snowizard 0 Report post Posted December 14, 2004 Ελα παιδες πριν απο ενα μηνα περιπου μπηκα κι εγω στο club των HEADαδων και αγορασα το cyber x60 (μεταχειρισμενο) με δεστρα καινουρια SL100 FULL DIAGONIAL για πειτε μοθ την αποψη σας για την αγορα μου.Περιμενω Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
ΝΙΚΟΣ 45 Report post Posted December 14, 2004 Ελα παιδες πριν απο ενα μηνα περιπου μπηκα κι εγω στο club των HEADαδων και αγορασα το cyber x60 (μεταχειρισμενο) με δεστρα καινουρια SL100 FULL DIAGONIAL για πειτε μοθ την αποψη σας για την αγορα μου.Περιμενω Eγω εχω τα x-50 1.77cm τα εχω τριτη χρονια φετος λιγο δυσκολα στην αρχη μου φανηκαν αλλα οσο βελτιωνεσε δειχνουν την αξια τους.Παντως σιγουρα ειναι πολυ σταθερα σε πιο γρηγορες καταβασεις.Ποσο τα πηρες περιπου αν επιτρεπετε;Εγω ειχα δωσει περιπου 450 ευρω καινουργια με τη δετρα φυσικα Power select 110[/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 15, 2004 Welcome to the HEAD club! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 15, 2004 Εδωσα 70€ για δεστρα απο 105€ και αλλα 70€ για πεδιλο το οποιο ηταν μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 15, 2004 Τσαμπέ την έβγαλες....Άντε καλές καταβασιές Quote Share this post Link to post Share on other sites