Jump to content
speleoste

Χ. Κ. Βασιλίτσας 2017 - 18

Recommended Posts

αυριο πρωι απο κομβο κλειδιού επιβιβάζομαι σε λεωφορειο για βασιλιτσα ...ειναι αλλος απο το βόρειο τιμ

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Πολύ καλά και σήμερα.Αρκετή αναμονή σε ελιμεία και 2θέσιο.Όποιος ανέβει με υπομονή.

Όχι καινούργια πέδιλα!

(Προσωπική άποψη)

πολύ χάλια σήμερα...Για κάποιον που μένει μακρυα και έχει ώρες και εξωδα για να ανέβει οπος εγώ δ'εν αξίζε καθόλου...

αναμονή για κάρτα πάνω απο μισή ώρα....αναμονή για πιατάκι δεν κράτουσα και ρολόι αλλά πολύ ωρα...2 φορές ανέβηκα και κατέβηκα και εφυγα..πολυ ουρά..καινουριο σανίδι απο κάτω το διέλυσα...κρίμα.

Το 3πλό φαινονταν τέλειο αλλά κλειστό ακουσα οτι εχει ζημιά εδω και 3 μέρες δέν το ηξερα πρίν πάω, επίσης ακουσα οτι αυριο θα το ανοίξουν..

Δεν κράζω εγω φταίω που δέν είχα ενημερωθεί σωστά..

Στο 2πλό ακουσα ηταν καλά δέν το κατέβηκα ειχα ξενερώσει γενικά που εκανα χαρακιές στο καινουριο σανίδι και εφυγα..

Και αύριο κλειστό το 3πλο αλλά θα δώσουν τον μιγδανη...

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

(Προσωπική άποψη)

πολύ χάλια σήμερα...Για κάποιον που μένει μακρυα και έχει ώρες και εξωδα για να ανέβει οπος εγώ δ'εν αξίζε καθόλου...

αναμονή για κάρτα πάνω απο μισή ώρα....αναμονή για πιατάκι δεν κράτουσα και ρολόι αλλά πολύ ωρα...2 φορές ανέβηκα και κατέβηκα και εφυγα..πολυ ουρά..καινουριο σανίδι απο κάτω το διέλυσα...κρίμα.

Το 3πλό φαινονταν τέλειο αλλά κλειστό ακουσα οτι εχει ζημιά εδω και 3 μέρες δέν το ηξερα πρίν πάω, επίσης ακουσα οτι αυριο θα το ανοίξουν..

Δεν κράζω εγω φταίω που δέν είχα ενημερωθεί σωστά..

Στο 2πλό ακουσα ηταν καλά δέν το κατέβηκα ειχα ξενερώσει γενικά που εκανα χαρακιές στο καινουριο σανίδι και εφυγα..

Υπάρχει στο φβ μια ομάδα vassilitsa connecting People όπου κ βγαίνει η ενημέρωση του χιονοδρομικου.
  • Like 2

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Φήμες λένε ότι ήρθε και το ανταλλακτικό για το 3πλό

• Like 2

Χρηστάρα αύριο φεύγουμε,αναλαμβάνεις ενημέρωση-κουτσομπολιό.

• Like 3

Με το κουτσομπολιό δεν το χω!!!ωραία μέρα σήμερα κυρίως το πρωί γιατί μετά πλάκωσε κόσμος και σταμάτησα...το 2πλο τέλειο!!!χιόνι και πάτημα πολύ καλά φχαριστηθηκα στροφες!!!Ελίμεια και μιγδανης έχουν πέτρες θέλει κ άλλο χιόνι και κάμποσο μάλιστα...και 2 φώτο μια οι συνφορουμιτες crs,marakidiet,proedros και ο γέροσμολικας!!!άντε καλή μας σεζον60255eadae90b58d373bdca6b8844821.jpg4f13112049026de9814f8419274b7339.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 15

επιστροφη πριν λιγο απο βασιλιτσα ..αν και μιτσελανο μας αποθανάτισε με το καλημερα

