Blue hunter 1,147 Report post Posted December 6, 2016 Μονο στο κεντρικο λιφτ ανεβαίνουν πολλοί οι οποίοι δεν κάνουν σκι,απλά για μια βόλτα στην κορυφή. Οσο για τα παιδιά από την Εδεσσα...περιμενω τηλέφωνο!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 8, 2016 ειναι καποιος για παμποροβο κυριακη πρωι ..ειμαι σολο δεν εχω ιχ ... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 8, 2016 Πριν λιγο γυρισαμε. Λειτουργει ανεπισημα με 4 πιστες. Σαββατο ειναι η εναρξη. 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 9, 2016 Πριν λιγο γυρισαμε. Λειτουργει ανεπισημα με 4 πιστες. Σαββατο ειναι η εναρξη.20161208_115402.jpg 20161208_115411.jpg 20161208_104745.jpg 20161208_115435.jpg Χρηστο πως ηταν; ακμες πιανανε παντου; πιστες χωρις τεχνητο ανοιγανε; πιες ανοιξανε και πιες δουλευανε για να ανοιξουν; το τελαυταιο καρεκλακι που βαλανε και δεν εξυπηρετει πεζους, θα το δουλεψουν το ΣΚ; την ωραια πιστα που εξηπηρετει, ριχνουν τεχνητο; ΥΓ εχω μεγαλη απορια απο που το εμαθες και πηγες; καλα για το οτι δεν το εγραψες απο πριν.......κιτρινη χατηρικα :-)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 9, 2016 Άντε να έρθει το Σάββατο να τσουλήσουμε... [emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 9, 2016 Άντε να έρθει το Σάββατο να τσουλήσουμε... [emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... Θες να τα ακούσεις και εσύ τώρα... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 11, 2016 Χρηστο πως ηταν; ακμες πιανανε παντου; πιστες χωρις τεχνητο ανοιγανε; πιες ανοιξανε και πιες δουλευανε για να ανοιξουν; το τελαυταιο καρεκλακι που βαλανε και δεν εξυπηρετει πεζους, θα το δουλεψουν το ΣΚ; την ωραια πιστα που εξηπηρετει, ριχνουν τεχνητο; ΥΓ εχω μεγαλη απορια απο που το εμαθες και πηγες; καλα για το οτι δεν το εγραψες απο πριν.......κιτρινη χατηρικα :-)))) Βραδυ προηγουμενης μου τηλεφωνησε Βουλγαρος. Εχεις δικιο sorry βρε Γρηγορη αλλα δεν εχω και το τηλεφωνο σου. Χτες πηγαμε με τον Κυριακο αλλα οπως εγραψες παραπανω γινοταν χαμος απο κοσμο! Δουλευαν ολα τα lift, ανοιξαν και την 5 (κοκκινη) η 1 μεγαλη μπλε ανοικτη χωρις πετραδακια κλπ ανοιχτες ολες οι κεντρικες μεσα στο δασος,ενταξει καλα ηταν στην τελικη καναμε καμια 35αρια χλμ. Το χιονι γλυστραγε λιγο παραπανω και παγο ειχε απ το μεσημερι και μετα στη μεση της πιστας οποτε πιασαμε τις ακρες οπως παντα και ολα τελειωσαν ομορφα. 16:25 πηραμε το τελευταιο lift (Stoikite) με τον μουρλαμενο που εμπλεξα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 11, 2016 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 11, 2016 κυριακο ενα αυτοκολητο βασιλιτσα να μου θυμησεις να σου δωσω για το κρανος υγ πολυ λαος ρε παιδια!!! 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites