Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
makdan

Κριτικές Για Armada Tst 15/16

Recommended Posts

Δε ξέρω από γερμανικά. Αλλά με λίγο μεταφρασο - googlαρισμα θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Εκτός από το μήκος τις μπότας ,στις άλλες 5 επιλογές που έχει επιλέγεις την standar =Hersteller Empfehlung αν θες να τα τρυπήσεις στη μεση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

To standard είναι για να τα τρυπήσουν στην μέση

Επειδή δεν έχω ξαναπάρει πέδιλα από το μαγαζί αυτό, τα γράφω με επιφύλαξη. Εγώ θα επέλεγα το standard, για τρύπημα στη μέση ( το προτεινόμενο δηλαδή του εργοστασίου ). Αλλά για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, αν γίνει καμιά στραβή, καλύτερα επέλεξε την τελευταία επιλογή και ρώτα τους. Θεωρώ ότι η standard και η προτελευταία επιλογή θα είναι ουσιαστικά η ίδια.

1162895.jpg

Εγώ από εκεί που αγόρασα είχε default το εργοστασιακό....αν ήθελες κάτι άλλο απλά το έγραφες στην φόρμα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω την εντύπωση πως ο Μανώλης (Kaps) είχε παραγγείλει από το εξωτερικό τα s3 του και του ήρθαν μια χαρά μαζί με τις δεστρες

Yeap!

Εγω παντως εμπιστευομαι τους ξενους. Μια χαρα θα τα τρυπησουν!!!!!

Edited by kaps
  • Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μην είσαι τόσο σίγουρος ...

Σε σκι φίλου που τα παρήγγειλε με ορειβατικές στον

(με πμ το site) τα τρύπησαν οτι ναναι ( παράκεντρα , μπρος πισω ) , τους τα στέλνει πισω του στέλνουν αλλα εξίσου τρυπημένα στο γάμο του Καραγκιόζη κι οταν τους ξανστελνει φωτό με τα εξόφθαλμα στραβά τρυπήματα , του απαντάνε οργισμένα , πάνε να τον βγάλουν τρελό και του λένε δε σου ξανά πουλάμε τίποτα . Αποτελεσμα αρκετά χαμένα λεφτά από τα έξοδα αποστολής πέρα δώθε .

Έχω πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί πράγματα χωρίς κανένα πρόβλημα , αλλα δεν έχω τρύπησει ποτέ σκι .

Edited by Δεν Ξενερώνω!

Γειά σε όλους κ πάλι...τελικά μετα από τηλ επικοινωνία (μέσω φίλου που μιλάει γερμανικά) στην εταιρία,η επιλογή για το τρύπημα στη μέση ειναι η πρώτη δηλαδή η standar=Hersteller Empfehlumg το γράφω για διευκόλυνση σε μελλοντικούς αγοράστες....σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!!!

• Like 4