vaggelis 2,070 Report post Posted July 3, 2019 Είναι ένα μέρος που θέλω να το περπατήσω αλλά και πάνω, στη λίμνη γκιστοβα ,ίσος το οργανώσουμε , μου έχουν μιλήσει για το ανάγλυφο του βουνού και ότι αξίζει τον ιδρώτα μας . https://youtu.be/lO_pAh6Fm2c 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted July 6, 2019 Βαγγέλη, Παρασκευή μεσημέρι με Κυριακή βράδυ, μπορεί να βγει μια εκδρομή εκεί; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted July 6, 2019 (edited) Βαγγέλη, Παρασκευή μεσημέρι με Κυριακή βράδυ, μπορεί να βγει μια εκδρομή εκεί;[/quote Για Αρρενες από ότι φέρεται μπορεί αλλά όχι και λίμνη έτσι νομίζω για την ηλικία μου για σένα κανένα πρόβλημα ....... Κάποιος άλλος ,......πληροφορία ..........!!!! Υποθετω, με συνάντηση στο ,Grammos Lodge, Παρασκευή ,Σάββατο ανάβαση Λίμνη Γκιστόβα και Κυριακή επιστροφή μέσο Αρένες οδηγώντας ..... δεν ξέρω ακούω πρόταση ... Edited July 6, 2019 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted July 7, 2019 καποια μερα μεσα στον ιουλη γινεται ενα ανταμωμα στην λιμνη απο τα γυρω χωρια και μαζευει αρκετο κοσμο. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 24, 2025 (edited) Να επανέλθω ….. Ενδιαφέρεται κανείς για μια βόλτα στης Αρένες Γράμμου , εγώ δεν βρίσκω παρέα Edited June 24, 2025 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites