vangelis_k 4,473 Report post Posted November 28, 2019 MINOAN LINES -30% στα δρομολόγια Αδριατικής και είναι και αθροιστική με το Early booking!!!!! Ισχύει για αγορά εισιτηρίων από αύριο 29-11 έως 1-12....... και για ταξίδια που θα γίνουν εως εκει που έχουν ανοιχτά πλάνα............ Σπεύσατε!!!!!!!!! 6 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 28, 2019 Νάτος ! Ο κοτλεδοφαγος ! 4 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 28, 2019 Να ξεκλέψεις μερικές μέρες από το ARLBERG και να έρθεις να σε παίξω και λίγο εντός έδρας....... 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 28, 2019 Μην ξεχνατε οτι σημερα εχουμε THANKSGIVING!!!!!!!!!!!! :yes :animier: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 28, 2019 MINOAN LINES -30% στα δρομολόγια Αδριατικής και είναι και αθροιστική με το Early booking!!!!! Ισχύει για αγορά εισιτηρίων από αύριο 29-11 έως 1-12....... και για ταξίδια που θα γίνουν εως εκει που έχουν ανοιχτά πλάνα............ Σπεύσατε!!!!!!!!! Αυτα ειναι post.!..με πρακτικο αντικρυσμα σε ολα τα μελη του forum!! π.χ εγω θα αγοραζα σημερα..και ανεβαλα για αυριο......3 χρονια την συνδρομη μου στο συλογο την εβγαλε αυτη η πληροφορια!!....ειναι και αυτος ενας τροπος προσελκυσης μελων στο συλλογο....(με την προυποθεση οτι ο χρηστης μπορει να αντιληφθει οτι το φορουμ για να λειτουργει εχει και καποιο οικονομικο κοστος) 6 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 28, 2019 Να ξεκλέψεις μερικές μέρες από το ARLBERG και να έρθεις να σε παίξω και λίγο εντός έδρας....... …τρίποντο εκτός έδρας λέμε ! παντως σαν ιδέα είναι πράγματι πιασαδικη !!! για δώσε ημερομηνίες ?! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 29, 2019 (edited) Δεν ξέρω τι λάθος έκανα (αν έκανα) στην περιγραφή στο site, πάντως το αποτέλεσμα με τίποτα δεν είναι το -30% που διαφημίζεται. Καταρχήν δεν υπάρχει έκπτωση στο αυτοκίνητο, ενώ αφαιρεί κάθε άλλη έκπτωση που θα ίσχυε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (κάρτα minoan, παιδικό, οικογενειακό, στα 3 άτομα +1, early booking, κλπ), που συνήθως όλο και κάτι από αυτά έχει ο κάθε ταξιδιώτης. Ο ηλεκτρονικός υπολογισμός για την έκπτωση της Black Friday, αλλάζει το κόστος από 776,6 σε 774,4. Εκτός και αν στο site, κάτι δεν έχει ρυθμιστεί σωστά και αλλάξει αύριο. …τρίποντο εκτός έδρας λέμε ! παντως σαν ιδέα είναι πράγματι πιασαδικη !!! για δώσε ημερομηνίες ?! Tι τρίποντο ρε Γιάννη, ούτε 3 ευρώ!!! Μαύρα τα πράγματα. Edited November 29, 2019 by mil 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 29, 2019 Μπήκα κι εγώ φουριόζος πρωί πρωί να δω τιμές..... αλλά δυστυχώς διαφημιστικό τρικ.... Όπως τα λέει ο Αλέξης.... ή BONUS card βάλεις ή BLACKFRIDAY το ίδιο ακριβώς πόσο... Όχι πως είναι άσχημα αλλά ήλπιζα σε κάτι καλύτερο. Ας περιμένουμε μηπως διορθώσουν κάτι, που δεν νομίζω..... 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 29, 2019 Μπήκα κι εγώ φουριόζος πρωί πρωί να δω τιμές..... αλλά δυστυχώς διαφημιστικό τρικ.... Όπως τα λέει ο Αλέξης.... ή BONUS card βάλεις ή BLACKFRIDAY το ίδιο ακριβώς πόσο... Όχι πως είναι άσχημα αλλά ήλπιζα σε κάτι καλύτερο. Ας περιμένουμε μηπως διορθώσουν κάτι, που δεν νομίζω..... Ή είναι λάθος το πρόγραμμα υπολογισμού (διότι είναι κάποιο ξεχωριστό υπολογιστικό πρόγραμμα μόνο για 2 μέρες που δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί), ή είναι καροϊδία. Δεν είναι κάποια έκπτωση πέραν αυτών που δίνονται όλο τον χρόνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 29, 2019 Πραγματικα πιστευετε τους απατεωνες εμπορους στο Ελλαδισταν? Οταν εχουμε και καλα εκπτωσεις ειναι στην πραγματικοτητα οι τιμες που πρεπει να υπαρχουν ΟΛΟ το χρονο και να γινονται εκπτωσεις πανω σε αυτες! Αγορες ΜΟΝΟ απο το εξωτερικο που σεβονται τον Πελατη!!!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 29, 2019 Αγορες ΜΟΝΟ απο το εξωτερικο που σεβονται τον Πελατη!!!!!!! Οι minoan lines, είναι μια Ιταλική εταιρεία. