leonidastria 4,307 Report post #26 Posted October 11, 2016 Οχι δεν αναβαινουν προσφορες ,δεν ειμαστε διαφημιστικη εταιρεια. Απλα παρεχουμε την πληροφορια . 4 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #27 Posted October 11, 2016 Θεσσαλονίκη Happy Mountain: http://shop.happymountain.gr/shop/products Ιωάννινα: Fifth Element http://www.fifthelement.gr/ Οι χορηγοι μας-καταστηματα βρισκονται σε περιοπτη θεση Κυριακο. 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 966 Report post #28 Posted October 11, 2016 Οχι δεν αναβαινουν προσφορες ,δεν ειμαστε διαφημιστικη εταιρεια. Απλα παρεχουμε την πληροφορια οταν δινεις στο συναδελφο χομπιστα μια πληροφορια δεν ειναι διαφημηση κατα τη γνωμη μου αλλα εξυπηρετηση και απο κει και περα κρινει τη πληροφορια που δινω Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,342 Report post #29 Posted October 11, 2016 Δεν νομιζω πως η αναφορα σε συγκεκριμενη προσφορα που μπορει να ενδιαφερει το χιονοδρομικο κοινο ειναι κακο. Ισα ισα, το snowclub είναι και διακριτικό με τις χορηγιες και υπερ της αντικειμενικοτητας. Φυσικα δεδομένου πως δεν μιλαμε για μεθοδευμενες καταστασεις πχ συγκεκριμενος χρηστης προωθει κ προβάλλει συγκεκριμενο καταστημα, επαναλαμβανομενα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #30 Posted October 11, 2016 (edited) Δεν νομιζω πως η αναφορα σε συγκεκριμενη προσφορα που μπορει να ενδιαφερει το χιονοδρομικο κοινο ειναι κακο. Ισα ισα, το snowclub είναι και διακριτικό με τις χορηγιες και υπερ της αντικειμενικοτητας. Φυσικα δεδομένου πως δεν μιλαμε για μεθοδευμενες καταστασεις πχ συγκεκριμενος χρηστης προωθει κ προβάλλει συγκεκριμενο καταστημα, επαναλαμβανομενα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι προσφορές ρε παιδια ; Δεν έχω δει ποτε καμια προσφορα σε κανένα σαιτ που να αφορα το κοινο του snowclub. Ότι προσφορα και έκπτωση βγαίνει στο σσιτ κάθε εταιρείας. Ειναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτές τις εκπτώσεις και προσφορές ; Όποιος ενδιαφέρεται για κατι πάντα κάνει μια έρευνα αγοράς και μετά προβαίνει σε οποιαδήποτε αγορά. Και μόνο η πληροφορία που προσφέρουμε ειναι τεράστια βοηθεια στο χιονοδρομικό κοινο. Sent from mTalk Edited October 11, 2016 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,735 Report post #31 Posted October 11, 2016 Βασικα οταν μιλαμε για Ελληνικα E-SHOP του χωρου μαλλον θα πρεπει να γελαμε παρα να ασχολουμαστε....... Το βασικο ειναι τα μελη να εχουν την αναγκαια πληροφορια για να αποφασισουν απο που θα αγορασουν. Αυτο ειναι καθηκον του Συλλογου!!! Πραγματικα εν ετει 2016 δεν καταλαβαινω την απαγορευση δημοσιευσης αλλων e-shop ή προσφορας τους, αν δεν ειναι Χορηγοι....... Τραγικο αν συνεχιστει κατι τετοιο.... Αυτο σημαινει οτι ο Συλλογος βαζει το συμφερον του ιδιου κ των χορηγων πανω απο το συμφερον των ιδιων των μελων του!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,342 Report post #32 Posted October 11, 2016 Τι προσφορές ρε παιδια ; Δεν έχω δει ποτε καμια προσφορα σε κανένα σαιτ που να αφορα το κοινο του snowclub. Ότι προσφορα και έκπτωση βγαίνει στο σσιτ κάθε εταιρείας. Ειναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτές τις εκπτώσεις και προσφορές ; Όποιος ενδιαφέρεται για κατι πάντα κάνει μια έρευνα αγοράς και μετά προβαίνει σε οποιαδήποτε αγορά. Και μόνο η πληροφορία που προσφέρουμε ειναι τεράστια βοηθεια στο χιονοδρομικό κοινο. Sent from mTalk Λεωνίδα στην ύπαρξη αυτού εδώ http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showforum=124 αναφέρομαι. Προφανώς και δεν θα κάθεται κάποιος να το ενημερώνει, ωστόσο αν ένα μέλος του forum θέλει να μοιραστεί μία πληροφορία-προσφορά με τους υπολοίπους, δεν θεωρώ ότι θίγει κανέναν, εφόσον αυτό γίνεται με σκοπό την πληροφόρηση. Το πως θα διαχειριζόμαστε την πληροφορία για να μην είναι διαφήμιση, είναι άλλο θέμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #33 Posted October 11, 2016 (edited) Γιώργο δεν διαφωνώ να βγει κάποιος και να πει ,παιδια στο τάδε μαγαζί "χαρίζουν" μπότες πχ. Άλλο ειναι αυτο και άλλο να γίνουμε μέσον διαφημισης του καθε μαγαζιου.Sent from mTalk Edited October 12, 2016 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,735 Report post #34 Posted October 11, 2016 Η αποφαση για το τι θα γινει ποτε να την περιμενουμε?............... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,746 Report post #35 Posted October 11, 2016 Είναι θέμα ημερών. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στο Hilton γιατί δε τα βρίσκουμε με τους θεσμούς. Λίγο υπομονή και θα βγουν ανακοινώσεις από τον υπουργό Χιονοδρομίας Υ. Γ. Πέρα από την πλάκα, πολύ σύντομα 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post #36 Posted October 13, 2016 δε'ιτε και λίγο αυτό https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1CCWaj-eqGiftulgxMaFyf_2xEr8&hl=en_US που το έχω από τότε. όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ... Στο Καταστήματα Xιονοδρομικού Eξοπλισμούυπάρχει ΥΠΟΦΟΡΟΥ - ΧΑΡΤΗΣ (έχασε το λινκ) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites