vaggelis 2,070 Report post Posted June 2, 2018 Το έχει γνωρίσει κανείς ? https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/resort-guides/Ski-Arabba-resort-guide/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 2, 2018 Το έχει γνωρίσει κανείς ? https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/resort-guides/Ski-Arabba-resort-guide/ Dolomites!Μια από τις 4 κοιλάδες που αποτελούν την SellaRonda! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 2, 2018 Dolomites! Μια από τις 4 κοιλάδες που αποτελούν την SellaRonda! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 2, 2018 (edited) Ρώτα λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα γιατί αν αρχίσω να γράφω δεν θα τελειώσω και πολύ σύντομα... Πάντως σε γενικές γραμμές αξίζει για επίσκεψη τουλάχιστον μιας βδομάδας η Arabba και η ευρύτερη περιοχή! και?Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 2, 2018 by jimakos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted June 2, 2018 Dolomiti superski έρωτας απο κάθε άποψη!!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted June 2, 2018 Το έχει γνωρίσει κανείς ? https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/resort-guides/Ski-Arabba-resort-guide/ Βαγγέλη πέρυσι μια αρκετή μεγάλη ομάδα από μέλη και φίλους του συλλόγου είχαμε πάει Val Gardena Η Araba είναι μέρος της sella Ronda Η περιοχή είναι από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 2, 2018 η άμεση τοποθεσια περιγράφετε με περισσότερες μαύρες από μπλε πίστες και το χωριό όχι ενδιαφέρων με φτωχό το εκτός πίστας και για αυτό ζήτησα την γνώμη , ευχαριστώ . Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 2, 2018 η άμεση τοποθεσια περιγράφετε με περισσότερες μαύρες από μπλε πίστες και το χωριό όχι ενδιαφέρων με φτωχό το εκτός πίστας και για αυτό ζήτησα την γνώμη , ευχαριστώ .[emoji57]Ως αναφορά το χιονοδρομικό πεδίο, διαφωνώ... Εξάλλου αυτό δεν περιορίζεται μόνο στο πεδίο της Arabba που έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιο, αλλά και στο πεδίο της Marmolada + την Alta badia + την val di fassa... Απεραντοσύνη!!!!Το χωριό όντως δεν λέει και πολλά. Αν θες "ζωή" στην περιοχή για μετά το σκι, μένεις στο Ortisei και από κει κάνεις τουριστικό σκι στα διπλανά χιονοδρομικά! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 2, 2018 Όπως τα λέει ο συνονόματος συνάδελφος 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 2, 2018 βασικά εμένα δεν μου είχε φανιε και τόσο σαν χωριο πιο πολυ ενα συνοθυλευμα απο ξενοδοχεια κλπ κατι σαν purpose built αλλα αν θυμαμαι καλα οντως επεσε πολυ κοκκινο-μαυρο 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted June 3, 2018 Συνολικά η Val Gardena είναι μακράν το ομορφότερο ΧΚ που έχω πάει!! Όχι το καλύτερο αμιγώς χιονοδρομικά, αλλά πανέμορφο!! Πολλές φορές ενώ κάνεις σκι απλά σταματάς και "χαζεύεις" το τοπίο. Συμφωνώ κι εγώ με την περιγραφή jimakou. 3 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
yannisnm 734 Report post Posted August 18, 2018 Στους Dolomites χιονοδρομικώς δεν βαριέσαι ποτέ. 10 χρόνια και δεν έχω εξαντλήσει όλο το πεδίο 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites