Jump to content
leonidastria

Καταστήματα Ειδών Χιονοδρομίας Στην Ελληνική Επικράτεια

Recommended Posts

Οχι δεν αναβαινουν προσφορες ,δεν ειμαστε διαφημιστικη εταιρεια. Απλα παρεχουμε την πληροφορια .

• Like 4

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Θεσσαλονίκη

Happy Mountain:

http://shop.happymountain.gr/shop/products

Ιωάννινα:

Fifth Element

http://www.fifthelement.gr/

Οι χορηγοι μας-καταστηματα βρισκονται σε περιοπτη θεση Κυριακο.

• Like 1

Σοφοκλής

Οχι δεν αναβαινουν προσφορες ,δεν ειμαστε διαφημιστικη εταιρεια. Απλα παρεχουμε την πληροφορια

οταν δινεις στο συναδελφο χομπιστα μια πληροφορια δεν ειναι διαφημηση κατα τη γνωμη μου αλλα εξυπηρετηση και απο κει και περα κρινει τη πληροφορια που δινω

Δεν νομιζω πως η αναφορα σε συγκεκριμενη προσφορα που μπορει να ενδιαφερει το χιονοδρομικο κοινο ειναι κακο. Ισα ισα, το snowclub είναι και διακριτικό με τις χορηγιες και υπερ της αντικειμενικοτητας. Φυσικα δεδομένου πως δεν μιλαμε για μεθοδευμενες καταστασεις πχ συγκεκριμενος χρηστης προωθει κ προβάλλει συγκεκριμενο καταστημα, επαναλαμβανομενα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Δεν νομιζω πως η αναφορα σε συγκεκριμενη προσφορα που μπορει να ενδιαφερει το χιονοδρομικο κοινο ειναι κακο. Ισα ισα, το snowclub είναι και διακριτικό με τις χορηγιες και υπερ της αντικειμενικοτητας. Φυσικα δεδομένου πως δεν μιλαμε για μεθοδευμενες καταστασεις πχ συγκεκριμενος χρηστης προωθει κ προβάλλει συγκεκριμενο καταστημα, επαναλαμβανομενα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι προσφορές ρε παιδια ; Δεν έχω δει ποτε καμια προσφορα σε κανένα σαιτ που να αφορα το κοινο του snowclub. Ότι προσφορα και έκπτωση βγαίνει στο σσιτ κάθε εταιρείας. Ειναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτές τις εκπτώσεις και προσφορές ; Όποιος ενδιαφέρεται για κατι πάντα κάνει μια έρευνα αγοράς και μετά προβαίνει σε οποιαδήποτε αγορά. Και μόνο η πληροφορία που προσφέρουμε ειναι τεράστια βοηθεια στο χιονοδρομικό κοινο.

Sent from mTalk

Edited by leonidastria
  • Like 1

Σοφοκλής

Βασικα οταν μιλαμε για Ελληνικα E-SHOP του χωρου μαλλον θα πρεπει να γελαμε παρα να ασχολουμαστε.......

Το βασικο ειναι τα μελη να εχουν την αναγκαια πληροφορια για να αποφασισουν απο που θα αγορασουν. Αυτο ειναι καθηκον του Συλλογου!!! Πραγματικα εν ετει 2016 δεν καταλαβαινω την απαγορευση δημοσιευσης αλλων e-shop ή προσφορας τους, αν δεν ειναι Χορηγοι....... Τραγικο αν συνεχιστει κατι τετοιο.... Αυτο σημαινει οτι ο Συλλογος βαζει το συμφερον του ιδιου κ των χορηγων πανω απο το συμφερον των ιδιων των μελων του!!!!!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Τι προσφορές ρε παιδια ; Δεν έχω δει ποτε καμια προσφορα σε κανένα σαιτ που να αφορα το κοινο του snowclub. Ότι προσφορα και έκπτωση βγαίνει στο σσιτ κάθε εταιρείας. Ειναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτές τις εκπτώσεις και προσφορές ; Όποιος ενδιαφέρεται για κατι πάντα κάνει μια έρευνα αγοράς και μετά προβαίνει σε οποιαδήποτε αγορά. Και μόνο η πληροφορία που προσφέρουμε ειναι τεράστια βοηθεια στο χιονοδρομικό κοινο.

Sent from mTalk

Λεωνίδα στην ύπαρξη αυτού εδώ http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showforum=124 αναφέρομαι. Προφανώς και δεν θα κάθεται κάποιος να το ενημερώνει, ωστόσο αν ένα μέλος του forum θέλει να μοιραστεί μία πληροφορία-προσφορά με τους υπολοίπους, δεν θεωρώ ότι θίγει κανέναν, εφόσον αυτό γίνεται με σκοπό την πληροφόρηση. Το πως θα διαχειριζόμαστε την πληροφορία για να μην είναι διαφήμιση, είναι άλλο θέμα.

Γιώργο δεν διαφωνώ να βγει κάποιος και να πει ,παιδια στο τάδε μαγαζί "χαρίζουν" μπότες πχ. Άλλο ειναι αυτο και άλλο να γίνουμε μέσον διαφημισης του καθε μαγαζιου.

Sent from mTalk

Edited by leonidastria

Σοφοκλής

Η αποφαση για το τι θα γινει ποτε να την περιμενουμε?...............

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Είναι θέμα ημερών. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στο Hilton γιατί δε τα βρίσκουμε με τους θεσμούς. Λίγο υπομονή και θα βγουν ανακοινώσεις από τον υπουργό Χιονοδρομίας

Υ. Γ. Πέρα από την πλάκα, πολύ σύντομα

• Like 6

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

δε'ιτε και λίγο αυτό https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1CCWaj-eqGiftulgxMaFyf_2xEr8&hl=en_US

που το έχω από τότε.

όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ...

Στο

Καταστήματα Xιονοδρομικού Eξοπλισμού

υπάρχει ΥΠΟΦΟΡΟΥ - ΧΑΡΤΗΣ (έχασε το λινκ)

• Like 3