Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 18, 2015 Αυτες οι ηλιοφάνειες είναι παραπλανητικες για να μην μας φατε την πουδρα ! 3 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,493 Report post Posted December 18, 2015 Ναι ναι, μη φάτε, θα 'χουμε γλαρόσουπα Πάντως είναι πειρασμός... Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 18, 2015 Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει ότι, το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015, θα θέσει σε λειτουργία όλους τους αναβατήρες του Χ/Κ και ότι θα πραγματοποιηθεί ξανά νυχτερινό σκι το Σάββατο στις 6μ.μ. με 8μ.μ. στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες). Ακόμη, σημειώνονται τα ακόλουθα: Σε όλες τις πίστες η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική, μετά και από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Ο αναβατήρας ΜΙΓΔΑΝΗΣ θα λειτουργήσει μόνο ως σύνδεση για την κορυφή της Τυμφαίας (πίστα Μιγδάνης κλειστή). Προσοχή απαιτείται μόνο στη βάση του Τριθέσιου εναέριου αναβατήρα «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», όπου εμφανίζονται κάποιες πέτρες. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 19, 2015 Όταν τα έγραφα ο Καμπόλης έδινε χιονόπτωση!!!! Τι να κάνω; Όντως μετά τα άλλαξε!!!!! Κριμα. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 20, 2015 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνετε ολος αυτος ο ντόρος και η διαφήμηση και η προσπάθεια να ειναι συνέχεια ανοιχτό και να διαφιμίζει οτι εχει εξερετικό χιονι.. εγω που ειχα πάει πριν ποοοοσες μέρες ναι οκ εξερετικό δέν το λές, πάνω στο διθέσιο είχε χιονακι αλλα πολλές πέτρες και παγωμένο το σανίδι μου το δυελυσα με μία μονο μέρα (ντάξ δέν είμαι και κανενας pro αλλα τσουλάω) Θα μου πείτε τώρα ισα ισα πρεπει να συνχαρούμε τα παιδια που το κρατανε ανοιχτό κτλ κτλ που προσπαθουν κτλ κτλ αλλα ο άλος τι φταιει αν ξεκινάει 300 χιλιομετρα διαδρομή να δεί αυτο το ''εξερετικο'' χιόνι και πληρώνει διαμονές κτλ βασιζόμενος σε οολη αυτη τη διαφίμηση που γινετε και οολους αυτους που σχολειαζουν ναι ειναι τελεια!αξιζει να ανεβεις! ναι ναι ειναι το χιονι εξερετικό κτλ κτλ.. Προσωπική μου άποψη (υποψην ειμαι αρχάριος οποτε μπορεί οποιος θέλει να μήν μου δώσει σημασία) ειναι οτι το χιονοδρομικο αν δεν ρίξει χιονι δέν αξίζει να πάει καποιος εκει, ειδικά κάποιος που εχει δικό του σανιδι-σκι να υπολογίζει και κάνα 10ευρο για το σέρβις του. Ελπίζω να μήν θήξω κάποιον που τα λέω αυτα αλλα εχω εκνευριστει θέλω να πάω βασιλίτσα και δέν ξέρω τι θα συναντήσω γιατι πρίν πάω λέγαν ολοι ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ντάξ οχι και τέλεια..και τώρα συνεχίζουν ολοι να λένε είναι τελεια κτλ αλλα εγω στην Live camera βλέπω στο τέλος γεμάτο χώματα κάθε μέρα και περισότερα και παρόλα αυτά το χιόνι κάθε μέρα είναι ''εξερετικο'' ε οχι ρε παιδια δέν ειναι εξερετικο μην παίζετε με τα πορτοφόλια του κοσμάκι..βεζήνες διαδρομές, διαμονές εξωδα για να πάνε εκει να πληρώσουν κανονικά τα λιφτ και η πίστα να ειναι η μηση πέτρα και η άλη μισή με φτιαχτούς διαδρόμους οχι,.. καλή χρησή η βασιλίτσα και θα ειμαι ο πρώτος που θα πάει μόλις ρίξει χιονι και ολο το χειμώνα εκει θα είμαι αλλα τώρα όχι. υπόψην είχα πάει μόνο 2θέσια-3θέσια οχι συρόμενα εκει δέν ξέρω τι παίζει 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 20, 2015 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνετε ολος αυτος ο ντόρος και η διαφήμηση και η προσπάθεια να ειναι συνέχεια ανοιχτό και να διαφιμίζει οτι εχει εξερετικό χιονι.. εγω που ειχα πάει πριν ποοοοσες μέρες ναι οκ εξερετικό δέν το λές, πάνω στο διθέσιο είχε χιονακι αλλα πολλές πέτρες και παγωμένο το σανίδι μου το δυελυσα με μία μονο μέρα (ντάξ δέν είμαι και κανενας pro αλλα τσουλάω) Θα μου πείτε τώρα ισα ισα πρεπει να συνχαρούμε τα παιδια που το κρατανε ανοιχτό κτλ κτλ που προσπαθουν κτλ κτλ αλλα ο άλος τι φταιει αν ξεκινάει 300 χιλιομετρα διαδρομή να δεί αυτο το ''εξερετικο'' χιόνι και πληρώνει διαμονές κτλ βασιζόμενος σε οολη αυτη τη διαφίμηση που γινετε και οολους αυτους που σχολειαζουν ναι ειναι τελεια!αξιζει να ανεβεις! ναι ναι ειναι το χιονι εξερετικό κτλ κτλ.. Προσωπική μου άποψη (υποψην ειμαι αρχάριος οποτε μπορεί οποιος θέλει να μήν μου δώσει σημασία) ειναι οτι το χιονοδρομικο αν δεν ρίξει χιονι δέν αξίζει να πάει καποιος εκει, ειδικά κάποιος που εχει δικό του σανιδι-σκι να υπολογίζει και κάνα 10ευρο για το σέρβις του. Ελπίζω να μήν θήξω κάποιον που τα λέω αυτα αλλα εχω εκνευριστει θέλω να πάω βασιλίτσα και δέν ξέρω τι θα συναντήσω γιατι πρίν πάω λέγαν ολοι ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ντάξ οχι και τέλεια..και τώρα συνεχίζουν ολοι να λένε είναι τελεια κτλ αλλα εγω στην Live camera βλέπω στο τέλος γεμάτο χώματα κάθε μέρα και περισότερα και παρόλα αυτά το χιόνι κάθε μέρα είναι ''εξερετικο'' ε οχι ρε παιδια δέν ειναι εξερετικο μην παίζετε με τα πορτοφόλια του κοσμάκι..βεζήνες διαδρομές, διαμονές εξωδα για να πάνε εκει να πληρώσουν κανονικά τα λιφτ και η πίστα να ειναι η μηση πέτρα και η άλη μισή με φτιαχτούς διαδρόμους οχι,.. καλή χρησή η βασιλίτσα και θα ειμαι ο πρώτος που θα πάει μόλις ρίξει χιονι και ολο το χειμώνα εκει θα είμαι αλλα τώρα όχι. υπόψην είχα πάει μόνο 2θέσια-3θέσια οχι συρόμενα εκει δέν ξέρω τι παίζει φιλε μου κανενας δεν σου ειπε οτι εχει 2 μετρα χιονι στο βουνο....εδω και 3 σελιδες λεμε οτι εχει καλο χιονι πανω αλλα θελει κι αλλο το βουνο για να ειναι κομπλε...το οτι εισαι αρχαριος (αρα κατεβαινεις με φρενα) για μενα δεν ειναι δικαιολογια για να λες αυτα που λες...πατε και παρκαρετε στα 1600 και κλαιγεστε οτι δεν εχει χιονι!!!ε ναι ρε φιλε δεν εχει χιονι στο τριθεσιο, το λεμε απ εδω, το δειχνει η καμερα και κραζεις εμας οτι παιζουμε με το πορτοφολι του κοσμακι???ελεος ρε φιλε λιγο σεβασμο...στο 2πλο το μονο σημειο που μπορεις να βρεις πετρα ειναι στο αποτομο κοματι στη μεση περιπου της πιστας, που αν το κοψεις ευθεια για 10 μετρα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις....το οτι εισαι αρχαριος θα επρεπε να σε κανει να μεινεις σπιτι σου (οπως και πολυ κοσμο) και να περιμενεις να φορτωσει το βουνο για να το ευχαριστηθεις...οσο για την ποιοτητα που λες οτι δεν ειναι καλη το αφηνω ασχολιαστο κριμα ειναι να χαλασουμε τις καρδιες μας παρε κ ενα βιντεακι απο σημερα που βρηκα στο φβ... https://www.facebook.com/fotis.paraskeyaidis/videos/556752627807393/?theater 7 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 21, 2015 η αποψη ηταν προσωπική δικιά μου οσοι πήγαν ξέρουν τι παίζει δεν θα ακουσουν εμένα. οπος είπα καλη χρυση η βασιλιτσα..εγώ ξενέρωσα γιατι εβλεπα ολους να λένε τελειο χιονι εξερετικο κτλ κτλ κτλ μην τα ξαναλέμε.. κανονιζω έρχομαι και βλέπω το 3πλό χάλια κατσε ρε φιλε εγω ειμαι αρχάριος και δέν μπορώ να κάνω στο 2πλό(γενικό ηταν αυτο εγω εκανα) και γενικά δέν μπορώ να κάνω σε πιατάκια, γράψε να ξέρω οτι στο 3πλο ειναι ετσι οπος ειναι να ξέρω να μην ερθω τι μου γράφεις 7 στα 7 με 10 θαυμαστικά?γραψε 7 στα 7 αλλα στο 3πλο ετσι κ ετσι. τεσ πα τωρα απότι διάβασα μόνο πιατάκια εχει οποτε οταν ρίξει χιονακι πάλι πάνω, Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 21, 2015 Δες αν θέλεις από το post 91 - 101, αναφέρθηκαν αυτά που λες. Είναι μια μέρα πριν ανέβεις. Έχει και φωτογραφίες από το τριπλό. Και η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα είναι καλή για πίστα. Το καλή είναι σχετικό βέβαια μπορεί εγώ να το θέλω παγωμένο και ο άλλος να το θέλει φρέσκο πούδρα. Αλλά σε μια γενική παραδοχή και μιλώντας για πίστα, το χιόνι σαν ποιότητα είναι πολύ καλό, πώς να μην είναι άλλωστε με τέτοιες χαμηλές θερμοκρασίες που είχε? 1 Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 24, 2015 Μολις επεστρεψα. Η ελιμεια το πρωι απο 9:30 εως 12:30 που σταματησα ειχε καλο χιονι κρυο σφιχτο ειδικα απο αριστερα χωρις πετρες. Δεξια στο αποτομο πρεπει να σταματησεις και να τραβερσαρεις για 150 μετρα. Παρασυρθηκα ομως και μετα τον καφε στις 13:30 ξανακατεβηκα απο αριστερα που ημουν σιγουρος οτι ειναι καλα!! Ελα ομως που το χιονι ειχε μαλακωσει σαν ανοιξιατικο ετσι ωστε να κρυβει τις πετρες μεν αλλα να τις χτυπας δε. Τελος παντων τα Fisher Watea τα αφησα στον Μακη τον Λογιοτατιδη του CompassAdventure μηπως και τα γιατρεψει. Παρα τις απωλειες περσσα ωραια εκανα τρεις ωρες φουλ σκι με ελαχιστο κοσμο.ειδικα πριν τις 11:00 σχεδον κανεις. Αυτα απο εμενα Καλα Χριστουγεννα και Υγεια. Παραθετω και εικονες απο το gps που το θυμηθηκα επιτελους. 3 Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 24, 2015 Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β., λόγω της μεγάλης ανόδου της θερμοκρασίας σήμερα, σας ανακοινώνει ότι, για τις επόμενες 3 ημέρες των Χριστουγέννων (25,26 & 27 Δεκεμβρίου 2015), θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες είναι πολύ καλή.Ακόμη, παρόλο τη μεγάλη χθεσινοβραδινή προσπάθεια του προσωπικού, για επαρκή χιονοκάλυψη των υπολοίπων πιστών με μεταφορά χιονιού, για λόγους ασφάλειας των χιονοδρόμων, η Διοίκηση σας ανακοινώνει ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ.Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 4ο νυχτερινό σκι το Σάββατο (6μ.μ. με 8μ.μ.) στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες). 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 24, 2015 Iefs το διπλό τι έλεγε από πέτρες??πρέπει να μαλάκωσε ποιο νωρίς εκεί...ο μακαρος είναι γιατρός καινούρια θα στα κάνει μην αγχώνεσαι!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 24, 2015 Παραλειψη μου οντως, στο διπλο πηγα μονο μια βολτα η πιστα σε καλη κατασταση πετρες κυριως στα γνωστα σημεια το χιονι πιο μαλακο αλλα σε καλη κατασταση. Πανωλεθρια ηταν το συνδετικο δρομακι απο ελιμεια προς διπλο τελικα πηρα τα σκι στα χερια!!! Ο Μακης με εχει βοηθησει πολυ με την τεχνικη μου, οσο για τα watea ειδωμεν. Ο συνεργατης του ο Κωστας ειναι αγαπημενος φιλος. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 24, 2015 ο πλουσιος????κ εγω τον ξερω καλα!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 24, 2015 Ναι ο πλουσιος.αυτος σκιαρει στο βιντεακι που ανεβασα σε προηγουμενο ποστ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 24, 2015 το ξερω...απαραμιλο στυλ!!!να γνωριστουμε στο βουνο!!!πως σε λενε να πω τον κωστα?? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 24, 2015 Οπωσδηποτε να τα πουμε απο κοντα Τασος ονομαζομαι. Ρωτα τον Κωστα οτι θες. 30 Δεκ.επιστρεφω Κοζανη οποτε πινουμε και καφεδακι. Μεχρι τοτε καλες γιορτες. Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 25, 2015 (edited) Κώστα, τα watea (επειδή έχω το προπέρσινο μοντέλο) πως τα βλέπεις; Εξαιρετικό κατά την ταπεινή γνώμη μου. Ελπίζω να μην έπαθες μεγάλη ζημιά. Edited December 25, 2015 by Koumparos Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted December 25, 2015 Εγω ειμαι ο Τασος. Ο Κωστας ειναι ο φιλος μου. Τωρα για τα watea σε πιστα που τα κυκλοφορω ειναι τελεια ευκολο σκι με καλο κρατημα. Στον παγο μετρια. Εκτος δεν τα εχω δοκιμασει και ελπιζω να μη μου μεινει η απορια. Οσο για τη ζημια εκτος απο πατο βρηκε και το μαχαιρι με μικρη παραμορφωση. Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 25, 2015 Ευχαριστώ. Για εκτός είναι πάρα πολύ καλά. Τα έχω δοκιμάσει εγώ. Συγνώμη για το λάθος στο όνομα. Τέλος του off topic!!! Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 27, 2015 Βασιλίτσα, Κυριακή 27-12-2015, ώρα 18:30.Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ευχαριστεί για την παρουσία σας για 5ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο στο Χ/Κ Βασιλίτσας, το οποίο παραμένει για 29 ημέρες σε συνεχή λειτουργία, παρόλο την απουσία χιονόπτωσης την περίοδο αυτή.Ακόμη, η Διοίκηση σας ανακοινώνει, ότι για αύριο Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή.Επισημαίνεται, ακόμη, ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibusτου Χ/Κ.για την Επιτροπή Διοίκησηςο ΠρόεδροςΘωμάς Καραγιάννης 27-12-2015 - Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών - Vasilitsa Ski Center 6 Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 28, 2015 Βασιλίτσα, Δευτέρα 28-12-2015, ώρα 17:00. ΗΔιοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει, ότι για αύριο Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, θα είναι σε λειτουργία οι εξήςαναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή. Επισημαίνεται, ακόμη, ότι: 1) ο 3θέσιοςαναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ωςσύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίσταμεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεσητων χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ. 4 Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted December 29, 2015 Εχουμε κάποιαιδέα ,σε τι κατάσταση είναι το 2πλο;...Ελιμεία; Υπάρχει πιθανότητα-δυνατότητα λειτουργίας από Μιγδάνη πλευρά για πρωτοχρονιά; Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 29, 2015 H πίστα του 2πλου είναι σε καλή κατασταση,η ελιμεία έχει αρχιζει να βγαζει πετρούλες,θέλει προσοχή και χαμηλές ταχύτητες. Τα εκτός τα ξεχνάς όπως και τον Μιγδάνη, Τυμφαία.Επίσης κλειστή είναι και η συνδετική από ελιμεία για 2πλο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
satiros 3 Report post Posted December 30, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμη από τους γνώστες της περιοχής και του ΧΚ για τον καιρό.. Βλέπω στην πρόγνωση χιονοπτώσεις φούλ ένα τριήμερο (απο σήμερα). Έχουμε κλείσει 2-6/1 για να έρθουμε Βασιλίτσα. ΘΑ είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω προς τα πανέμορφα μέρη σας.. Το θέμα είναι : Θα κάνουμε σκι να ευχαριστηθούμε τι λέτε? Ή θα παίζει ομίχλη, κλειστοί αναβατήρες κτλ?? Thanks WARNING: Windsurfing may easily cause a lifetime addiction that can affect your performance at work, the way you interact with people and the ability to contribute to society. Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 30, 2015 Πιστεύω θα το ευχαριστηθήτε. Τα προγνωστικά είναι καλά. Κυρίως από Δευτέρα. Αν, χτύπα ξύλο, κάποιες μέρες δεν κάνετε σκι λόγω καιρού (αμφιβάλλω να μην κάνετε), θα ευχαριστηθήτε ομορφιά, φιλοξενία και καλό φαί. Παίζει να είμαι εκεί, αυτές τις μέρες. Να έχεις το pm στο 8-20 για να βρεθούμε, αν θέλετε. Share this post Link to post Share on other sites