Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Μονο στο κεντρικο λιφτ ανεβαίνουν πολλοί οι οποίοι δεν κάνουν σκι,απλά για μια βόλτα στην κορυφή. Οσο για τα παιδιά από την Εδεσσα...περιμενω τηλέφωνο!!!

• Like 1

ειναι καποιος για παμποροβο κυριακη πρωι ..ειμαι σολο δεν εχω ιχ ... :crybaby:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Πριν λιγο γυρισαμε. Λειτουργει ανεπισημα με 4 πιστες. Σαββατο ειναι η εναρξη.post-6832-0-11967700-1481237335_thumb.jpg post-6832-0-87561700-1481237380_thumb.jpg post-6832-0-52677000-1481237421_thumb.jpg post-6832-0-27897100-1481237465_thumb.jpg

• Like 12

Πριν λιγο γυρισαμε. Λειτουργει ανεπισημα με 4 πιστες. Σαββατο ειναι η εναρξη.attachicon.gif20161208_115402.jpg attachicon.gif20161208_115411.jpg attachicon.gif20161208_104745.jpg attachicon.gif20161208_115435.jpg

Χρηστο πως ηταν; ακμες πιανανε παντου; πιστες χωρις τεχνητο ανοιγανε; πιες ανοιξανε και πιες δουλευανε για να ανοιξουν; το τελαυταιο καρεκλακι που βαλανε και δεν εξυπηρετει πεζους, θα το δουλεψουν το ΣΚ; την ωραια πιστα που εξηπηρετει, ριχνουν τεχνητο;

ΥΓ εχω μεγαλη απορια απο που το εμαθες και πηγες; καλα για το οτι δεν το εγραψες απο πριν.......κιτρινη χατηρικα :-))))

Άντε να έρθει το Σάββατο να τσουλήσουμε... [emoji14]

Στάλθηκε από το κινητό μου...

• Like 2

1162895.jpg

Άντε να έρθει το Σάββατο να τσουλήσουμε... [emoji14]

Στάλθηκε από το κινητό μου...

Θες να τα ακούσεις και εσύ τώρα...

• Like 2

Χρηστο πως ηταν; ακμες πιανανε παντου; πιστες χωρις τεχνητο ανοιγανε; πιες ανοιξανε και πιες δουλευανε για να ανοιξουν; το τελαυταιο καρεκλακι που βαλανε και δεν εξυπηρετει πεζους, θα το δουλεψουν το ΣΚ; την ωραια πιστα που εξηπηρετει, ριχνουν τεχνητο;

ΥΓ εχω μεγαλη απορια απο που το εμαθες και πηγες; καλα για το οτι δεν το εγραψες απο πριν.......κιτρινη χατηρικα :-))))

Βραδυ προηγουμενης μου τηλεφωνησε Βουλγαρος. Εχεις δικιο sorry βρε Γρηγορη αλλα δεν εχω και το τηλεφωνο σου. Χτες πηγαμε με τον Κυριακο αλλα οπως εγραψες παραπανω γινοταν χαμος απο κοσμο! Δουλευαν ολα τα lift, ανοιξαν και την 5 (κοκκινη) η 1 μεγαλη μπλε ανοικτη χωρις πετραδακια κλπ ανοιχτες ολες οι κεντρικες μεσα στο δασος,ενταξει καλα ηταν στην τελικη καναμε καμια 35αρια χλμ. Το χιονι γλυστραγε λιγο παραπανω και παγο ειχε απ το μεσημερι και μετα στη μεση της πιστας οποτε πιασαμε τις ακρες οπως παντα και ολα τελειωσαν ομορφα. 16:25 πηραμε το τελευταιο lift (Stoikite) με τον μουρλαμενο που εμπλεξα!

• Like 1

κυριακο ενα αυτοκολητο βασιλιτσα να μου θυμησεις να σου δωσω για το κρανος :P

υγ πολυ λαος ρε παιδια!!!

• Like 3

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!