Kangchenjunga 185 Report post Posted February 25, 2019 https://www.matterhornparadise.ch/en/Media-Corner/Alpine-Crossing 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 25, 2019 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 25, 2019 Περσυ που ημουν εκει, το ειχα δει οτι το σχεδιαζουν και μαλιστα ειχαν αρχισει να φτιαχνουν εργοταξιο στην Testa Grigia. Οποτε ειναι θεμα χρονου να το φτιαξουν. Μαλιστα υπαρχει σχεδιο να συνδεσουν την Cime Bianche (χαμηλοτερα της Tiesta και προς Valtournenche) με την βαση του χκ της Monte Rosa ανατολικα της Cervinia, φτιαχνοντας ετσι ισως το μεγαλυτερο χκ της Ευρωπης Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted February 26, 2019 και μετα η καρτα λιφτ θα παει σε τιμεσ ΗΠΑ....πανω απο 100 Ευρω η ημερισια Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 26, 2019 Δεν το κάνουν για αυτο το λόγο πιστεύω, θα εξυπηρετήσει και τις μετακινήσεις περισσότερο προς παγετώνα - βασικά μακροπροθεσμα θα τους κοστήσει και λιγότερο και οι πελάτες θα εξυπηρετηθούν καλύτερα. Δεν έχουν λόγο να αυξήσουν τις τιμές. Νομίζω. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 26, 2019 (edited) Εγώ νομίζω ότι το κάνουν για να μπορέσουν να μεταφέρουν, με το ανάλογο έξτρα εισιτήριο φυσικά, τους απλούς τουρίστες χειμώνα-καλοκαίρι από την Ιταλική πλευρά στην ψηλότερη κορφή της περιοχής, Klein Matterhorn, δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει και ούτε πως θα επηρεάσει το σκι και το πάσο του, ειδικά της Ελβετικής πλευράς ..... Edited February 26, 2019 by vangelis_k 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites