Jump to content

Captain Powder

Χρήστης Forum
 • Content Count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Captain Powder last won the day on April 8 2020

Captain Powder had the most liked content!

Community Reputation

2,086 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Καπανδρίτι
 • Ενδιαφέροντα
  Ski, windsurfing , mountain bike,aviation .

Recent Profile Visitors

3,273 profile views
 1. Να ευχόμαστε να μην έχουμε ατύχημα στα βουνά μας . Απο το fb :
 2. Ο Παρνασσός είχε βάλει RD350 και του έφυγε στη στροφή 😁
 3. Το πάτημα φέτος είναι εξαιρετικό !
 4. Ας μπουν μόνο καμπίνες , όσες παίρνει , στον Ερμή να τελειώνουμε με αυτό τον τραγέλαφο, καρέκλες να πηγαίνουν αλλά να μην γυρίζουν . Γιατί να επανασχεδιαστεί δεν προβλέπεται .
 5. Έχεις να δεις πολλά ακόμη 😂😂😂
 6. Καλή χρονιά χιονοστερημένα μου αδέρφια . Σας έχω καλά νέα . Σήμερα το πρωί διασχίζοντας την Ιταλία από Βορρά μέχρι Νότο ,έφτασα στην Λαμέζια στην Καλαβρία και σε όλη τη διαδρομή , μέχρι και στα λοφάκια γύρω από την παραλιακή πόλη είχε χιονίσει . Κεντρικη Ιταλία κάθε ξεφτιλισμένο ύψωμα μοιάζει με Χοκάιντο . ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΜΑ ! ΥΓ Νωρίτερα είχα πάει Μπεργκαμο -Λούρδη και το ξημέρωμα πάνω από τις φρέσκο χιονισμένες Άλπεις ήταν συγκλονιστικό . Όλα τα χιονοδρομικά κομπλέ , ατέλειωτη ασπρίλα !
 7. Η 6 δεν ήταν κλειστή ούτε την Πέμπτη που είχε προπόνηση ,ούτε την Παρασκευή για τους αγώνες. Εκεί ήμουν . Ήταν διαθέσιμο το μισό πλάτος της πίστας , υπεραρκετό για να κάνεις σκι . Γενικά όταν έχει αγώνες εκεί ποτέ δεν κλείνει εντελώς , απλά γίνεται στενότερη .
 8. @ΜΙΚ Αν είσαι αρχηγός μονομελούς ομάδας και θαφτείς από χιονοστιβάδα , τα arva, probe, shovel, θα σου είναι όσο χρήσιμα ήταν τα κτερίσματα στο τάφο του Τουταγχαμών .
 9. Έχεις κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες ?
 10. Σε όσα λέει ο ΜΙΚ για το θρίλερ που ζήσαμε την Κυριακή με τα σκι και τα σνόουμπορντ να μας κάνουν κόντρα ξύρισμα και να αναρωτιόμαστε αν θα γίνουμε Αλ Πατσίνο Scarface, η θα μας λιώσουν οι καμπίνες ,να προσθέσω και την άγνοια κινδύνου του κόσμου και την αφασία των υπευθύνων . Ήδη από τις 9:30 και μετά άρχισα να αισθάνομαι πολύ ανήσυχος για ενδεχόμενο ποδοπάτημα . Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα να παραμείνω και όχι να φύγω για Φτερόλακα , εφόσον τα παιδιά μου έπρεπε να παραμείνουν γιατί είχαν προπόνηση . Το ότι δεν έγινε ατύχημα είναι θαύμα . Μπροστά μου ήταν δύο μαμάδες με παιδάκια που είχαν ξαπλώσει πάνω στα σκι και ανατρίχιαζα στη πιθανότητα να αρχίσει να κινείται ξαφνικά η ανθρώπινη μάζα και να τα λιώνει . Όταν το ανάφερα στη μια , μου την είπε πως θέλω να τους φάω τη σειρά . Ο κόσμος δεν νιώθει .. Η διαχείριση του πλήθους (or the lack of it) ήταν εγκληματική , ενώ η αδιαφορία για ενημέρωση απλά προσβλητική για την αξιοπρέπεια των πελατών . Όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους στιβαγμένους , με πιθανότητα ποδοπατήματος , το αν και πότε θα ανοίξουν τα λιφτ είναι ασήμαντο πρόβλημα . Παντελής έλλειψη σχεδίου, παθητική στάση ,αδυναμία εκτίμησης του κινδύνου χαρακτήρισε τη διαχείριση αυτής της κρίσης από τη διοίκηση του ΧΚΠ. Ολική αποτυχία και τρελή κωλοφαρδία που δεν τους πέθανε κόσμος «στη βάρδια τους». Ο νόμος του Μέρφι όμως είναι αμείλικτος . Η καλή τύχη δεν θα διαρκεί για πάντα . Αυτό ήταν ένα δωρεάν μάθημα . Το επόμενο θα πληρωθεί ακριβά .
 11. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του εκχιονισμού , γιατί το υπάρχον σχήμα δεν δουλεύει . Τα συνεργεία του Δήμου που καθαρίζουν από τη μεριά της Αράχωβας δεν μπορούν να κρατήσουν το δρόμο καθαρό λόγω της έλλειψης Ρολμπά . Προσπαθούν με τα μαχαίρια και τα JCB να καθαρίσουν , αλλά το χιόνι ξαναπέφτει στο δρόμο ανακατεύεται με το αλάτι, δημιουργείται μια στρώση παγωμένου λασπόχιονου που με τα σπινιαρίσματα γίνεται υγρός πάγος , πέφτει κι άλλο χιόνι από πάνω και κάθε πρωί γίνεται χαμός στο ανέβασμα .
 12. Μια χαρά είναι ο συνδυασμός κράνος, μάσκα όρασης, μάσκα ιατρική . Το δοκίμασα δώδεκα μέρες , κανένα πρόβλημα.
×
×
 • Create New...