αν και δευτερη φορα στο βουνο .πρωτη στο διπλο ..χιονι καλο - καιρος καλος -πιστες καλες -παρεα καλη ....δύστυχος και κοσμος πολύ

Ουρα σχετικα πολύ με αποτελεσμα να χαλαστή καπως η πιστα ....αν και για μενα ητανε η πρωτη φορα μου για φετος εκανα αρκετες κατεβασιες μαζι με τα παιδια απο αθηνα --αποτελεσμα αχχχ!! τα ποδαρακια μου

λοιπον πρωι πρακτορειο ε965ef-1416951363.jpg αψογο σε ολα του εξυπηρέτηση στα παντα - συνοδος ελενα ..ΑΡΙΣΤΗ καφε κρουασαν καραμελα ....μα!! σε ποια πτήση ειμαστε συστήνω καργα..και σιγουρα θα το επαναλαβω..

τωρα αρνητικο και εδω ...

τουαλετες μηδεν καποιο στασίδι στα λιφτ μηδέν. κάνας καδος για σκουπίδια μηδέν ..σαλε = το χάνι τις Γραβιάς μονο η ναργιλέδες ελειπαν .....συντομα θα ανεβασω και φωτο ................αλλα σκι ευχαριστιθικα :thumbup:

• Like 8

Οκτώ απίστευτες ημέρες στη βουνάρα δυστυχώς έφτασαν στο τέλος.

Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.Είχαμε την τιμή να τσουλήσουμε με τον αποστάτη ☺president!!!Κάποιοι πήγανε να τσιπουράρουνε νωρίς☺☺☺

• Like 3

Ευχαριστούμε πολύ και το πάντα πρόθυμο προσωπικό του χιονοδρομικού!

Καλή και ασφαλή Χρονιά!!!!

Edited by crs
  • Like 1

Οκτώ απίστευτες ημέρες στη βουνάρα δυστυχώς έφτασαν στο τέλος.

Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.Είχαμε την τιμή να τσουλήσουμε με τον αποστάτη ☺president!!!Κάποιοι πήγανε να τσιπουράρουνε νωρίς☺☺☺

σας εψαχνα ρε συ...σε μια φαση αραξαμε στη κορυφη και δεν περασατε και πηγαμε μιγδανη....που ηταν χαλια...και αναγκαστικα πηγαμε για μπυρες...ειχε ζεστη θελαμε αναπληρωση υγρων χαχαχαχ

• Like 1

Λογικό να πάτε για μπύρα,αφού ο "κινέζος" κουβαλάει το σακίδιο χωρίς νερό!

Θα τα πούμε σύντομα.

• Like 2

Από το επόμενο ΣΚ επιστροφή στις επαλξεις. Καθημερινή αν εχει λεοφωρειο το εχουμε...

Έγινα president.

Λεωφορείο.

Edited by Dim
  • Like 2

carpe diem

θετικο !! το ρολοι του συλλογου μας ειναι σε λειτουργια στην αφετηρία του τριπλου ..

και εδω το χανι τις γραβιας

μπαίνεις - πεθαίνεις απο την καπνα και την εξυπηρέτηση :hope:

26196184_1780885351930932_52989898196818

• Like 2

αυτη την κυριακη !! ποιος ψήνετε για βασιλω ..

επιστροφη πριν λιγο απο βασιλιτσα ..αν και μιτσελανο μας αποθανάτισε με το καλημερα

αν και δευτερη φορα στο βουνο .πρωτη στο διπλο ..χιονι καλο - καιρος καλος -πιστες καλες -παρεα καλη ....δύστυχος και κοσμος πολύ

Ουρα σχετικα πολύ με αποτελεσμα να χαλαστή καπως η πιστα ....αν και για μενα ητανε η πρωτη φορα μου για φετος εκανα αρκετες κατεβασιες μαζι με τα παιδια απο αθηνα --αποτελεσμα αχχχ!! τα ποδαρακια μου

λοιπον πρωι πρακτορειο ε965ef-1416951363.jpg αψογο σε ολα του εξυπηρέτηση στα παντα - συνοδος ελενα ..ΑΡΙΣΤΗ καφε κρουασαν καραμελα ....μα!! σε ποια πτήση ειμαστε συστήνω καργα..και σιγουρα θα το επαναλαβω..

τωρα αρνητικο και εδω ...

τουαλετες μηδεν καποιο στασίδι στα λιφτ μηδέν. κάνας καδος για σκουπίδια μηδέν ..σαλε = το χάνι τις Γραβιάς μονο η ναργιλέδες ελειπαν .....συντομα θα ανεβασω και φωτο ................αλλα σκι ευχαριστιθικα :thumbup:

Πανε βρες κανενα δεντρο και κατουρα ρε προεδρε, αντρες ειμαστε κατουραμε ορθιοι :P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Πανε βρες κανενα δεντρο και κατουρα ρε προεδρε, αντρες ειμαστε κατουραμε ορθιοι :P

και φυσικα βρήκα σταθη - ενα ρομπολο ..κατσε καλα ....του οποιου η επομενη του αναπτυξη θα οφείλετε στην δικη μου υδρολίπανση ........ :evil:

αλλα στο βουνο ΣΤΑΘΗ υπαρχουν και πολλες γυναικες ...αυτες!!!!! ΠΟΥ?? :veryangry:

• Like 1

ανεβαινω Βασιλιτσα σημερα! απο χιονι βλεπω οτι γινεται χαμος, απο θερμοκρασιες πως παει?

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

ανεβαινω Βασιλιτσα σημερα! απο χιονι βλεπω οτι γινεται χαμος, απο θερμοκρασιες πως παει?

θα εισαι επανω κυριακη !

Ολοι στην βασιλιτσα και εμεις ....στο πισοδερι χαχαχα

• Like 2

o τρελος του χωριου......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Aνεμοδαρμένο 20ποντο. Επειδή δεν έχει σχεδόν καθόλου βάση από κάτω και επειδή δεν σημαδεύουν τις "άφθονες" πέτρες πολύ αμφιβάλλω αν την Δευτέρα θα μπορείς να κάνεις εκτός του Περικλή. Αν ρίξουν δουλειά και φέρουν χιόνι ίσως πάει άλλο ένα σκ αλλά με τις θερμοκρασίες που βλέπω, ανέβα σα να μην υπάρχει αύριο. Σήμερα ήταν τραγελαφική η κατάσταση μια άντε δυο πιστέρ να τρέχουν να σημαδέψουν καμιά δεκαριά ξέρες που υπήρχαν.  Λογικά αύριο θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση. Άραγε θα ρίξουν δουλειά ή είναι μόνο πάρτυ?
    • Τελικά πόσο έβαλε; Θα φτάσουμε στο Πάσχα;
    • Ευτυχώς χιόνισε και κάπως διασώθηκε η σαιζόν.
    • Καλησπέρα, μοιράζομαι την εμπειρία μου μέχρι σήμερα. Έχω την DSV εδώ και δύο χρόνια γιατί έμαθα εδώ γι' αυτήν. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Παμπόροβο, έπεσε κάποιος πάνω μου και εξάρθρωσα τον ώμο μου. Με κατέβασαν από την πίστα σε ιδιωτικό ιατρείο (νοσοκομείο έχει μόνο στο Smolyan) όπου και έκανα ακτινογραφίες και επανατοποθετήθηκε ο ώμος.  Έστειλα όλα τα χαρτιά στην DSV ενώ είχα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους. Ουσιαστικά η DSV σε ασφαλίζει στην EUROPA. Η EUROPA σου λέει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση για αποζημίωση στον ΕΟΠΠΥ (γενικά σε οποιαδήποτε κρατική ασφάλεια) και αν δεν αποζημιωθείς τότε σου λένε στείλτα μας ξανά όλα για να δούμε. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω
    • 👆 νάτος ο παίχτης , πατάς κλικ και kinder έκπληξη ...
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. 1011ster
      1011ster
      (57 years old)
    2. cryptoventure
      cryptoventure
      (40 years old)
    3. sluggo
      sluggo
      (44 years old)