Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Koumparos

Χ.κ.λαιλιάς Σερρών 2018-2019

Recommended Posts

Έψαξα αρκετά πιστεύω και δεν βρήκα άλλο τόπικ σχετικό με το συγκεκριμένο χκ. Του πήρα την "παρθενιά" δηλαδή χα χα χα.

Ήμουν σήμερα εκεί.

Ένα baby πιατάκι για αρχάριους και ένα πιατάκι που σε πάει στην κορυφή της μοναδικής πίστας σε πεντέμιση λεπτά.

Μια πίστα που όμως έχει αρκετό μήκος, πολύ μεγάλο πλάτος και καλή κλίση για να πάρεις ταχύτητα. Ικανή πιστεύω για καρβάρισμα και ασκήσεις για διόρθωση λαθών όπως πχ στάση σώματος.

Δεν είναι για να ξεσκιστείς στο σκι.

Έχει καταφύγιο, σαλέ (δεν λειτουργούσαν λόγω εποχής μάλλον) και ένα μπαράκι-καφετέρια στην βάση της πίστας.

Υπάρχουν πυλώνες σχεδόν σε όλη την πίστα και έτσι γίνεται και νυχτερινό σκι. Φέτος το έκαναν δύο φορές, την μια μάλιστα με αρκετή επιτυχία.

Το βουνό και το χκ είναι πανέμορφο. Μέσα στα έλατα. Και κυρίως αν είναι και χιονισμένα, θα είναι πολύ όμορφα. Σήμερα δεν ήταν χιονισμένα, σε αντίθεση μάλιστα λόγω ζέστης από τις 12:30 άρχισε σιγά-σιγά στα χαμηλά της πίστα το χιόνι να επηρεάζεται. Έχει χιόνι όμως στην πίστα. Κανένα πρόβλημα με πέτρες.

Πριβέ κατάσταση. Πολύ λίγα άτομα σήμερα.

Αν κάποιος περάσει από Σέρρες χειμώνα (πχ. για να πάει Μπάνσκο), αξίζει να μείνει ένα βράδυ στην πόλη και να πάει για χαλαρό σκι.

Αν θέλει για φαγητό, θα του πω που να πάει στον πεζόδρομο της πόλης. Πάρα πολύ ωραίο μαγαζάκι.

Του χρόνου τώρα, υγεία να έχουμε.

Πάει και αυτό το χκ. Σβήστηκε από την λίστα για φέτος. Τι έχει μείνει;;;;; :thumbup:

• Like 14

Πήγα και εγώ Λαϊλιά πρώτη φορά φέτος πριν κάνα 2μηνο.Ενταξει από πίστες όπως προαναφέρθηκε μια με καλουτσικη κλίση και αρκετή άπλα.Κοσμο δεν έχει πολύ οπότε όπως είπε και ο φίλος από πάνω είναι πριβέ καταστάσεις.Στα αρνητικά για μένα είναι οι Σερραίοι με τη γνωστή συμπεριφορά τους, κλέβουν σειρές στο λιφτ και γενικά είναι αγενείς και για μπατσες ακόμη και οι δάσκαλοι των συλλόγων τους.Επισης μαρτύριο ο δρόμος για να φτάσεις στο χιονοδρομικό πολύ ανηφόρα και στροφή,βαρέθηκα τη ζωή μου μέχρι να φτσσω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Βαγγέλη, καλά να είμαστε, του χρόνου αυτό.

Kristallis: για την σειρά στα λιφτ δεν μπορώ να σου πω αν κλέβουν. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Απλά έτυχα σε μέρα με πολύ λίγο κόσμο και η πιο μεγάλη ουρά ήταν 3 άτομα.

Για τον δρόμο, για πρώτη φορά που το έκανα, δεν το θεωρώ μαρτύριο. 40 λεπτά απόσταση έκανα. Όμορφη διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της. Ευτυχώς δεν είχε πουθενά (κυριολεκτώ) τρύπες ή κακοτεχνείες στην άσφαλτο. Κυριολεκτικά. Σήμερα που ανέβηκα Καιμάκ, έκανα συχνά ζικ-ζακ για να αποφεύγω τις τρύπες.

Τώρα όταν θα έχει χιόνι....ελπίζω να το δω του χρόνου!!! :yes

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...