Jump to content
gatz

Εκδρομή Εξωτερικού Μαρτίου 2019

Recommended Posts

παντως οποιος ενδιαφερεται για την συγκεκριμμενη προσφορα επικοινωνεί με το ξενοδοχείο με email και προχωραει. Δεν γνωρίζω ποσο καιρό θα ειναι διαθέσιμη.

ηταν μια απαντηση σε αρκετα διερευνητικά email που εχω στείλει σε διαφορα ξενοδοχεία.τιποτα παραπανω.

Στην Γαλλία πλέον χρησιμοποιούν το μοντέλο των αεροπορικών , δηλ καλή τιμή για αμεση χρέωση χωρις δυνατότητα ακυρωσης η διαφορετικά αρκετά ψηλοτερη τιμη περιπου 25% οπου και παλι η δυνατότητα ακυρωσης ειναι για ενα μερος του ποσού.

θα πρέπει να μπουμε σιγα σιγά και μεις σε αυτη την νοοτροπία, αν θέλουμε καλές τιμές αποφασίζουμε αμεσα και πληρώνουμε διαφορετικά πάμε με γραφεία με ενα 30 % πανω τις τιμές για να μπορουμε να ακυρωνουμε.

Edited by gatz

δεν υπάρχει ταξιδιωτική ασφάλιση που σε καλύπτει σε περίπτωση που δεν μπορείς να πας?

αχρείαστη να είναι βεβαια

Snow is on my D.N.A.

δεν υπάρχει ταξιδιωτική ασφάλιση που σε καλύπτει σε περίπτωση που δεν μπορείς να πας?
αχρείαστη να είναι βεβαια

οταν το ειχα ψαξει πριν δυο χρόνια 1. ηταν αρκετα ακριβή και 2. επρεπε να υπαρχει λογος υγειας (νοσοκομείο ) .

Ασφάλεια που να σε καλύπτει γιατί απλά το μετανοιωσες για διαφορους λογους δεν νομίζω οτι υπάρχει.(μπορει να κανω και λαθος) Αν υπαρχει καποιος που ασχολείται με ασφαλειες ας μας ενημερωσει.

παντως οποιος ενδιαφερεται για την συγκεκριμμενη προσφορα επικοινωνεί με το ξενοδοχείο με email και προχωραει. Δεν γνωρίζω ποσο καιρό θα ειναι διαθέσιμη.

ηταν μια απαντηση σε αρκετα διερευνητικά email που εχω στείλει σε διαφορα ξενοδοχεία.τιποτα παραπανω.

Στην Γαλλία πλέον χρησιμοποιούν το μοντέλο των αεροπορικών , δηλ καλή τιμή για αμεση χρέωση χωρις δυνατότητα ακυρωσης η διαφορετικά αρκετά ψηλοτερη τιμη περιπου 25% οπου και παλι η δυνατότητα ακυρωσης ειναι για ενα μερος του ποσού.

θα πρέπει να μπουμε σιγα σιγά και μεις σε αυτη την νοοτροπία, αν θέλουμε καλές τιμές αποφασίζουμε αμεσα και πληρώνουμε διαφορετικά πάμε με γραφεία με ενα 30 % πανω τις τιμές για να μπορουμε να ακυρωνουμε.

Αυτο το "οσο ποσό γουσταρω σου επιστεφω και οποτε θελω" ποσο νομιμο ειναι?........... Δεν υπαρχει στα δικαιωματα του πελατη στην Ε.Ε., ορος που ρυθμιζει υποχρεωτικα τις ακυρωσεις και το ποσοστο που υποχρεωτικα πρεπει να επιστρεψει ο Ξενοδοχος αναλογα ποτε θα κανεις την ακυρωση.???.......... Ειναι διαπραγματευσιμο?..........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Αυτο το "οσο ποσό γουσταρω σου επιστεφω και οποτε θελω" ποσο νομιμο ειναι?........... Δεν υπαρχει στα δικαιωματα του πελατη στην Ε.Ε., ορος που ρυθμιζει υποχρεωτικα τις ακυρωσεις και το ποσοστο που υποχρεωτικα πρεπει να επιστρεψει ο Ξενοδοχος αναλογα ποτε θα κανεις την ακυρωση.???.......... Ειναι διαπραγματευσιμο?..........

η απαντηση απο το mercure πανω στην ερωτηση σου, αλλα ξενοδοχεία ειχαν διαφορετικά ποσοστα.

Dear Mr GATZAROS,

We have two types of prices: flexible and no-flexible (Non-cancellable, non-refundable, non editable).

With the flexible price you can cancel up to 30 days before your stay and pay 50% of the price. With the no-flexible rate you paid the totality to the reservation.

The offer I made you is a no flexible price because the flexible rate is more expensive.

Best regards,

Alizée PICHOT

Première de réception

Hotel Mercure Arc 1800****

Mail : reservation@mercurearc1800.com

Site Web : http://www.mercurearc1800.com/

Numéro direct : +33 (0) 4 79 07 65 00

Edited by gatz
  • Like 3

ενας απο τους λόγους που δεν εγιναν δεκτές καποιες προσφορές που μας εδωσε το τουριστικό γραφείο για Avoriaz kai Val thorens ηταν οτι για να ειναι ανταγωνιστικές απαιτούσαν το συνολο της πληρωμης, και σαν ΔΣ αποφασίσαμε οτι δεν μπορούσε να ανακοινωθει εκδρομή συλλόγου που θα επρεπε να δεσμευθουμε για ενα συγκεκριμμένο αριθμό συμμετοχών και αμεση εντος μικρου χρονικου διαστηματος πληρωμης του συνολικου ποσου.

οταν το ειχα ψαξει πριν δυο χρόνια 1. ηταν αρκετα ακριβή και 2. επρεπε να υπαρχει λογος υγειας (νοσοκομείο ) .

Ασφάλεια που να σε καλύπτει γιατί απλά το μετανοιωσες για διαφορους λογους δεν νομίζω οτι υπάρχει.(μπορει να κανω και λαθος) Αν υπαρχει καποιος που ασχολείται με ασφαλειες ας μας ενημερωσει.

Το μετάνοιωσαν όχι δεν ασφαλίζεται αλλά για τυχαία γεγονότα ,δεν είναι ακριβή ...και οι λόγοι που σε οδηγούν να ακύρωσης η να διακόψεις είναι πόλλοι εάν θυμάμαι καλά για την εκδρομή στο St Moritz υπήρχε , υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης μέσο του πρακτορείου πράγμα που με εντυπωσίασε

Αναφέρεστε στο δικαίωμα εναντίωσης των 14 ημερών,η πρέπει να έχεις και ένα καλό δικηγόρο ....

οι αεροπορικές εταιρείες επιστρέφουν τον φόρο αεροδρομίου που στα φτηνά εισιτήρια είναι και το μεγαλύτερο ποσό εάν δεν κάνω λάθος .

• Like 1

Αναφέρεστε στο δικαίωμα εναντίωσης των 14 ημερών,η πρέπει να έχεις και ένα καλό δικηγόρο ....

οι αεροπορικές εταιρείες επιστρέφουν τον φόρο αεροδρομίου που στα φτηνά εισιτήρια είναι και το μεγαλύτερο ποσό εάν δεν κάνω λάθος .

Αυτο που λες νομιζω ειναι στην αγορα αγαθων οχι υπηρεσιων. Στην Ελλαδα υπαρχει παντως....... απο το ποσες μερες πριν ακυρωσεις εξαρταται τι ποσο θα επιστραφει. Εννοειται οτι οσο πλησιαζει η αφιξη τοσο μικραινει το ποσο και μετα απο ενα σημειο δεν σου επιστρεφουν τιποτα........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Αυτο που λες νομιζω ειναι στην αγορα αγαθων οχι υπηρεσιων. Στην Ελλαδα υπαρχει παντως....... απο το ποσες μερες πριν ακυρωσεις εξαρταται τι ποσο θα επιστραφει. Εννοειται οτι οσο πλησιαζει η αφιξη τοσο μικραινει το ποσο και μετα απο ενα σημειο δεν σου επιστρεφουν τιποτα........

http://www.efpolis.gr/en/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/59-polisi-apo-apostasi.html

Sent from my iPad using Tapatalk

Το μετάνοιωσαν όχι δεν ασφαλίζεται αλλά για τυχαία γεγονότα ,δεν είναι ακριβή ...και οι λόγοι που σε οδηγούν να ακύρωσης η να διακόψεις είναι πόλλοι εάν θυμάμαι καλά για την εκδρομή στο St Moritz υπήρχε ,

δεν καταλαβα τιποτα απο οτι λες !!!!! χρειαζεται λιγο πιο σαφής διατυπωση.

Edited by gatz

δεν καταλαβα τιποτα απο οτι λες !!!!! χρειαζεται λιγο πιο σαφής διατυπωση.

Οκ .... προσπάθεια .....

Το ότι το μετάνιωσα και δεν πηγαίνω στη εκδρομή δεν παρέχεται κάλυψη οπως και εσυ λες . Αλά οι αιτίες που ασφαλίζονται είναι αρκετές και χρήσιμες το κόστος δεν είναι αποτρεπτικό ,τουλάχιστον για όσες φορές έχω εγώ κάνει χρήση ,εάν δεν κάνω λάθος στην εκδρομή του St Moritz το πρακτορείο είχε την δυνατότητα αγοράς ασφάλεια ακύρωσης

Edited by vaggelis
  • Like 1

υπαρχει απο την mondial ασφαλιστική προγραμμα Globy Cancellation: trip cancellation insurance especially for those who book their trips ahead of time.

το οποιο στοιχίζει 6,27% επι του κοστους ταξειδίου αλλα καλύπτει μόνο σε περιπτωση ατυχηματος η ασθενειας.

δες εδω http://www.mondial-assistance.gr/content/5/el/taxidiotiki-asfalisi/xeimerina-sport

Edited by gatz
  • Like 1

υπαρχει απο την mondial ασφαλιστική προγραμμα Globy Cancellation: trip cancellation insurance especially for those who book their trips ahead of time.

το οποιο στοιχίζει 6,27% επι του κοστους ταξειδίου αλλα καλύπτει μόνο σε περιπτωση ατυχηματος η ασθενειας.

δες εδω http://www.mondial-assistance.gr/content/5/el/taxidiotiki-asfalisi/xeimerina-sport

και όχι μόνο διαδικτυακά είναι περιορισμένες οι καλύψεις

Εάν ερωτηθούν.......... οι μεσίτες ...... σας .... θα σας κατατοπίσουν....... το 6,27 είναι πανάκριβο νομίζω

Edited by vaggelis

και όχι μόνο διαδικτυακά είναι περιορισμένες οι καλύψεις

Εάν ερωτηθούν οι μισητές σαν θα σας κατατοπίσουν το 6,27 είναι πανάκριβο νομίζω

Οι μισητές ;;;;;;;;;;

Οι μισητές ;;;;;;;;;;

....... μεσίτες ασφαλειών ........

Διευκρίνησε αν μιλάμε για εκδρομή συλλόγου τον Μάρτιο στο hotel Mercure κλπ κλπ ;

Edited by vaggelis

Η αναφορά στο ξενοδοχείο mercure δεν είναι προσφορά από γραφείο για οργανωμένη εκδρομή συλλόγου . Είναι απλά η απάντηση του ξενοδοχείου σε δικό μου διερευνητικό email Οποίος θέλει φυσικά και ενδιαφέρεται μπορεί να το επικαλεσθεί σε επαφη που θα έχει με το ξενοδοχείο

Πιθανά αν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι αρκετοί να μπορούσε να οργανωθεί .

Το πρόβλημα είναι ότι η τιμή θα πρέπει να χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική καρτα κάθε ενδιαφερ΄ομενου

Edited by gatz
  • Like 1