Jump to content

Captain Powder

Χρήστης Forum
 • Content Count

  1,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Captain Powder last won the day on April 8 2020

Captain Powder had the most liked content!

Community Reputation

2,063 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Καπανδρίτι
 • Ενδιαφέροντα
  Ski, windsurfing , mountain bike,aviation .

Recent Profile Visitors

3,029 profile views
 1. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του εκχιονισμού , γιατί το υπάρχον σχήμα δεν δουλεύει . Τα συνεργεία του Δήμου που καθαρίζουν από τη μεριά της Αράχωβας δεν μπορούν να κρατήσουν το δρόμο καθαρό λόγω της έλλειψης Ρολμπά . Προσπαθούν με τα μαχαίρια και τα JCB να καθαρίσουν , αλλά το χιόνι ξαναπέφτει στο δρόμο ανακατεύεται με το αλάτι, δημιουργείται μια στρώση παγωμένου λασπόχιονου που με τα σπινιαρίσματα γίνεται υγρός πάγος , πέφτει κι άλλο χιόνι από πάνω και κάθε πρωί γίνεται χαμός στο ανέβασμα .
 2. Μια χαρά είναι ο συνδυασμός κράνος, μάσκα όρασης, μάσκα ιατρική . Το δοκίμασα δώδεκα μέρες , κανένα πρόβλημα.
 3. Αν και δεν είμαι θιγόμενος, έχω ετήσια , θεωρώ πως αν η δέσμευση ημερομηνίας στην έκδοση κάρτας δεν έχει να κάνει με τα μέτρα κατά του κόβιντ, θα είναι από τις χειρότερες καταχρηστικές πρακτικές που έχει εφαρμόσει η ΕΤΑΔ στην ιστορία του ΧΚΠ.
 4. Καλημέρα σας φίλοι. Έχω μια απορία. Υποτίθεται πως η κράτηση κάρτας για συγκεκριμένη μέρα γίνεται για να ξέρουν πόσοι σκιέρ μπορούν να είναι στο βουνό την συγκεκριμένη μέρα λόγω των μέτρων κατά του Κόβιντ . Αυτές τις μέρες είδαμε να κόβουν κάρτες στα εκδοτήρια μέχρι να κλείσει το χιονοδρομικό. Χιλιάδες σκιέρ και επισκέπτες, στα όρια της χωρητικότητας του χιονοδρομικού ανεξάρτητα από Κόβιντ . Ξέρει κάποιος τι ισχύει;
 5. Παιδιά πρόβλημα χιονιού δεν υπάρχει . Κάνω 10 μέρες σερί και προσέχοντας στα «ύποπτα» σημεία δεν έχω πατήσει ούτε χαλίκι . Από αύριο δε , θα χιονίζει για μια εβδομάδα . Έλλειψη μυαλού υπάρχει ..
 6. Τι γίνεται με τα μέτρα κατά της διασποράς του κόβιντ στο ΧΚΠ ; Καλά ευχαριστώ . Κανείς δεν ελέγχει πλέον πιστοποιητικά , μάσκες κλπ . Το σύστημα έχει αρχίσει να ρετάρει. Έλλειψη προσωπικού , κούραση ; Ότι και να είναι δεν πάμε καλά ..
 7. Πρωτοχρονιά με καταπληκτική μέρα ! Τέλειος καιρός ,hero snow, άριστο πάτημα ,μηδενικές ουρές . Πρώτο σκι με φίλους μετά από δυο χρόνια με τις καλύτερες συνθήκες . ΥΓ1 και το εκτός παίζει , σν και όχι άψογο . ΥΓ2 τι καρακίτς κοτέτσια είναι αυτά έξω από το σαλέ του 1950 ;;
 8. Ελπίζω να μην κάνουμε τις ετήσιες με πατάτες στο φούρνο .. Κάτι φήμες λένε για κλείσιμο μετά τις γιορτές . Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό ;
 9. Υποθέτουμε λοιπόν πως έχει χαλάσει το Rolba ? Θα επισκευαστεί ? Στα στενά σημεία με πολύ χιόνι πάντως χωρίς αυτό θα υπάρχει μόνιμα πρόβλημα, αφού όπως λες το χιόνι ξαναπέφτει στο δρόμο και φτου από την αρχή.. Στο κατέβασμα ,κατά τις 4:15 κολλήσαμε από γκασμά με θηριώδες μερσεντοτζίπ, ο οποίος ήταν ανίκανος να διαχειριστεί το πεντάλ του φρένου . Κάθε τόσο το γύριζε τετακέ ,κατέβαιναν κάποιοι ευσυνείδητοι, του το ίσιωναν και μετά από 100 μέτρα ο λεβέντης το ξαναδίπλωνε. Μέχρι που απηύδησε κάποιος και του το πήρε και το κατέβασε 500 μέτρα πιο κάτω . Τι είναι αυτοί ρε ????
 10. Μετά από πολλά χρόνια ανέβηκα στο ΧΚΠ μετά τις 12 , έχοντας επίγνωση της επικείμενης ταλαιπωρίας . Δεν θα σχολιάσω την ασχετοσύνη των ανθρώπων που ανεβαίνουν στο βουνό απροετοίμαστοι και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο δρόμο , αλλά κάτι που δεν συνειδητοποιούσα εξαρχής και πιστεύω πως είναι αιτία μεγάλου μέρους των δυσχερειών στον αποχιονισμό . Στα οχήματα αποχιονισμού δεν περιλαμβάνονταν καθόλου Rolba , τα μηχανήματα που ρουφάνε και εκτοξεύουν το χιόνι μακριά . Αντίθετα υπήρχαν JCB που στα σημεία με πολύ χιόνι προσπαθούσαν να το σπρώξουν έξω από το δρόμο , με όχι ιδιαίτερη επιτυχία. Γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει και ο αποχιονισμός γίνεται έτσι ; Είναι κάτι προσωρινό ;
 11. https://www.facebook.com/parnassosski.gr/photos/a.4878908938794043/4933670873317849/ μας γκάστρωσαν μέχρι να το ανακοινώσουν μέσα στη νύχτα. εγώ περίμενα όσο μπορούσα και τελικά κανόνισα κάποια δουλειά για αύριο ,οπότε το χάνω .
 12. Καλημέρα φίλοι . Έχει ανοίξει το ΧΚΠ ? Γιατί στη Panomax φαίνεται Βάκχος να λειτουργεί και στο χιόνι ωραιότατα ίχνη .
 13. https://www.bestboards.gr Όνομα και πράμα !
×
×
 • Create New...