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 29, 2019 Una fatsa,una razza 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiklon 328 Report post Posted November 29, 2019 μπηκα κι εγω χθες,με το που το ειδα, ειμαι μελος bonuw club,αλλα η τιμη για 2 ατομα εξωτερικη καμπινα+ αμαξι ειναι 650 ευρω,οσο ηταν παντα εδω και 2 χρονια.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 29, 2019 Το αναμενόμενο early booking της ΑΝΕΚ, που θα ανακοινωθεί (λογικά) την επόμενη εβδομάδα (μάλλον 20%), δίνει κοστολόγια παραπλήσια στις τιμές black friday των Μινωικών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 29, 2019 Πραγματικα πιστευετε τους απατεωνες εμπορους στο Ελλαδισταν? Οταν εχουμε και καλα εκπτωσεις ειναι στην πραγματικοτητα οι τιμες που πρεπει να υπαρχουν ΟΛΟ το χρονο και να γινονται εκπτωσεις πανω σε αυτες! Αγορες ΜΟΝΟ απο το εξωτερικο που σεβονται τον Πελατη!!!!!!! ενταξει μην ειμαστε κ απόλυτοι... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yannisnm 734 Report post Posted November 29, 2019 Καμία έκπτωση εαν και στο διαφημιστικό λέει σωρευτικά black Friday και early booking. Εκτός εάν το σωρευτικά στην Ιταλία σημαίνει διαζευκτικά. Αύριο θα δοκιμάσω τηλεφωνικά 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 29, 2019 (edited) Καμία έκπτωση εαν και στο διαφημιστικό λέει σωρευτικά black Friday και early booking. Εκτός εάν το σωρευτικά στην Ιταλία σημαίνει διαζευκτικά. Αύριο θα δοκιμάσω τηλεφωνικά Έκανα ήδη αρκετές δοκιμές. Τα τηλέφωνα συνήθως δεν σε βάζουν καν στην αναμονή. Κάποια στιγμή μου έδωσαν μια τιμή καλύτερη αυτής που βγάζει στο site!!!!! Το γιατί.... μην το ψάχνεις. Μίλησα με ΑΝΕΚ. Μου επιβεβαίωσαν (προφορικά) ότι βγάζουν την άλλη εβδομάδα τα early booking. Μου είπαν στο περίπου το κόστος και την έκπτωση για την κράτηση που έχω ήδη και (εκτιμώντας) και κάποια σχετικά μικρή εξαργύρωση πόντων που έχω και λήγουν, θα έχω σίγουρα φτηνότερη τελική τιμή. Όταν λέμε φτηνότερη, μην φανταστείς κατοστάρικά...... για ψιλά μιλάμε. Για εμένα το ζητούμενο τελικά είναι ότι η "προσφορά" black friday, δεν σου δίνει τίποτα επιπλέον από τις υπόλοιπες υπάρχουσες εκπτώσεις μαζεμένες "όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα". Όταν η τιμή early booking των μινωικών είναι περί τα 780 και σου λέει επιπρόσθετα 30% ως Black Friday, περιμένεις ένα νούμερο περίπου 500-550 και όχι 700-750 (που δίνουν τηλεφνικώς) ή 774 που δίνει το site. Και επειδή δεν υπάρχει χρόνος αρκετός, ακούς "τρέχα να προλάβεις", άρα πιθανότατα θα τσιμπήσεις. Ανάλογα με την κάθε ξεχωριστά περίπτωση (έχω κάρτα για έκπτωση/έχω παιδιά......), μπορεί η μία ή η άλλη περίπτωση να βγάζει 2, ή 3, ή 4 δεκάρικα διαφορά (για κάποιο πακέτο 4 ή 5 ατόμων που η τιμή καταλόγου για αυτή την περίοδο (με καμπίνα) είναι γύρω στα 950 πήγαινε-έλα). Άρα καλύτερα να δεις τις μέρες και τις ώρες που σε βολεύουν και προχώρα. Ούτε βιασύνες, ούτε τίποτα. Αυτή την στιγμή τα περίπου 920-970 γίνονται 700-750 (ανάλογα την εταιρεία και τις ιδιαίτερες συνθήκες εισιτηρίου του καθενός). Edited November 29, 2019 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 29, 2019 (edited) εγω εκλεισα τηλεφωνικα με το πρακτορειο της Πατρας....απο 227 το πηρα 190,70 (1 ατομο +αυτοκινητο σε dekc με επιστροφη) ειμαι και παπουκλα (69) Edited November 29, 2019 by gianis50 4 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 6, 2019 εγω … μπλα μπλα μπλα… ειμαι και παπουκλα (69) Εχμ....φαίνεσαι φαίνεσαι !! PS. Ας μην πω και τι μας είπαν τα κοριτσόπουλα στα διαφορα σνοου-μπαρς της ευρύτερης περιοχής... 6 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 6, 2019 Ανεβαζε τετοιες φωτο Δουκα του ALBERG και να δεις μετα που θα φτασει η τιμη του γιαουρτιου!!! :LMAO: 2 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted January 5, 2020 Ήρθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου........ +10 ευρώ τα τηλέφωνα που έκανα για να μάθω τελικά πως βγαίνουν οι τιμές των Μινωικών για την Black Friday. Φίλος που έβγαλε τότε το εισιτήριο, τελικά ακυρώθηκε το δρομολόγιο του και χρησιμοποίησε ΑΝΕΚ. Τα λεφτά τα πήρε πίσω πάντως. Quote Share this post Link to post Share on other sites