Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
speleoste

Χ. Κ. Βασιλίτσας 2017 - 18

Recommended Posts

Η καλυτερη μερα της σεζον και η πρωτη της Τυμφαιας για φετος. Μεσα σε ενα διωρο οι γνωστοι κουκουλοφοροι-κρανοφοροι κατεστρεψαν αυτο που η φυση φιλοτεχνουσε μια βδομαδα!!!!!

Τελος παντων χαλαλι τους(μας).

Αλλοι παλι προτιμησαν τα αποτομα του διπλου,οπως ο προηγουμενος συνφορουμιτης!!! Παντου καλα ηταν σημερα και με πολυ κοσμο!!!

post-6610-0-81324300-1518889784_thumb.jpg

post-6610-0-85853600-1518889862_thumb.jpg

• Like 6

Γνωστος-αγνωστος με μολωτοφ ανα χειρας!!

post-6610-0-30072800-1518890087_thumb.jpg

• Like 3

Και ο εξοπλισμος του οπως αποτυπωθηκε στην καμερσ: 1) σκι dynastar cham 97

2)μποτα salomon 110

3)εκρηκτικη υλη mpelias wines!!!!!

post-6610-0-64947200-1518890533_thumb.jpg

• Like 4

Ήρθα και τυμφαια Τάσο ποιο μετά...έκανα διαχείριση της πούδρας!!!το πρωί έφαγα ότι αφαγωτο υπήρχε στο 2πλο, μερικές κατεβασιες προς Δίστρατο και κ2, καφεδαρα με blackman στο 1850 και τέλος άφησα τη τυμφαια που βρήκα κάτι λουκουμακια τέρμα αριστερά αφαγωτα...!!!καθαρές γραμμές μέχρι της 3μιση!!! φανταστική μερα

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Σε μπουκάλι καραμέλο ρε έβαλες το νέκταρ????

• Like 2

Πολύ ωραία μέρα σήμερα αν κ πρακτικά το ουσιαστικό μας σκι ήταν ένα διωράκι. Δεν πήγαμε καθόλου Ελιμεια, μόνο Μιγδανη κ Τυμφαια. Πολύ καλό σκι εντός κ εκτός πίστας.

Ευτυχώς κάναμε κ δύο κατεβασιες με Γρήγορη κ Σταυρούλα, γνώρισα Vanzel κ είδαμε στα γρήγορα τον John Nicolaou. Ελπίζουμε αύριο σε νωρίτερη άφιξη στο χκ.

post-3-0-30292800-1518892860_thumb.jpgpost-3-0-30292800-1518892860_thumb.jpg

post-3-0-33189200-1518892360_thumb.jpg

Edited by madskier
  • Like 10

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Πολύ ωραίες φωτογραφίες έχετε τραβήξει παιδιά. Πρέπει να είναι πολύ όμορφο βουνό αυτή η Βασίλω.

• Like 2

Γειά σου Λιανουουουουουουουου. Λαμόγιο misc πολύ σε χαίρομαι "βελτιστοποίηση πουδροφαγίας σε excell"

Πολύ ωραίες φωτογραφίες έχετε τραβήξει παιδιά. Πρέπει να είναι πολύ όμορφο βουνό αυτή η Βασίλω.

Ναι είναι. Μη το κουράζεις, ειδικά εσύ στη φάση που είσαι (όπως και όλοι οι χιονοδρομοι) μπαίνεις αμάξι και πας. Η Βασίλο έχει αυτό το άτιμο το ρόμπολο...Γενικά είναι βουνάρα σαν χιονοδρομία και σαν ομορφία

Προσωπικά σαν ομορφιά φύσης, δέντρα κλπ και θέας beaty is in the eye of the beholder. Eλατοχώρι (λόγω Ολύμπου), Πήλιο, Βασίλο, Καλάβρυτα, Πισοδέρι

Αν μας αρέσει να βλέπουμε γκρεμούς και άγρια βουνά Καλάβρυτα, Φαλακρό, Καρπενήσι

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

post-3-0-69325700-1518898658_thumb.jpg

post-3-0-16198300-1518898728_thumb.jpg

post-3-0-04954400-1518898771_thumb.jpg

post-3-0-67665000-1518898810_thumb.jpg

Γειά σου Μικκκκκ!! Δάσκαλε μου εσύ!!

• Like 11

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Χρηστο τι να κανω οπου βρηκα το εβαλα!!!!! Για να προλαβω τις πουδρες .......ειχα ακομη ενα 200κοσαρακι το κερασα στον Πλουσιο!!!

Κριμα δεν βρεθηκαμε,εσυ μου χαλασες το δασακι αριστερα;;;; Θα σε μαλωσω!!!!!

Χρηστο τι να κανω οπου βρηκα το εβαλα!!!!! Για να προλαβω τις πουδρες .......ειχα ακομη ενα 200κοσαρακι το κερασα στον Πλουσιο!!!

Κριμα δεν βρεθηκαμε,εσυ μου χαλασες το δασακι αριστερα;;;; Θα σε μαλωσω!!!!!

Το δασάκι να ξέρεις πάντα έχει γραμμές καθαρές γιατί δεν βγάζει τους σανιδαδες η τραβέρσα και χτενιζετε ωραια...τι σου χάλασα βρε εγώ πήγα εκεί μετά τη 1...

Οταν πηγες λοιπον βρηκες ενα ιχνος!!!ηταν δικο μου για να οριοθετησω την περιοχη μιας και επρεπε να παω ελιμεια να βοηθησω τον πλουσιο σε ενα μαθημα που ειχε. Οταν μετα αποβδιωρο επεστρεψα τι να δω......υπογραφη απο k2 Hardside&$$@#$% συγχωρεμενος γιατι τι ξινομαυρο-μαυροξινο ειναι τελειο!!!

• Like 2

Οταν πηγες λοιπον βρηκες ενα ιχνος!!!ηταν δικο μου για να οριοθετησω την περιοχη μιας και επρεπε να παω ελιμεια να βοηθησω τον πλουσιο σε ενα μαθημα που ειχε. Οταν μετα αποβδιωρο επεστρεψα τι να δω......υπογραφη απο k2 Hardside&$$@#$% συγχωρεμενος γιατι τι ξινομαυρο-μαυροξινο ειναι τελειο!!!

που τα θυμηθηκες βρε τα hardside!!!πριν 3 χρονια τα πουλησα!!!χθες ημουν με κατι zag h95...!!!πεδιλαρα και πρεπει να γραψω ενα ριβιου καποια στιγμη!!!

μοσχομαυρο βρε τι μαυροξινο χαχαχχχ

• Like 1

Διάλειμμα ελέω μικρού και είπα να γραψω:πολύ όμορφη μέρα με χαμηλή νέφωση στο χωριό κ ήλιο στο βουνό. Ευτυχώς όχι με τη χθεσινή ζέστη. Διπλό κ Τυμφαια κλασσικά με πολύ ωραία στρωμένος πίστες.

post-3-0-43610300-1518952181_thumb.jpg

post-3-0-87055400-1518952228_thumb.jpg

post-3-0-18110700-1518952268_thumb.jpg

post-3-0-68259600-1518952311_thumb.jpg

Και το κυκλικό ουράνιο τόξο...

• Like 14

που να δεις και το μερλοτακι... ασε δε το καμπερνεδακι... Αν και εχεις δίκιο και εμενα αυτό είναι το αγαπημένο!

• Like 1

Χθες!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Like 13

yt_1.png instagram.png qd_VJwx_Wn_SKqnbyl_Gekz0.png image.jpg

Χθες!

http://youtube.com/watch?v=BagytrTAIIQ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιχτουρα που ήσουν και δεν σε είδα???

που να δεις και το μερλοτακι... ασε δε το καμπερνεδακι... Αν και εχεις δίκιο και εμενα αυτό είναι το αγαπημένο!

Μαράκι μη το λες μερλοτακι κλπ... δείχνει υποτίμηση!!!μόνο μερλοταρα, ξιναμαυραρα κλπ!!!! :)

• Like 3

Ομίχλη σήμερα και αναστολή το διπλο.Ανοικτα η Ελιμεια, το Baby, η τριθεσιο κ η Ολυμπιάδα από εδώ που κάθομαι στο σαλε. (η ενημέρωση μέχρι 11 που σταμάτησα) Άρχισε κ ψιλοχιονο.

post-3-0-55080900-1519033188_thumb.jpg

post-3-0-70926200-1519033216_thumb.jpg

Edited by madskier
  • Like 8

Κάνεις σήμερα επάνω να φάμε λίγη πουδριτσα;

• Like 1

Φάε και για μας Λιάνα!!!

• Like 1

Καλε ...αντε πατε στις δουλειες σας ,που θελετε να φατε και πουδρες ! :whistling:

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Καλε ...αντε πατε στις δουλειες σας ,που θελετε να φατε και πουδρες ! :whistling:

Έχουμε μετά από χρόνια σχεδιάσει τουρ εβδομάδας. Από το βράδυ Πισοδερι. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

• Like 1

post-3-0-76083100-1519124657_thumb.jpg

post-3-0-22351700-1519124700_thumb.jpg

Ομίχλη αλλά όχι απαγορευτική για σκι. Πολύ λίγος κόσμος κ έτσι με τα 5-10 ποντακια φρεσκάρισμα, δεξιά κ αριστερα από το συρόμενο είναι μια ωραία παιδική χαρά.

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Christos ?
      Christos ?
      (44 years old)
    2. ls555
      ls555
      (45 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts