Giannis90 2,282 Report post Posted January 22, 2019 Τα αγαπημένα μου μποτάκια έχουν ξεκινήσει και παραδίδουν πνεύμα. Η σόλα έχει ξεκολλήσει σε ένα σημείο. Ξέρετε αν επισκευάζεται κάτι τέτοιο; Είτε σε τσαγκαράδικο είτε σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα; (Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση.) Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 22, 2019 Mε 45 ευρω τα δικα μου εγιναν καινουργια. Αθηνα ομως, για Θεσσαλονικη δεν ξερω. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 22, 2019 Mε 45 ευρω τα δικα μου εγιναν καινουργια. Αθηνα ομως, για Θεσσαλονικη δεν ξερω. Τα πήγες σε κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί ή είναι εργασία που τη κάνει και ένα τσαγκαράδικο; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 22, 2019 Τα πήγες σε κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί ή είναι εργασία που τη κάνει και ένα τσαγκαράδικο; https://www.facebook.com/Το-Τσαγκαραδικο-720661751357860/?__tn__=kC-R&eid=ARDXJF2D3RhXrlz6osfF3v0PDSadsj5pA4ib76PRgGHjiPXcrsCcBXy_JG8HKYr-SDHO Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 22, 2019 Είναι ένα που βρίσκεται στη Σβωλου κοντά στη παλαιών Πατρών (τάκα τάκα ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 22, 2019 Δεν εισαι ο μονος που ειχε προβλημα. Αυτες ειναι μποτες XC, ευτυχως πηρα τις σολες στο χερι πολυ κοντα στο σαλε, οποτε το περπατησα. Δινει αλλη διασταση στην εκφραση free heel skiing!... Ο λογος που το επαθαν ηταν οτι στην αρχη της σαιζον πλυμμηρησε η αποθηκη του σπιτιου που μεναμε στην Τιθορεα με 1000 λιτρα πετρελαιο θερμανσης. Οι αναθυμιασεις ξεκολλησαν του πατους απο ενα παλιο ζευγαρι XC σκι και τους πατους απο τις μποτες. Τη ζημια στους πατους των σκι την ειδα εγκαιρα και πηρα ενα αλλο ζευγαρι που ειχα, την ζημια στις φτερνες την πηρα χαμπαρι οταν δεν μπορουσα να στριψω στην Περιφερειακη... Δεν τολμησα να τα επισκευασω γιατι αν διαλυοταν η επισκευη καπου στο βουνο, θα με βρισκαν την ανοιξη... Ουτως η αλλως αυτος ο εξοπλισμος ειχε γερασει, μονο για πανω απο το τζακι η μεσα σ'αυτο... Quote Share this post Link to post Share on other sites