iefs 568 Report post Posted February 17, 2018 Η καλυτερη μερα της σεζον και η πρωτη της Τυμφαιας για φετος. Μεσα σε ενα διωρο οι γνωστοι κουκουλοφοροι-κρανοφοροι κατεστρεψαν αυτο που η φυση φιλοτεχνουσε μια βδομαδα!!!!! Τελος παντων χαλαλι τους(μας). Αλλοι παλι προτιμησαν τα αποτομα του διπλου,οπως ο προηγουμενος συνφορουμιτης!!! Παντου καλα ηταν σημερα και με πολυ κοσμο!!! 6 Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted February 17, 2018 Γνωστος-αγνωστος με μολωτοφ ανα χειρας!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted February 17, 2018 Και ο εξοπλισμος του οπως αποτυπωθηκε στην καμερσ: 1) σκι dynastar cham 97 2)μποτα salomon 110 3)εκρηκτικη υλη mpelias wines!!!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 17, 2018 Ήρθα και τυμφαια Τάσο ποιο μετά...έκανα διαχείριση της πούδρας!!!το πρωί έφαγα ότι αφαγωτο υπήρχε στο 2πλο, μερικές κατεβασιες προς Δίστρατο και κ2, καφεδαρα με blackman στο 1850 και τέλος άφησα τη τυμφαια που βρήκα κάτι λουκουμακια τέρμα αριστερά αφαγωτα...!!!καθαρές γραμμές μέχρι της 3μιση!!! φανταστική μερα Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 17, 2018 Σε μπουκάλι καραμέλο ρε έβαλες το νέκταρ???? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 17, 2018 (edited) Πολύ ωραία μέρα σήμερα αν κ πρακτικά το ουσιαστικό μας σκι ήταν ένα διωράκι. Δεν πήγαμε καθόλου Ελιμεια, μόνο Μιγδανη κ Τυμφαια. Πολύ καλό σκι εντός κ εκτός πίστας. Ευτυχώς κάναμε κ δύο κατεβασιες με Γρήγορη κ Σταυρούλα, γνώρισα Vanzel κ είδαμε στα γρήγορα τον John Nicolaou. Ελπίζουμε αύριο σε νωρίτερη άφιξη στο χκ. Edited February 17, 2018 by madskier 10 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted February 17, 2018 Πολύ ωραίες φωτογραφίες έχετε τραβήξει παιδιά. Πρέπει να είναι πολύ όμορφο βουνό αυτή η Βασίλω. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2018 (edited) Γειά σου Λιανουουουουουουουου. Λαμόγιο misc πολύ σε χαίρομαι "βελτιστοποίηση πουδροφαγίας σε excell" Πολύ ωραίες φωτογραφίες έχετε τραβήξει παιδιά. Πρέπει να είναι πολύ όμορφο βουνό αυτή η Βασίλω. Ναι είναι. Μη το κουράζεις, ειδικά εσύ στη φάση που είσαι (όπως και όλοι οι χιονοδρομοι) μπαίνεις αμάξι και πας. Η Βασίλο έχει αυτό το άτιμο το ρόμπολο...Γενικά είναι βουνάρα σαν χιονοδρομία και σαν ομορφία Προσωπικά σαν ομορφιά φύσης, δέντρα κλπ και θέας beaty is in the eye of the beholder. Eλατοχώρι (λόγω Ολύμπου), Πήλιο, Βασίλο, Καλάβρυτα, Πισοδέρι Αν μας αρέσει να βλέπουμε γκρεμούς και άγρια βουνά Καλάβρυτα, Φαλακρό, Καρπενήσι Edited February 17, 2018 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 17, 2018 Γειά σου Μικκκκκ!! Δάσκαλε μου εσύ!! 11 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted February 17, 2018 Φανταστική μερα!!! Περισσότερα κάποια άλλη στιγμή..κομματια 3 Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted February 18, 2018 Χρηστο τι να κανω οπου βρηκα το εβαλα!!!!! Για να προλαβω τις πουδρες .......ειχα ακομη ενα 200κοσαρακι το κερασα στον Πλουσιο!!! Κριμα δεν βρεθηκαμε,εσυ μου χαλασες το δασακι αριστερα;;;; Θα σε μαλωσω!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 18, 2018 Χρηστο τι να κανω οπου βρηκα το εβαλα!!!!! Για να προλαβω τις πουδρες .......ειχα ακομη ενα 200κοσαρακι το κερασα στον Πλουσιο!!! Κριμα δεν βρεθηκαμε,εσυ μου χαλασες το δασακι αριστερα;;;; Θα σε μαλωσω!!!!! Το δασάκι να ξέρεις πάντα έχει γραμμές καθαρές γιατί δεν βγάζει τους σανιδαδες η τραβέρσα και χτενιζετε ωραια...τι σου χάλασα βρε εγώ πήγα εκεί μετά τη 1... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted February 18, 2018 Οταν πηγες λοιπον βρηκες ενα ιχνος!!!ηταν δικο μου για να οριοθετησω την περιοχη μιας και επρεπε να παω ελιμεια να βοηθησω τον πλουσιο σε ενα μαθημα που ειχε. Οταν μετα αποβδιωρο επεστρεψα τι να δω......υπογραφη απο k2 Hardside&$$@#$% συγχωρεμενος γιατι τι ξινομαυρο-μαυροξινο ειναι τελειο!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 18, 2018 Οταν πηγες λοιπον βρηκες ενα ιχνος!!!ηταν δικο μου για να οριοθετησω την περιοχη μιας και επρεπε να παω ελιμεια να βοηθησω τον πλουσιο σε ενα μαθημα που ειχε. Οταν μετα αποβδιωρο επεστρεψα τι να δω......υπογραφη απο k2 Hardside&$$@#$% συγχωρεμενος γιατι τι ξινομαυρο-μαυροξινο ειναι τελειο!!! που τα θυμηθηκες βρε τα hardside!!!πριν 3 χρονια τα πουλησα!!!χθες ημουν με κατι zag h95...!!!πεδιλαρα και πρεπει να γραψω ενα ριβιου καποια στιγμη!!! μοσχομαυρο βρε τι μαυροξινο χαχαχχχ 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 18, 2018 Διάλειμμα ελέω μικρού και είπα να γραψω:πολύ όμορφη μέρα με χαμηλή νέφωση στο χωριό κ ήλιο στο βουνό. Ευτυχώς όχι με τη χθεσινή ζέστη. Διπλό κ Τυμφαια κλασσικά με πολύ ωραία στρωμένος πίστες. Και το κυκλικό ουράνιο τόξο... 14 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted February 18, 2018 Οταν πηγες λοιπον βρηκες ενα ιχνος!!!ηταν δικο μου για να οριοθετησω την περιοχη μιας και επρεπε να παω ελιμεια να βοηθησω τον πλουσιο σε ενα μαθημα που ειχε. Οταν μετα αποβδιωρο επεστρεψα τι να δω......υπογραφη απο k2 Hardside&$$@#$% συγχωρεμενος γιατι τι ξινομαυρο-μαυροξινο ειναι τελειο!!! που να δεις και το μερλοτακι... ασε δε το καμπερνεδακι... Αν και εχεις δίκιο και εμενα αυτό είναι το αγαπημένο! 1 Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post Posted February 18, 2018 Χθες! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 13 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 18, 2018 Χθες! http://youtube.com/watch?v=BagytrTAIIQ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιχτουρα που ήσουν και δεν σε είδα??? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 18, 2018 που να δεις και το μερλοτακι... ασε δε το καμπερνεδακι... Αν και εχεις δίκιο και εμενα αυτό είναι το αγαπημένο! Μαράκι μη το λες μερλοτακι κλπ... δείχνει υποτίμηση!!!μόνο μερλοταρα, ξιναμαυραρα κλπ!!!! Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 19, 2018 (edited) Ομίχλη σήμερα και αναστολή το διπλο.Ανοικτα η Ελιμεια, το Baby, η τριθεσιο κ η Ολυμπιάδα από εδώ που κάθομαι στο σαλε. (η ενημέρωση μέχρι 11 που σταμάτησα) Άρχισε κ ψιλοχιονο. Edited February 19, 2018 by madskier 8 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 20, 2018 Κάνεις σήμερα επάνω να φάμε λίγη πουδριτσα; 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 20, 2018 Κάνεις σήμερα επάνω να φάμε λίγη πουδριτσα;Φάε και για μας Λιάνα!!! Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 20, 2018 Κάνεις σήμερα επάνω να φάμε λίγη πουδριτσα; Καλε ...αντε πατε στις δουλειες σας ,που θελετε να φατε και πουδρες ! Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 20, 2018 Καλε ...αντε πατε στις δουλειες σας ,που θελετε να φατε και πουδρες ! Έχουμε μετά από χρόνια σχεδιάσει τουρ εβδομάδας. Από το βράδυ Πισοδερι. Όσοι πιστοί προσέλθετε. 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 20, 2018 Ομίχλη αλλά όχι απαγορευτική για σκι. Πολύ λίγος κόσμος κ έτσι με τα 5-10 ποντακια φρεσκάρισμα, δεξιά κ αριστερα από το συρόμενο είναι μια ωραία παιδική χαρά. 6 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites