Sp 480 Report post Posted December 1, 2017 Υπάρχει άποψη για τα jackets της Nevica;Βρήκα σε καλή τιμή από ηλεκτρονικό μαγαζί στο εξωτερικό κάποια.Αξίζουν; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 1, 2017 Είχα ένα Nevica πριν παρά πολλά χρόνια. Μια χαρά ρούχο ήταν! Από τότε βέβαια, εξαφανίστηκαν τα μαμούθ, σταματήσαμε να ζωγραφίζουμε σκηνές κυνηγιού στους τοίχους των σπηλαίων... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 2, 2017 (edited) Αξιοπρεπεστατο. Μια χαρα κανει τη δουλεια του. Value 4 money. Μην το σκεφτεσαι καθολου. Με 120-130 ευρω αγοραζεις μια χαρα μπουφαν και παντελονι. Εχω σετακι. Κοιτα να παρεις μονο 10.000 διαπνοη/αδιαβροχοποιηση, οχι παρακατω. Το καταστημα φανταζομαι ειναι το sportsdirect. Συνισταται ανεπιφυλαχτα. Edited December 2, 2017 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 2, 2017 (edited) https://gr.sportsdirect.com/nevica-vail-ski-jacket-mens-408433?colcode=40843369 Εχω σετακι το VAIL. Το ειχα παρει σε προσφορα 120-130 ευρω πανω-κατω. Αν δεν βιαζεσαι καποια στιγμη θα τα βγαλει προσφορα..... Οτι πρεπει για καποιον που δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα αλλα να κανει μια χαρα σκι. Επισης για αρχαριους που θελουν εξοπλισμο αλλα δεν θελουν να δωσουν πολλα χρηματα. Edited December 2, 2017 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 2, 2017 Μεταξύ αυτών των 2 είμαι: https://gr.sportsdirect.com/nevica-whistler-ski-jacket-mens-403182?colcode=40318218 https://gr.sportsdirect.com/nevica-banff-ski-jacket-mens-408445?colcode=40844569 Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 2, 2017 (edited) Μεταξύ αυτών των 2 είμαι: https://gr.sportsdirect.com/nevica-whistler-ski-jacket-mens-403182?colcode=40318218 https://gr.sportsdirect.com/nevica-banff-ski-jacket-mens-408445?colcode=40844569 Πιστεψε με και με το 10.000 μια χαρα θα εισαι.... απο εκει κ περα ειναι ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις κ ποιο σχεδιο σου αρεσει.... Ξαναλεω οτι αν περιμενεις να τα βγαλει προσφορα θα κερδισεις 20-30% απο τις ηδη καλες τιμες...... Λιγο προσοχη για να παρεις το σωστο νουμερο. Η αποφαση δικη σου. Edited December 2, 2017 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 3, 2017 Πιο χαμηλά πόσο να πάνε οι τιμές;Είναι ήδη από τις αρχικές πολύ κατεβασμένες... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 3, 2017 Πιο χαμηλά πόσο να πάνε οι τιμές;Είναι ήδη από τις αρχικές πολύ κατεβασμένες... Μην ψαρωνεις.... για μαρκετιγκ το κανουν αυτο. Ναι οι τιμες αν πετυχεις προσφορα μπορει να ειναι 20-30% κατω. Πρεπει να παρακολουθεις ποτε θα ειναι. Συνηθως καθε εβδομαδα αλλαζουν προσφορες.... εγω πηρα σετακι 130 ευρω ενω ειχε 170-180. Το θεμα ειναι ποσο βιαζεσαι... 200 ευρω για 20000 κ παλι μια χαρα ειναι..... Σαν μεγεθος στο τζακετ νομιζω να παρεις οτι φορας. Θα μπορεις να φορας κ απο μεσα κατι ανετα. Ειναι κλασικη γραμμη οχι αθλητικη, εκτος αν αναφερει τπτ αλλο στην περιγραφη. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 3, 2017 Καλά δεν το βιάζομαι,έχω άλλωστε ένα colmar που είναι άριστο,απλώς από τα πολλά χρόνια δείχνει την...ηλικία του!Με το colmar ένα φλις φόραγα από μέσα και ήταν άνετο και ζεστό.Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ και από το εξωτερικό είναι ακριβά τα νέα μοντέλα... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 3, 2017 Καλά δεν το βιάζομαι,έχω άλλωστε ένα colmar που είναι άριστο,απλώς από τα πολλά χρόνια δείχνει την...ηλικία του!Με το colmar ένα φλις φόραγα από μέσα και ήταν άνετο και ζεστό.Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ και από το εξωτερικό είναι ακριβά τα νέα μοντέλα... Μια χαρα θα εισαι με το Nevica... εγω απο μεσα φοραω μονο ενα μακριμανικο δρομικο μπλουζακι. Ουτε καν ισοθερμικο...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 5, 2017 πηρα στην κορη μου περισι σαλοπετα και γαντια...δεν μπορω να πω οτι τα ξεσκισε αλλα κρατησαν μια χαρα!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites