Nifadas 707 Report post Posted November 30, 2016 Μιας και μπήκε στην προεφηβεία ο γιόκας μου και δυσκολεύομαι να τον αντιληφθώ λέω να τον αρχίσω σκι μπας και στρώσει η σχέση μας που περνάει κρίση αναζητώ λοιπον εξοπλισμό για σκι σε μεγεθος μαλλον ότι πιο μικρο υπαρχει αφου ο Γιωργακης ειναι 3,5 ετών ευπροσδεκτες προτάσεις για αγορα από ιδιωτη που δεν τα χρειαζεται πλεον ή καταστηματα 4 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 1, 2016 Θα κοιτάξω τι εχω αλλα νομιζω θα ειναι για μεγαλοτερο παιδι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 1, 2016 Έχω ένα κολπάκι που το θεωρώ εντελώς άχρηστο και γι' αυτό δεν το έχω χαρίσει κάπου τόσα χρόνια. Είναι ένα σύστημα που μπαίνει στις μύτες των σκι και τα ενώνει. Έτσι τα σκι δεν καβαλάνε και παίρνουν πανεύκολα τη σωστή θέση. Το παιδί κάνει σκι από τη πρώτη μέρα σαν ...επαγγελματίας. Το πρόβλημα είναι ότι το κόλπο αυτό δημιουργεί εξάρτηση και στο παιδί και στη μαμά του. Όταν προσπάθησα να το βγάλω αντιμετώπισα επανάσταση. Το παιδί δεν μαθαίνει σκι με αυτό και άλλα παρόμοια κολπα. Η δικιά μου τουλάχιστον έμαθε σωστά όταν ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε με δάσκαλο. Αν βέβαια υπάρχει κάποιος που το θέλει, ευχαρίστως να έρθει να το πάρει. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites