Spy 0 Report post Posted December 22, 2004 Σε λιγες ωρες τα μαζευω και φευγω για Cham. Ας ειμαι ο πρωτος λοιπον που θα ευχηθει σε ολες και σε ολους σας, καλες γιορτες, χρονια πολλα με υγεια και ενα 2005 που να ειναι η καλυτερη χρονια μεχρι τωρα ! Σπυρος Quote temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2004 Καλό σκι Σπύρο, καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά με υγεία Κάποιοι έχουν δυο μέρες δουλειάς ακόμα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 22, 2004 ...και αλλοι φευγουν για Αλπεις Σημερα χαραματα εφυγαν οι γονεις της Κ2 για Grindelwald, αργοτερα το πρωι ημουν στο αεροδρομιο για να αποχαιρετησω πολυ καλο φιλο που πεταγε για Ελβετια, αυριο φευγεις εσυ…τι θα γινει, ποιος θα με παρει στη βαλιτσα του?!!! Καλες γιορτες Σπυρο κ όπως ειπαμε στην επιστροφη.. :wink: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted December 22, 2004 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 23, 2004 Καλό ταξίδι... Κι εγώ θέλω να κάνω... snowboard! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 23, 2004 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted December 23, 2004 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚΙ και απο εμενα για οσους πανε εξω. Να ευχηθω και εγώ τωρα καλη χρονια και απο το 2005 και μετα να αρχισει the ice age Ακομη ευχομαι αυτο το σ/κ να τσουλισουμε ολοι μας. d45(Δημητρης) Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 23, 2004 ICE AGE.... ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites