gianis50 1,869 Report post Posted December 7, 2017 Την τεταρτη 13/12 αναβαινω στο Ischgl με το βανακι μου απο Πατρα-Ανκονα....Αν καποιοι ψηνονται (μεχρι 3 ατομα) μπορω να τους παρω μαζι μου χωρις να πληρωσουν εξοδα αυτοκινητου(καραβι-βενζινα-διοδια).Θα επιβαρυνθουν με το εισητηριο του καραβιου και με τα εξοδα επιστροφης τους (θα παραμεινω εκει)Διαμονη με 25ε την ημερα .....4 ημερες σκι και στις 19/12 μπορω να τους αφησω στο αεροδρομιο του μοναχου να παρουν πτηση επιστροφης(η μεταφορα δωρεαν γιατι θα παω ετσι και αλλιως) 13 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 7, 2017 Καλή σεζόν Γιάννη..... 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 14, 2017 τελικα ανεβαινω μονος μου.....7 σε παιρνει αριστερα μην το ζοριζεις.... Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 14, 2017 τελικα ανεβαινω μονος μου.....7 σε παιρνει αριστερα μην το ζοριζεις....Κρίμα, ξεκινάς από την άλλη άκρη της Ελλάδας :-( 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 14, 2017 τελικα ανεβαινω μονος μου.....7 σε παιρνει αριστερα μην το ζοριζεις....θα ήτανε πολυ ωραια φάση να μπορούσαμε!Καλο ταξίδι καλη σεζόν giannis50! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites