δύο τελευταία χρόνια το περνάω εκεί αυτό το τριήμερο.Φέτος θα είναι άλλη μία καλή αφορμή να πάμε εκεί λόγω του κοπή τη πίτα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 3

ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Έκλεισα Παρνασσό τελικά. Ας ελπίσουμε ότι θα χιονίσει.

Edited by lpd
  • Like 1