falimento 0 Report post Posted January 3, 2005 Παιδιά καλή χρονιά και χρόνια-χιόνια πολλά να έχουμε! Θα ήθελα να με κατατοπίσετε για την αγορά ρούχων για σκί, για μαγαζιά που τα πωλούν! θα ήθελα μπουφάν και παντελόνι... Βεβαίως θέλω να βρω κάτι σε λογικές τιμές και να είναι αρκετά αξιόπιστο κ καλό σε ποιότητα.. Πχ Goldwin μου φαίνονται πανάκριβα (ο εισάγων βέβαια κάνει καλά τη δουλειά του πουσάροντας τις τιμές πολύ ψηλά..) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους και να στε πάντα καλά να πηγαίνουμε για σκι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted January 3, 2005 Φίλε καλός ήρθες στο Snowclub. Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις και την περιοχή που μένεις για να σου πούμε από που μπορείς να πάρεις εξοπλισμό, αν και αυτό δεν είναι και τόσο σωστό. Τα Goldwin είναι καλά και τεχνικά ρούχα και γι΄αυτό είναι ακριβά εδώ στην Ελλάδα. Αν πχ έχεις γνωστούς στο εξωτερικό θα μπορέσεις να βρεις μπουφάν αυτής την εταιρίας μόνο με 350€. Δοκίμασε να δεις και τα ρούχα που πουλάει ο Σύλλογος είναι πολύ όμορφα. Φιλικά Γιάννης Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
falimento 0 Report post Posted January 3, 2005 Σωστά! Αθήνα! Δεν έχω δυστυχώς γνωστούς στο εξωτερικό Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 4, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ FALIMENTO ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ GIERRE ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΕΧΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ WATERPROOFNESS 10500, BREATHABILITY 10500 ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡES ΑΓΩΝΙΣΤΙΚES ΟΜADES ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ. Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 4, 2005 Φίλε καλός ήρθες στο Snowclub. Αν πχ έχεις γνωστούς στο εξωτερικό θα μπορέσεις να βρεις μπουφάν αυτής την εταιρίας μόνο με 350€. Γιάννης ΣΤΟ SCHUSTER ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ 650 ΕURO Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted January 4, 2005 ΣΤΟ SCHUSTER ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ 650 ΕURO Στο SOELDEN είχαν 450€!!! :!: Από Ιταλία τα πήρανε 3 γνωστοί, είναι τα τοπ μοντέλα της περισινής χρονιάς, αλλά ποιος νιάζεται?? Είναι πολύ όμορφα σαν σχέδια και φοβερά σαν υλικά και βάρος. :wink: Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
ilos 0 Report post Posted January 17, 2005 kalhspera file moy- PEAK PERFORMANCE kataplhktiko royxo texniko mpoufan me gore-tex i hipe toulaxiston ayta exw akousei-egw pantws ta zaxarwnw akoma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted January 18, 2005 Καλημέρα falimento! Εγω θα πάω σήμερα να δω για εξοπλισμό σκι σε έναν γνωστό μου που είχε μαγαζί με σκι και το έκλεισε. Απο ότι μου είπε έχει πολύ απόθεμα!!! (500τμ μαγαζί ήταν) Αν θες κανονίζουμε καποια στιγμή να πάμε μαζί να δεις αν σου κάνει κάτι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 18, 2005 GEORGIA ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ??? Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2005 www.spyder.com Eπίσης ένας φοβερός σύλλογος στην Ελλάδα έχει μαζέψει όλες τις εταιρίες ρουχισμού http://www.snowclub.gr/modules.php?name=We...viewlink&cid=24 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 26, 2005 λιγο καθυστερημενος στο topic... αν σε προλαβα, πηγαινε μια βολτα στο pathfinder . θα βρεις αποκλειστικα τεχνικα ρουχα βουνου: eider, mountain hardwear (super αλλα ακριβα) κ.α. θα εχεις την ευκαιρια να επιλεξεις καλα εργαλεια, αναλογα με τα λεφτα κ τις απαιτησεις σου . για βοηθεια ρωτα τον σταυρο. ειναι υπαλληλος εκει κ ορειβατης πολλα χρονια. ξερει απο προσωπικη εμπειρια να σε βοηθησει να καταληξεις. (το καταστημα εχει ξανααναφερθει στο forum σε αλλο topic για το κρυο) καλλιροης 39 τηλ. 210 9220817 επισης πολλες επιλογες θα βρεις στο nazca, αιολου στο υψος της σοφοκλεους. ομως εχω μια μικρη υποψια οτι οι πωλητες εκει δεν ειναι κ τοσο καταρτισμενοι. ισως κανω κ λαθος Quote Share this post Link to post Share on other sites