SnowLouk 164 Report post Posted April 16, 2019 Έβγαλα βαλίτσα ...[emoji2957] Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 16, 2019 Παραθέτω την προσωπική μου αποψη. Από ότι έχω καταλάβει , κάποια άτομα ψάχνουν,ρωτούν και οργανώνουν μία εκδρομή η οποία ανακοινώνεται. Εαν μου αρέσει,ακολουθώ. Εαν όχι,δεν ακολουθώ. Τώρα,εάν έχω να προτείνω κάτι κατ' εμέ καλύτερο και θέλω να προσφέρω έργο,το ψάχνω,το οργανώνω και το ανακοινώνω. Ίσως τελικά η δική μου πρόταση να γίνει επίσημη εκδρομή του συλλόγου. Επειδή δεν εχω χρόνο,βαριέμαι ή οτιδήποτε άλλο το κάνουν άλλοι για μένα Σύλλογος δεν είναι το ΔΣ,αλλά όλοι ΕΜΕΙΣ ,που χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε. Άμα δώ μία ολοκληρομένη πρόταση και μου αρέσει,ίσος την ακολουθήσω. Στο θέμα μας τώρα....Zermatt σαν αρχική πρόταση μου αρέσει. Να τη δούμε και ολοκληρομενη.....Ίσος ακολουθήσω. Προσυπογράφω την παραπάνω άποψη! Οι ωραίες ιδέες πρέπει να υλοποιούνται! Η ΟΕ Εκδρομών που είναι πλέον "μονοπρόσωπη ΕΠΕ", ήτοι ο gatz (τον οποίο ευχαριστούμε όλοι πολύ), εκπόνησε μια ωραία πρόταση εκδρομής για το Zermatt. Προσωπικά, παρότι ψήφισα άλλον προορισμό στο ΔΣ, θα συμμετάσχω με χαρά. Και ποιός ξέρει... αν μας έρθει κι άλλη ωραία πρόταση για Zell am See, αν υπάρχει ενδιαφέρον και συμμετοχές, ίσως κάνουμε και 2η εκδρομή. Επίσης, να τονίσουμε ότι η πρόταση του gatz για Zermatt συνδυάζεται με το κοντινό Tach, που είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει αρκετά από τα lift, όπως γράφτηκε ήδη πολύ περισσότερο από 200μ. 7 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 16, 2019 Στην τιμή που λέτε περιλαμβάνεται και το κόστος του τρένου από Tach Zermatt και πίσω ? C? Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 16, 2019 Δεν προτείνω αλλά.... E5009EF8-1A49-4D8F-AFB0-A3822EFFC261.jpeg Μακράν το καλύτερο-ακριβότερο chalet της περιοχής ... C. Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 17, 2019 Στην τιμή που λέτε περιλαμβάνεται και το κόστος του τρένου από Tach Zermatt και πίσω ? C? Όχι το τρένο αν το πάρεις σε συνδυασμό με το ski pass είναι 50-60 ευρώ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 17, 2019 Η επίσημη προσφορά από το τουριστικό γραφείο για το Zermatt SNOWCLUB_2019_ZERMATT.pdf 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2019 Η επίσημη προσφορά από το τουριστικό γραφείο για το Zermatt SNOWCLUB_2019_ZERMATT.pdf Δεν καταλαβα ποσο ειναι η προκαταβολη.......... στον Πινακα γραφει 250 ευρω και απο κατω στις πληροφοριες 100............... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2019 Που ειναι η φορμα συμμετοχης? Με προβληματιζει επισης το δειπνο "5 πιατων".......... Θα ειναι αρκετο?...... αν ειναι γκουρμε μαλλον θα πεινασουμε που σημαινει εξτρα κοστος για διατροφη....... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 18, 2019 Δεν καταλαβα ποσο ειναι η προκαταβολη.......... στον Πινακα γραφει 250 ευρω και απο κατω στις πληροφοριες 100...............Τα 100 ευρώ δεν επιστρέφονται Διαβάζουμε τι λέει !!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2019 https://www.zermatt.ch/en/arrival/mtt/Matterhorn-Terminal-Schedule-Prices Δρομολογια και τιμες Tasch - Zermatt Για 6 μερες πηγαινελα υπολογιστε περιπου 100 ευρω Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 18, 2019 (edited) https://www.zermatt.ch/en/arrival/mtt/Matterhorn-Terminal-Schedule-Prices Δρομολογια και τιμες Tasch - Zermatt Για 6 μερες πηγαινελα υπολογιστε περιπου 100 ευρω υπαρχει αρκετα πιο φθηνο αν αγορασθει μαζι με την καρτα τοτ σκι περιπου 50 ευρω καλο θα ηταν ολες οι ερωτησεις να μεταφερθου στο τοπικ που εχει ανοιξει. Edited April 18, 2019 by gatz 3 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 18, 2019 για να μην υπαρξει παλι θεμα με τα μονοκλινα , οσοι ενδιαφερονται να κλεισουν αμεσα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2019 για να μην υπαρξει παλι θεμα με τα μονοκλινα , οσοι ενδιαφερονται να κλεισουν αμεσα. Ζητησα με mail φορμα συμμετοχης και μου ειπαν οτι δεν εχει ακομα αποφασισει το ΔΣ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 18, 2019 Ζητησα με mail φορμα συμμετοχης και μου ειπαν οτι δεν εχει ακομα αποφασισει το ΔΣ υπαρχει αποφαση ενημερωθηκε το πρακτορειο πριν λιγο 2 Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted April 19, 2019 Μερικές Φωτο από το ξενοδοχείο. 8 Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
Gvk 316 Report post Posted April 23, 2019 Πως πάνε οι συμμετοχές; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 23, 2019 Για τη Γενική Συνέλευση ή για την εκδρομή; 6 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted April 24, 2019 Για τη Γενική Συνέλευση ή για την εκδρομή; Στην εκδρομή θα έχουμε σίγουρα περισσότερες αν και θα προτιμούσα το αντίθετο 2 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted April 24, 2019 Στην εκδρομή θα έχουμε σίγουρα περισσότερες αν και θα προτιμούσα το αντίθετο και γω αλλα προτιμω αλλα οι αριθμοι αλλα λενε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 24, 2019 Κι εγώ προτιμώ να μήν πετάγεσαι εσύ ο τελευταίος... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 13, 2019 (edited) Θα ανοίξει νέο τοπικ για την εκδρομή στην Γαλλία; Edited September 13, 2019 by Koumparos Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 13, 2019 Πληροφορίες περισσότερες για την Γαλλία σε ποιο πρακτορείο μπορούμε να μιλήσουμε; Δεν το λέει στην ανακοίνωση. Share this post Link to post Share on other sites
SnowLouk 164 Report post Posted September 13, 2019 Έχεις δίκιο ...activity [emoji3513] 2111989221 & 6937172193 Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted September 13, 2019 (edited) Και νόμιζα ότι η εκδρομή στο zermatt και στο s. Moritz ήταν ακριβές .... και μάλιστα κάποιοι ειπαν ότι ο σύλλογος είναι ελιτιστικος ....... Edited September 13, 2019 by gatz 1 Share this post Link to post Share on other sites