lpd 15 Report post Posted December 4, 2014 Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να επιλέξω προορισμό για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θα ήθελα να μου πείτε σε ποια χιονοδρομικά της Ελλάδας πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε σκι εκείνες τις ημέρες! Φαντάζομαι ότι αυτά που επισκέπτομαι συνήθως (Καλάβρυτα, Παρνασσός) δε θα έχουν χιόνι, οπότε όσοι έχετε εμπερία από προηγούμενα χρόνια για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά για την περίοδο των γιορτών, παρακαλώ δώστε τα φώτα σας!! Τι λέτε για το Καρπενήσι?? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 4, 2014 (edited) αναμεσα Παρνασσου και Βελουχιου (Καρπενησι) θα διαλεγα τον Παρνασσο σαν πιο σιγουρη επιλογη. οι πιστες όχι οι κορυφες (2314 το βελουχι και 2457 η Λιακουρα) είναι στα ιδια υψομετρα λιγο πολύ. το Βελουχι είναι βορειότερα μεν αλλα δεν το λενε τσαμπα ‘διαβολοτοπο’. Μπορει να εχει λιγοστο χιονι αλλα κακοκαιρία του σκοτωμού (αερα και ομίχλη). Ο δε Παρνασσος είναι ηπιότερος οσον αφορα τον καιρο (και παλι όλα αυτά είναι θεωρητικά..δες δελτιο πριν) και εχει φετος το πλεονέκτημα των νεων αναβατήρων εγω θα διαλεγα τον παρνασσο Edited December 4, 2014 by Olga 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 4, 2014 Σωστοτατη Παρνασσο δαγκωτο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 4, 2014 Παρνασσο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 4, 2014 Έλα Παρνασσό και στην κοπή πίτας έλα Καρπενήσι!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 5, 2014 Ξέρουμε ημερομηνία; Παρεμπιμπτόντως να συμφωνήσω για Καρπενήσι. Έχω πάει δύο τριήμερα και έχω κάνει σκι 1 1/2 μέρα!Αλλά όλη η περιοχή σε αποζημιώνει!!! Γιώργος Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 5, 2014 Ξέρουμε ημερομηνία; Το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας, ήτοι 21-22-23 Φεβρουαρίου 2015 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 5, 2014 Τέλεια!Τα δύο τελευταία χρόνια το περνάω εκεί αυτό το τριήμερο.Φέτος θα είναι άλλη μία καλή αφορμή να πάμε εκεί λόγω του κοπή τη πίτα!! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lpd 15 Report post Posted December 17, 2014 (edited) ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Έκλεισα Παρνασσό τελικά. Ας ελπίσουμε ότι θα χιονίσει. Edited December 17, 2014 by lpd 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites