skister 420 Report post Posted February 20, 2019 Προχθές λόγω τεχνικου προβληματος σε δικα μου πέδιλα είχα την τύχη (και το εννοώ) να δοκιμάσω το quattro 6.9 ti της Blizzard.Έχοντας ο ίδιος εδω και πέντε χρόνια Blizzard θεωρώ οτι η εταιρεία βγάζει κορυφαία πέδιλα και αυτό αποτυπώνεται και σε έγκυρα skitest.Tο συγκεκριμένο πέδιλο το κρατησα όλη την ημέρα και η αίσθηση που μου άφησε είναι εντυπωσιακή.!Πρόκειται για ενα πανάλαφρο πλην όμως στιβαρό πέδιλο με 69 underfoot +Radius 11,5m στο 1.67!!!! όπου υπόσχεται quick edge to edge + best edge grip on icy slopes και ναι πραγματικά στα δινει.!!!Κανενα πρόβλημα σε long radius turns όπου κράταγε εντυπωσιακά την γραμμή του (ακρίβεια) δίνοντας μου εμπιστοσύνη (σταθεροτητα) παρ'ολο που το φορουσα σε 1.67. Τέλειο λοιπόν για short turns και fun on piste skiing.Και το πιο σημαντικό...το πέδιλο υπάρχει στον Παρνασσό και μπορείτε να το δοκιμάσετε.Θα το βρείτε στην σχολή του Μπούμπα. It is worth checking it out! Λαππα διορθωσε το αγγλικο μου σε παρακαλω. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 21, 2019 Είδες αν έχει 8.0 ή 8.4; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted February 21, 2019 το 8 το ειδα στο μαγαζι ατρύπητο.Δεν το εχει επανω. Quote Share this post Link to post Share on other sites